ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Kαλες ακροασεις φιλε μου!
Σ' ευχαριστώ πολύ Γιάννη!!
Σας χρωστάω φωτογραφίες! Αύριο θα τις ανεβάσω κι εδώ και στο ...Technicsoclub! :602:
....By the way, πως θα βιδώσω ρε παιδια αυτό το ρημάδι το καπάκι??????

Reaction score
3.987
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

To καπάκι θα το βγάζεις όταν ακούς.

Ανοίγεις, τραβάς, το ακουμπάς στον καναπέ, ακούς, τέλος.

Συμπέρασμα: δεν το βιδώνεις, δέν βιδώνει!

Καλώς ήρθες στον όμορφο και εύκολο κόσμο, με γειές!:126:

Reaction score
1.817

To καπάκι θα το βγάζεις όταν ακούς.

Ανοίγεις, τραβάς, το ακουμπάς στον καναπέ, ακούς, τέλος.

Συμπέρασμα: δεν το βιδώνεις, δέν βιδώνει!

Καλώς ήρθες στον όμορφο και εύκολο κόσμο, με γειές!:126:
Συνήθως τα πικάπ έχουν συρταρωτούς μεντεσέδες, που επιτρέπουν να βγαίνει ή να μπένει το καπάκι με ευκολία, αλλά και να στέκεται ανοιχτό πάνω τους. Στο δικό μου έφαγα τον κόσμο να βρω στη συσκευασία μεντεσέδες αλλά τίποτα!. Έτσι χύμα ακουμπάει στο πλατώ?
Μήπως έχει η αντιπροσωπία μεντεσέδες?

Reaction score
5.937

Περιεργο να μην εχει τους μεντεσεδες. Στο δικο μου ηταν επανω στο καπακι.
Αν μπορεις ανεβασε μια φωτο του πισω μερους του πικαπ να δουμε τι γινετε,και φωτο απο το καπακι.

Reaction score
1.817

Bρηκα το manual του ΜΚ5,βλεπω οτι δεν εχει μεντεσεδες,απλα ακουμπας το καπακι.
http://service.us.panasonic.com/OPERMANPDF/SL1200MK5.PDF
Δες στην σελιδα 7
Το διάβασα το manual ούτως ή άλλως πάντα ξεφυλλίζω τις οδηγείες χρήσης ενός καινούριου μηχανήματος! (ο κανόνας RTFM είναι αλλάνθαστος και πάντα ακολουθείται!)
Όπως θα διαπίστωσες και μόνος σου το γράφει στο manual ξεκάθαρα αλλά φαίνεται και στη φωτογραφία:
"Fit the dust cover
Hold the dust cover with both hands and fit it over the
player from directly above."

Μου τη σπάει αυτό, έχουμε κάποια λύση παιδιά??

Reaction score
30.274

Κάτι που είδα και μπερδεύτηκα, λέει οτι για διάφορα ύψη κεφαλών , βάζουμε το ανάλογο ,υψος στο δαχτυλίδι του βραχίονα.Ο πίνακας ξεκινάει απο το 17 με 0 υψος.
Η 304 με ύψος 15,5 δλδ πρέπει να πάει στο -?
Ρε δεν πάμε καλά/.

Reaction score
30.274
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC

Το διάβασα το manual ούτως ή άλλως πάντα ξεφυλλίζω τις οδηγείες χρήσης ενός καινοίριου μηχανήματος! (ο κανόνας RTFM είναι αλλάνθαστος και πάντα ακολουθείται!)
Όπως θα διαπίστωσες και μόνος σου το γράφει στο manual ξεκάθαρα αλλά φαίνεται και στη φωτογραφία:
"Fit the dust cover
Hold the dust cover with both hands and fit it over the
player from directly above."
Μου τη σπάει αυτό, έχουμε κάποια λύση παιδιά??

Εαν εχει τις τρύπες στο σασσί μπορείς να αγοράσεις μεντεσέδες και να τους βάλεις.

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLA

Εαν εχει τις τρύπες στο σασσί μπορείς να αγοράσεις μεντεσέδες και να τους βάλεις.
Γιάννη καλημέρα!
Το σασσί έχει τρύπες, το θέμα είναι οτι δεν έχει το καπάκι...

Reaction score
1.817
Κι εδώ όλα μαζί συνεργούν στη μουσική απόλαυση, με τις βελόνες να πηγαίνουν στο ρυθμό του Technics!

Reaction score
30.274

Οκ τότε, νομίζω οτι μπορείς να αγοράσεις μεντεσέδες και να βιδωθούν , και στο σασσί και στο καπάκι.

Reaction score
30.274

Το ύψος του βραχίονα που το έχεις?

Reaction score
1.817

Το ύψος του βραχίονα που το έχεις?
Γιάννη το έχω στο 0. Η κεφαλή είναι στα 15,5 ύψος. Έχεις δυο επιλογές για να είναι παράλληλος ο βραχίονας. Ή βάζεις το πλακίδιο στο shell του βραχίονα, οπότε κερδίζει περίπου 2mm αλλά αλλάζει το βάρος που ασκείται στο δίσκο, ή βάζεις και το τσόχινο ματ οπότε ανεβαίνει ο δίσκος και είναι παράλληλος ο βραχίονας!
Εγώ έτσι το έχω βάλει με την κεφαλή απ' ευθείας στο shell, το λαστιχέχιο και το τσόχινο ματ στο πλατώ και ρύθμιση 0 στο ύψος του βραχίονα.:126:

Reaction score
12.103
Αν δεν κάνω λάθος, βιδώνεις τους μεντεσέδες μόνο στο πικάπ. Στο καπάκι, συρταρώνουν μέσα στα μαύρα στηρίγματα που έχει από πίσω. Αυτό γίνεται για να μπορείς να αφαιρείς το καπάκι όταν ακούς μουσική.

Reaction score
1.817
Αν δεν κάνω λάθος, βιδώνεις τους μεντεσέδες μόνο στο πικάπ. Στο καπάκι, συρταρώνουν μέσα στα μαύρα στηρίγματα που έχει από πίσω. Αυτό γίνεται για να μπορείς να αφαιρείς το καπάκι όταν ακούς μουσική.
Για να γίνει αυτό, θα πρέπει τα μαύρα στηρίγματα στο καπάκι να είναι κούφια από μέσα ώστε να συρταρώνει ο μεντεσές που θα είναι βιδωμένος στο σασσί, αλλά τρύπα ...δεν υπάρχει! Τα χάπια μου....:141:

Reaction score
397
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC

Πραγματικά ο λόγος που αποφάσισα να πάρω το Technics ήταν η ανάδραση. Ήμουν σίγουρος οτι στη θέση αυτή θα είχα σοβαρά προβλήματα με το κατά τ' άλλα πανέμορφο και αξιόλογο Project! Άσε που δίπλα από τα μηχανήματα έχω και το bass station της Scandyna και θα χόρευε mambo το Projectάκι!
Δεν περίμενα πάντως οτι το Technics θα μπορούσε να βγάλει τέτοιο ήχο, που θα κοντράριζε μ' ένα CD των 3500 ευρώ! Παιδιά μην τρελλαθούμε τώρα! Το πικάπ κόστισε λιγότερο από 900 ευρώ μαζί με την κεφαλή και ακούγεται θαυμάσια!!
Βρε μπας και έγινα κι εγώ Technicsάκιας??? Πωπω θα φάω ξύλο από τους χαιεντάδες κολλητούς μου! Ήδη με κοιτάνε περίεργα, αλλά θέλουν και να έρθουν να το ακούσουν:142:
Τους "χαιεντάδες" που σνομπάρουνε μηχανήματα επειδή είναι επαγγελματικά και όχι "εξωτικά" μπορείς να τους γραφεις στα παλιά σου τα παπουτσια...:114:

Αυτα που αναφέρεις παραπάνω είναι απολύτως σωστά,επίσης πολυ καλό το jadis αλλά εδω έχεις και φετιχ μηχανημα και σκυλί στην χρήση ΚΑΙ με καλό ήχο και σε "λογική" τιμή !

Καλές ακροάσεις και καλές δσκο-αγορές!

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLA

Τους "χαιεντάδες" που σνομπάρουνε μηχανήματα επειδή είναι επαγγελματικά και όχι "εξωτικά" μπορείς να τους γραφεις στα παλιά σου τα παπουτσια...:114:

Αυτα που αναφέρεις παραπάνω είναι απολύτως σωστά,επίσης πολυ καλό το jadis αλλά εδω έχεις και φετιχ μηχανημα και σκυλί στην χρήση ΚΑΙ με καλό ήχο και σε "λογική" τιμή !

Καλές ακροάσεις και καλές δσκο-αγορές!
Χμμμ είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος όλοι μας εδώ!
Η όλη διαδικασία είναι τέλεια και την έχω καταβρεί με το μηχάνημα αλλά και τη μουσική! Το "μεμπτό" του θέματος είναι οτι αρχίζω να τα "σκάω" κανονικά και χωρίς οίκτο στην τσέπη μου για δίσκους! Ήδη χθές μου φυγαν ουκ ολίγα γιούρια, αλλά θα το κάνω γιατί γουστάρω με τρέλλα το σπορ! Είχα ξενερώσει με τα ιντερνέτια και τις αηδίες και στο τέλος μουσική δεν άκουγα!
Τώρα ακούω επιτέλους μουσική, αλλά και κάνω το φετίχ μου! Όλε όλε!!:142:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.063
Members
38.643
Νεότερο μέλος
venar