Most visitors online was 7182 , on 21 Nov 2025
Μέραααα... & Μήναααα....Καλημέρα κ από εμέ στην ωραία παρέα:107:
Καλημερούδια σε όλους!!
Κι εγώ αυτό νομίζω και μ'αλλον αυτή είναι η κεφαλή που ταιριάζει απόλυτα στο setup μου. Θα κάνω έρευνα αγοράς για τιμή και επανέρχομαι για τα καθέκαστα...
Παίδες καλησπερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!405 ευρουδακια.
Μεγεια...:135:
και καλο μήνα σε όλους.
Άρχοντα σπέρααααααααααα!!!!!!!Μέραααα... & Μήναααα....
:107:
Γιατί;:111:Άρχοντα σπέρααααααααααα!!!!!!!
Χμμμμ κάτι σου χρωστάω εσένα....:126:
Είσαι ΟΚ τώρα??? Τις πήρες τις μυτιές σου και απ το δικό μου!!!:107:Γιατί;:111:
Σπέρα μας...:107:
Νάσαι καλά! Αυτό ναι, μας το χρώσταγες!Είσαι ΟΚ τώρα??? Τις πήρες τις μυτιές σου και απ το δικό μου!!!:107:
Καλά έχω πάθει Technics_ίαση!!! Κάθε λεπτό που περνά το χαζεύω όλο και περισσότερο! Περιμένω με ανυπομονησία την DL-304 για να το βάλω και να πορωθώ ακόμη περισσότερο!!!Υπέροχο το καινούργιο TECHNICS! Στα specs του θα έπρεπε να λέει:
ΑΤΤΕΝΤΙΟΝ!!! DANGER ΠΟΡΩΣΗΣ!:142:
Πολύ ωραίες οι φωτό σου! Είδες φοβερή ποιότητα υλικών-κατασκευής;
Εκείνος ο τελικός με τα υπέροχα πράσινα vuόμετρα ποιός είναι;
:111:
Ωραίος,μαζί σου νιώιω να αγοράζω και εγω ξανα το πικαπ!!Παίδες καλησπερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πάει τα σπρωξα και για την κεφαλή!!!!!!!
Την παρήγγηλα τη ρημάδα την 304!
Τώρα πλέον θα έχει και τον ίδιο κωδικό με τον προενισχυτή μου (P-304 χεχε!!)
Το θέμα είναι οτι θα την πάρω την Τρίτη γιατί το κατ/μα την έκανε παραγγελιά και θα την έχει τότενες!
Από τιμή ασε..... Μου την έδωσε σκότωμα!
Είδε κι έπαθε να μου τη βρεί γιατι έχει δυστυχώς κατηργηθεί από την αγορα...:122:
Τέλος καλό όλα καλά! (αλλά χωρίς φράγκο στην τσέπη πλέον):107:
Σ' ευχαριστώ!!!Ωραίος,μαζί σου νιώιω να αγοράζω και εγω ξανα το πικαπ!!
.... ωραία πράματα βλέπω ,μας εφτιαξες
Mεγεια και πάλι !
Βγάλε για πωληση το cdp να μειώσεις την "χασούρα" όσο προλαβαίνεις την παντόφλα απ την συζυγο:138:, εκτος αν είσαι απ' τους τυχερούς που δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα :114:
Αυτά τα πράσινα μάτια/vuόμετρα πολύ τα γουστάρω!Να και μια βραδυνή για να γουστάρεις!!
![]()
Άρχοντα νά' σαι καλά!!! Κι εγώ τα γουστάρω πολύ και όταν ακούω μουσική χαλαρώνω με τις μελωδίες αλλά και με το βλεφάριασμα, που με ηρεμει...Αυτά τα πράσινα μάτια/vuόμετρα πολύ τα γουστάρω!
Υπέροχο είναι όλο το set!
:107: