Γιατί μπαίνετε στο AVSite.gr;...

Γιατί μπαίνετε στο AVSite.gr;...

• Είμαι λάτρης/χομπίστας του δικάναλου Audio

Votes: 37 31,6%
  • Είμαι λάτρης/χομπίστας του Home Cinema

Votes: 35 29,9%
  • Διαβάζω και γράφω για μουσική

Votes: 1 0,9%
  • Διαβάζω και γράφω για ταινίες

Votes: 3 2,6%
  • Μπαίνω για να βρω γκόμενο/α

• Μπαίνω γιατί μπαίνει ο γκόμενος/α

• Είμαι ερωτευμένη με τον Καφάτο

Votes: 6 5,1%
  • Είμαι ερωτευμένος με την Γιώτα

Votes: 10 8,5%
  • Γουστάρω την παρέα και τους φίλους εδώ

Votes: 9 7,7%
  • Άλλο (πείτε μας)...

Votes: 14 12,0%

• Total voters
    117
D

Deleted member 23222

Guest
Απάντηση: Γιατί μπαίνετε στο AVSite.gr;...

Δεν θα σας ενοχλήσω άλλο. Η πρόθεσή μου ήταν να δημιουργήσω σκέψεις και όχι αντιπαραθέσεις χωρίς κανένα νόημα. Διαπιστώνω ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να συμβεί. Η περίφημη κουκούλα που φοράω δεν αποτελεί τεκμήριο αναξιοπιστίας, γιατί αυτοί οι ιστοτόποι δεν προϋποθέτουν την ΓΝΩΡΙΜΙΑ των μελών μεταξύ τους. Καλημέρα σας.
Aααα εσύ το παραξήλωσες...άκου και μια γνώμη κάποιου μη διαπλεκόμενου...δεν ξέρω ποιός σου χάλασε τη σούπα από εδώ μέσα...γιατί Γιάννης Αγιάννης δεν είσαι και τα κίνητρα σου είναι ταπεινά...αλλά αυτοχαιδεύεσαι,για να μη πω τίποτα άλλο,με τα περί κουκούλας και τα ρέστα,λές και όλοι μας πέφτουμε και κοιμόμαστε με την έννοια τη δική σου,όχι ρε φιλαράκο...την πλακίτσα μας κάναμε και κάνουμε και ψάχνουμε κανα κελεπούρι,σαν του λόγου σου,για να κάνουμε σχόλια του είδους που αντιπαθείς πιό πολύ,κατά τα λεγόμενα σου βεβαίως βεβαίως...
Εγώ προσωπικά,κάθε που γράφεις,θα ασχολούμαι αν μου κάνει κέφι,με τα γραπτά σου...εκτός κι αν εκείνη τη στιγμή κάνει δηλώσεις ο Πάγκαλος,γιατί διασκεδάζω περισσότερο μαζί του...

Και αντί να το παίζεις υπέρτατος κριτής των πάντων...κάνε δύο πράγματα...
1.Ποστάρισε τα ακαδημαικά σου προσόντα...αν έχεις κάποια...
2.Επειδή είσαι χαι εντάς, ποστάρισε ανακρίβειες και φάλτσα όσων έχουν εκφράσει τεκμηριωμένες απόψεις...ξεκίνα δικά σου αντι τόπικ για να μαθαίνουμε κι εμείς στα γεράματα...

Reaction score
15.548

Τουλαχιστον βρε μιμικο ριξε και μια ψοφο στους homecinemaκιδες να ανεβουμε λιγο....:137:

Μετα γραψε οτι θελεις...:142:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Η Γιώτα τον σκίζει τον Καφάτο!!!

Αυτές οι 6 ψήφοι πάντως του Καφάτου είναι σίγουρα πληρωμένοι από τον ίδιο... δεν τον βλέπω να ψάχνει!
μήπως δεν χρειάζεται να ψάξει??? έχω αποδείξεις απο τα μπουζούκια!

Σταυρούλα

ΥΓ γράφω απο τον λογαριασμό του Χρήστου μέχρι να γίνω μέλος.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Γρηγορα Σταυρουλα κοριτσι μου

Το Σεπτεμβριο εχει 30% εκπτωση και κουπονι για κληρωση ηχειων 802(ελαφρα Mundorfιασμενων)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.990

Δεν θα σας ενοχλήσω άλλο. Η πρόθεσή μου ήταν να δημιουργήσω σκέψεις και όχι αντιπαραθέσεις χωρίς κανένα νόημα. Διαπιστώνω ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να συμβεί. Η περίφημη κουκούλα που φοράω δεν αποτελεί τεκμήριο αναξιοπιστίας, γιατί αυτοί οι ιστοτόποι δεν προϋποθέτουν την ΓΝΩΡΙΜΙΑ των μελών μεταξύ τους. Καλημέρα σας.
Γιά τις ξεγυρισμένες class-T:)142:) ενισχυτικές τοπολογίες ...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Re: Γιατί μπαίνετε στο AVSite.gr;...

μήπως δεν χρειάζεται να ψάξει??? έχω αποδείξεις απο τα μπουζούκια!

Σταυρούλα

ΥΓ γράφω απο τον λογαριασμό του Χρήστου μέχρι να γίνω μέλος.
Σταυρουλα, πεφτω στα ποδια σου.:624:
Δεν κανει να αποκαλυπτεις τα μυστικα του...κρατους:142:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.789

Ψήφισαν: 100

32 δικάναλο, 27 χομσίνεμα.

η νίκη μας είναι πλέον δεδομένη.

:143::135::137::138:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Ψήφισαν: 100

32 δικάναλο, 27 χομσίνεμα.

η νίκη μας είναι πλέον δεδομένη.
Κι αν βάλεις ότι και η Γιώτα είναι υπέρ του δικάναλου... :142:

Reaction score
1.213
Aν το κομμα ''ερωτευμενοι με τον Καφατο'' κινηθει λιγο πιο homecinemanιακα αλλαζει το πολιτικο σκηνικο.Βγαινουν για ενα ψηφο μπροστα.:142: Ωρα για συμμαχιες :138::142:

Reaction score
20

Aν το κομμα ''ερωτευμενοι με τον Καφατο'' κινηθει λιγο πιο homecinemanιακα αλλαζει το πολιτικο σκηνικο.Βγαινουν για ενα ψηφο μπροστα.:142: Ωρα για συμμαχιες :138::142:
Εγώ ΔΕΝ ψήφισα ακόμα!!!
Ακούω προσφορές!!! :137:

Reaction score
1.458

Δηλ. ο Καφάτος περνάει μπροστά ΣΥΡΙΖΑ ?:142:

D

Deleted member 23222

Guest

Aααα εσύ το παραξήλωσες...άκου και μια γνώμη κάποιου μη διαπλεκόμενου...δεν ξέρω ποιός σου χάλασε τη σούπα από εδώ μέσα...γιατί Γιάννης Αγιάννης δεν είσαι και τα κίνητρα σου είναι ταπεινά...αλλά αυτοχαιδεύεσαι,για να μη πω τίποτα άλλο,με τα περί κουκούλας και τα ρέστα,λές και όλοι μας πέφτουμε και κοιμόμαστε με την έννοια τη δική σου,όχι ρε φιλαράκο...την πλακίτσα μας κάναμε και κάνουμε και ψάχνουμε κανα κελεπούρι,σαν του λόγου σου,για να κάνουμε σχόλια του είδους που αντιπαθείς πιό πολύ,κατά τα λεγόμενα σου βεβαίως βεβαίως...
Εγώ προσωπικά,κάθε που γράφεις,θα ασχολούμαι αν μου κάνει κέφι,με τα γραπτά σου...εκτός κι αν εκείνη τη στιγμή κάνει δηλώσεις ο Πάγκαλος,γιατί διασκεδάζω περισσότερο μαζί του...

Και αντί να το παίζεις υπέρτατος κριτής των πάντων...κάνε δύο πράγματα...
1.Ποστάρισε τα ακαδημαικά σου προσόντα...αν έχεις κάποια...
2.Επειδή είσαι χαι εντάς, ποστάρισε ανακρίβειες και φάλτσα όσων έχουν εκφράσει τεκμηριωμένες απόψεις...ξεκίνα δικά σου αντι τόπικ για να μαθαίνουμε κι εμείς στα γεράματα...
:142::142::142:

Τουλάχιστον η λογοκρισία να είναι ολοκληρωμένη...Παρακαλώ αλλάξτε και το "κάνε τρία πράγματα" με το "κάνε δύο πράγματα"...)...(Ευχαριστώ όσους διαβάζουν ανελιπώς τα γραπτά μου)

D

Deleted member 23222

Guest

Ρε μπαγάσα τελικά σε ζηλεύω...ξέρεις γιατί? Παρόλα όσα είπες εδώ μέσα,απέκτησες κι ένα φίλο υπερασπιστή...εγώ κανένα...:142:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Τουλάχιστον η λογοκρισία να είναι ολοκληρωμένη...Παρακαλώ αλλάξτε και το "κάνε τρία πράγματα" με το "κάνε δύο πράγματα...)...(Ευχαριστώ όσους διαβάζουν ανελιπώς τα γραπτά μου)
Καταλαβαίνεις φυσικά ότι το 3 δεν ήταν δυνατόν να μείνει..

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Τουλάχιστον η λογοκρισία να είναι ολοκληρωμένη...Παρακαλώ αλλάξτε και το "κάνε τρία πράγματα" με το "κάνε δύο πράγματα"...)...(Ευχαριστώ όσους διαβάζουν ανελιπώς τα γραπτά μου)
Εντάξει τώρα?:126:
Αν και δεν τόδα εγω....απλά μου έτυχε ο κλήρος του edit.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera