- Reaction score
- 11.740
Το 3. δεν ήταν εκείνη η φράση στην περίεργη διάλεκτο που ξέχασα να googlaro να δω τι σημαίνει;
Χμ αν και δεν μου πέφτει λόγος...όχιΚαταλαβαίνεις φυσικά ότι το 3 δεν ήταν δυνατόν να μείνει..
Λογοκρισία Γιώργο...Καταλαβαίνεις φυσικά ότι το 3 δεν ήταν δυνατόν να μείνει..
Ξέρω για αυτό και ζήτησα να σβηστεί.Μήπως δεν ξέρετε Αρβανίτικα? Ευχαρίστως με π.μ να σας κάνω τη μετάφραση...και μετά να μου εξηγήσετε πόσο βαρύ είναι...(πάντα με π.μ)
Όχι δεν ξέρετε Αρβανίτικα...διάβασε το π.μΚαι επειδή ξέρω τι μάλλον ξέρεις,δεν είναι το ''φαε σκ@τ@''.
Αυτό είναι άει κ.χουΜην το μπερδεύετε με το χανα κ?χου...
Άει = χαναΑυτό είναι άει κ.χου
Α,να κάνουμε ανταλλαγή μαθηματων:137:Άει = χανα
Μη μου ξανακάνεις παρατήρηση για τα Αρβανίτικα...γιατί θα χρεώσω μάθημα...
Γιώργο με σε πιάσει ... κότσο. Με 12,66 ευρώ καθάρισες.Άει = χανα
Μη μου ξανακάνεις παρατήρηση για τα Αρβανίτικα...γιατί θα χρεώσω μάθημα...
:142::142: αλλά η προφορά δεν διδάσκεται...στα λεξικά!!
πράγματι! Τσσσσςςςςςόνομα και πράμα ο συγγραφέας, ε?
Δε φτάνει που είσαι κότα, είσαι και άσχετη.Επιτέλους κι ένα γαργαλιστικό.... θέμα για μένα. Μπαίνω για να διαπιστώσω αν είχα δίκιο ή όχι σ' εκείνο το περίφημο νήμα που άνοιξα προ ημερών. (http://www.avsite.gr/vb/showhread.php?t=87854). Σε 23500 περήφανα μέλη συμμετείχαν -ως τώρα- περίπου 35, ή το 0,15% περίπου. (The usual suspects) Δεν συμμετείχε κανείς που να αποτελεί έκπληξη η παρέμβασή του και δεν είπε κανείς τίποτα που να είναι άξιο λόγου να αναφερθεί. Με δυο λόγια, αν κάποιος απ' έξω ψάχνει να "μορφωθεί" γιατί θα έπρεπε να συμμετέχει, μάλλον πήγε για ύπνο πιο αδιαφώτιστος από πριν. Το νήμα ανοίχτηκε υπό τύπον αστειότητας. Για άλλη μια φορά ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ των διαχειριστών της τύχης αυτού του άμοιρου ιστοτόπου. Σημείωση Χρήστου Ακρατόπουλου: Η πρόταση αυτή διαγράφηκε ως προσβλητική για τα αναφερόμενα μέλη του avsite.gr (υπόσχομαι να ασχοληθώ μ' αυτό το θέμα), οι αμέτρητες ευγνωμοσύνες για τα λεφτά που γλύτωσαν κάποιοι από.... hi end USB, είναι τουλάχιστον καθημερινά και πολλαπλά επαναλαμβανόμενες κοινοτυπίες από τους 35!!! Με κάποιο μαγικό τρόπο οι διευθύνοντες αυτό το φόρουμ άνοιξαν πληγή χαίνουσα και ανίκανη να ιαθεί, για έναν απλό λόγο, νομίζω. Ότι αρέσκονται στους τυφλούς, καθότι μονόφθαλμοι. Καλημέρα σας. ΥΓ. προς Χρ. Ακρατόπουλο και anemelos: Και οι δύο δείξατε μεγαλοψυχία και δεν ψάξατε να βρείτε ποιός κρύβεται πίσω από την ΙΡ μου, πράγμα περίπου αδύνατον αν δεν υπάρχει εισαγγελική πράξη και η πλήρης συνεργασία της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Προσοχή λοιπόν: Αν κάποιος κάνει τα κανα δυο τηλέφωνα που απείλησατε και σας δω στην πόρτα μου, αλοίμονο στους υπευθύνους (ιστοτόπο) καθότι δεν υπάρχει επαρκής αιτιολογία ανακίνησης κάποιας επίσημης διαδικασίας δίωξης, καθότι δεν βρίζω, δεν χυδαιολογώ και δεν απευθύνομαι σε κανέναν ιδιαίτερα, άρα δεν εγκληματώ. Λέω μόνο την άποψή μου, χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο, όπως έχω κάθε δικαίωμα να κάνω. Αν η ΙΡ μου είναι καθαρή, ή μέσω proxy, είναι κάτι που βρίσκεται στην διακριτική μου ευχέρεια, δεν απογορεύεται από κανέναν κανονισμό ή νόμο. ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ: ΑΝ με ενοχλήσει ποτέ κανείς θα βρεθούν υπόδικοι πολλοί που μπορεί να εξυπηρετούν τηλεφωνικά (€€€). Αυτά για ν' αγαπιόμαστε. (Δεν μπορώ να χωρίσω παραγράφους, όπως ξαναείπα. Συγγνώμη γι' αυτό και διαβάστε με υπομονή).