D
Deleted member 23222
Guest
Απάντηση: Γιατί μπαίνετε στο AVSite.gr;...
Εγώ προσωπικά,κάθε που γράφεις,θα ασχολούμαι αν μου κάνει κέφι,με τα γραπτά σου...εκτός κι αν εκείνη τη στιγμή κάνει δηλώσεις ο Πάγκαλος,γιατί διασκεδάζω περισσότερο μαζί του...
Και αντί να το παίζεις υπέρτατος κριτής των πάντων...κάνε δύο πράγματα...
1.Ποστάρισε τα ακαδημαικά σου προσόντα...αν έχεις κάποια...
2.Επειδή είσαι χαι εντάς, ποστάρισε ανακρίβειες και φάλτσα όσων έχουν εκφράσει τεκμηριωμένες απόψεις...ξεκίνα δικά σου αντι τόπικ για να μαθαίνουμε κι εμείς στα γεράματα...
Aααα εσύ το παραξήλωσες...άκου και μια γνώμη κάποιου μη διαπλεκόμενου...δεν ξέρω ποιός σου χάλασε τη σούπα από εδώ μέσα...γιατί Γιάννης Αγιάννης δεν είσαι και τα κίνητρα σου είναι ταπεινά...αλλά αυτοχαιδεύεσαι,για να μη πω τίποτα άλλο,με τα περί κουκούλας και τα ρέστα,λές και όλοι μας πέφτουμε και κοιμόμαστε με την έννοια τη δική σου,όχι ρε φιλαράκο...την πλακίτσα μας κάναμε και κάνουμε και ψάχνουμε κανα κελεπούρι,σαν του λόγου σου,για να κάνουμε σχόλια του είδους που αντιπαθείς πιό πολύ,κατά τα λεγόμενα σου βεβαίως βεβαίως...Δεν θα σας ενοχλήσω άλλο. Η πρόθεσή μου ήταν να δημιουργήσω σκέψεις και όχι αντιπαραθέσεις χωρίς κανένα νόημα. Διαπιστώνω ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να συμβεί. Η περίφημη κουκούλα που φοράω δεν αποτελεί τεκμήριο αναξιοπιστίας, γιατί αυτοί οι ιστοτόποι δεν προϋποθέτουν την ΓΝΩΡΙΜΙΑ των μελών μεταξύ τους. Καλημέρα σας.
Εγώ προσωπικά,κάθε που γράφεις,θα ασχολούμαι αν μου κάνει κέφι,με τα γραπτά σου...εκτός κι αν εκείνη τη στιγμή κάνει δηλώσεις ο Πάγκαλος,γιατί διασκεδάζω περισσότερο μαζί του...
Και αντί να το παίζεις υπέρτατος κριτής των πάντων...κάνε δύο πράγματα...
1.Ποστάρισε τα ακαδημαικά σου προσόντα...αν έχεις κάποια...
2.Επειδή είσαι χαι εντάς, ποστάρισε ανακρίβειες και φάλτσα όσων έχουν εκφράσει τεκμηριωμένες απόψεις...ξεκίνα δικά σου αντι τόπικ για να μαθαίνουμε κι εμείς στα γεράματα...