Καλως σας..εντάχθηκα! Αναζητώ TV 40-42"

Reaction score
0
Καλησπέρα και από μένα...Θα χρειαστώ την βοηθειά σας για τις παρακάτω επιλογές σχετικά με αγορά που πρόκειται να κάνω. Αν βέβαια έχετε επιπλέον απόψεις-προτροπές, δεκτές.. Αναφέρω απλά ότι κόστος διάθεσης περί τα 1200ευρώ-απόσταση θέασης 2.80-3.00μ, για ποδόσφαιρο-ταινίες(μέσω nova), κανά dvd και ίσως κάνα έργο από usb από internet... ευχαριστώ θερμά.

LG 42LE8500 LED TV 42''
Philips 40PFL7605/12 LED TV 40''
Samsung UE40C6510 LED TV 40''
Sony KDL-40EX710 LCD TV 40''

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Απάντηση: Καλως σας..εντάχθηκα! Αναζητώ TV 40-42"

Καλώς ήρθατε στο AVSite!

Για αρχή αποφύγετε τις led καθώς δεν είναι ακόμα σε επίπεδα που να δικαιολογούν τις αυξημένες τιμές τους σε σχέση με μια απλή lcd.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.992
Γιατί όχι led κύριε συντονιστά μου?:136::138:

Η δική μου led στα ματάκια μου παίζει καλύτερα από την lcd:126:

Καλή σου εβδομάδα Γιώργο!!

Reaction score
0

Καλή εβδομάδα και σε σας...Είμαι λίγο πριν την τελική επιλογή...Μεταξύ UE40C6620 και UE40C6500, 40άρες SAMSUNG...Οι προτάσεις σας-σχόλια?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Reaction score
0

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις. Όντως εξαιρετικές. Αλλά 46αρα δεν μπορώ να επιλέξω λόγω χώρου,(μπαίνει η tv σε ένα έπιπλο νεοκλασικού τύπου σαν ντουλαπίτσα και κλείνουν τα πορτάκια) 101Χ66 είναι η ανώτατη διάσταση....

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Απάντηση: Re: Καλως σας..εντάχθηκα! Αναζητώ TV 40-42"

Γιατί όχι led κύριε συντονιστά μου?:136::138:

Η δική μου led στα ματάκια μου παίζει καλύτερα από την lcd:126:

Καλή σου εβδομάδα Γιώργο!!
Να έρθω απο εκεί και να σε κάνω να την θες για προσάναμα για το τζάκι;:137:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.992
Άσε, μην σε κουράζω να την κατεβάζεις ένα όροφο!

Ζεσταίνει κι ο καιρός από αύριο....:142::142:

Και άμα μάθεις και πόσο την πήρα, θα ψάχνεις και συ για προσάναμα

Reaction score
0

Τελικά συνforoumites μπορώ να έχω την πρότασή σας για επιλογή 40'' σε lcd η led? samsung η lg η sony? μέχρι 1200 ευρώ διαθέτω. Ευχαριστώ θερμά.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Απο Σόνυ σε αυτό το κοστολόγιο θα προτιμούσα την παρακάτω:
Sony KDL-40HX700 .Nαι μεν χωρίς led αλλά με το motionflow των 200Hz το οποίο είναι πολύ μπροστά σε θέμα κίνησης.Είναι όμως η πιό φτωχη σε μιντιακές ικανότητες καθότι έχει αρκετούς περιορισμούς απ την usb θύρα της στον τύπο των ταινιών που αναπαράγει.Αν έχεις media player δεν σ απασχολεί.Αν όχι υπολόγιζε κάνα 100άρικο ακόμα για την αγορά κάποιου.
Σε Samsung μπορείς να πας και σε αυτή την 3d.Απλά υπολόγισε κανά 100αρικο ακόμα για να πάρεις ένα ζευγάρι γυαλία αν σε ενδιαφέρει το 3d.Πλήρης υποστήριξη αρχείων απ την usb θύρα.Δεστην όμως σε τηλεοπτικό σήμα(ποδόσφαιρο) για να δεις αν σ αρέσει η κίνηση της.
Από lg αυτή που έχεις πεί είναι πολύ καλό μοντέλο.Δεν ξέρω όως αν έχει τόσο καλές δυνατότητες αρχείων αναπαραγωγής απ usb θύρα της όσο η Samsung.
Η Φίλιπς μου είναι άγνωστη ποσότητα.
Πάντως αν ψάξεις στο site θα δείς κάποια πιο αναλυτικά κείμενα για κάποιες απ αυτές τις τηλεοράσεις.
Πχ για την 750.

Το θέμα είναι ότι κάθε τηλεόραση και τεχνολογία έχει τα υπερ και τα κατά της,οπότε καλούμαστε να επιλέξουμε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στις δικές μας ανάγκες και προτεραιότητες.
Πάντως για την χρήση που την θές ίσως μια plasma να σ εξυπηρετούσε περισσότερο.Aπλά κάνε ένα τηλ πριν στην Πανασονικ,γιατί δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται με το μοντέλο των 42'' καθώς είχαν πολλά προβλήματα παραεισαγωγής.

Reaction score
0

Ευχαριστώ για την βοήθεια και πάλι. Θα δω λοιπον sony & samsung από κοντά και αποφασίζω...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.992
Re: Απάντηση: Καλως σας..εντάχθηκα! Αναζητώ TV 40-42"

Πάντως για την χρήση που την θές ίσως μια plasma να σ εξυπηρετούσε περισσότερο.Aπλά κάνε ένα τηλ πριν στην Πανασονικ,γιατί δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται με το μοντέλο των 42'' καθώς είχαν πολλά προβλήματα παραεισαγωγής.
Εδώ θα συμφωνήσω απόλυτα με τον gstriftos:136::136:. Για τη χρήση που τη θες, κι εγώ θα προτιμούσα την plasma.

Ευχαριστώ για την βοήθεια και πάλι. Θα δω λοιπον sony & samsung από κοντά και αποφασίζω...
Τώρα μάλλον σε μπερδέψαμε:203:
Θα έλεγα να περιλάβεις και την Panasonic στην έρευνά σου.

Reaction score
0

οκ παιδιά. Πήρα μια εικόνα σήμερα από tv. Samsung c600+c650 ήταν από τις καλύτερες )νομίζω).. Ποιά η διαφορά τους αλήθεια? Μόνο το ιντερνετ που έχει η 650?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.992
Στο site της Samsung δεν εμφανίζεται πλέον η 600. Προφανώς πρέπει να έχει καταργηθεί.

Reaction score
0

Μάλλον τα έκανα σαλάτα εγώ..Δεν υπάρχει, κάπου μπέρδεψα τους κωδικούς..

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Mε την C650 πρόσεξε το panel lottery(δλδ διαφορετικού τύπου πάνελ ανα παρτίδα).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.155
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound