Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Reaction score
0
Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

είναι εύκολο να ξανά πούμε πως την περνάμε???:120:

ξέρει κάποιος σε πια συχνότητα εκπέμπει στο ραδιόφωνο το bbc radio 1??στον αστρα ειναι σωστά???

Reaction score
0
Βαλε το αρχειο σε ενα φλασακι, βρες το μεσα απο τον δεκτη, μενου -υsb και πατα οκ.
Καλο ειναι να κρατησεις ενα μπακαπ απο την δικη σου λιστα, πολυ ανακατεμενη ειναι η λιστα του φιλου.

Reaction score
0
Σας καλησπερίζω. Μόλις παράγγειλα και τον δικο μου 9000 HD. Το μόνο που ελπίζω να έχει τουλάχιστον την ίδια ποιότητα εικόνας με τον Humax HDCI-5000 που έχω. Αν κάποιος φίλος έχει εμπειρία σε σχέση και με άλους δέκτες ας μου πεί.

Reaction score
65

συμβαινει το εξης περιεργο:η καρτα(καπα) της νοβα στο reader του δεκτη,παιζει αψογα και χωρις κολληματα.κανει ομως συνεχεια παγωματα μονο στο mega...
πως γινεται αυτο?

Reaction score
65
Απάντηση: Re: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Μονο σημερα στο εκανε?
μαλλον κατι πειραζει η κυρια, δεν φταει ο δεκτης.
το εχεο ξανακανει κατα καιρους ,αλλα σε κανενα αλλο καναλι εκτος του μεγκα...
γι`αυτο μου κανει εντυπωση

Reaction score
0

στο πακέτο sky italia μου έχει μόνο ένα κανάλι
για να κάνω χειροκίνητη αναζήτηση δεν βάζω μόνο συχνότητα σωστα?symbol rate πόλωση και διαμόρφωση τι βάζω????

Reaction score
0

συμβαινει το εξης περιεργο:η καρτα(καπα) της νοβα στο reader του δεκτη,παιζει αψογα και χωρις κολληματα.κανει ομως συνεχεια παγωματα μονο στο mega...
πως γινεται αυτο?
Κλείσε το Service+

Reaction score
65

Ασχετα με το δίκτυο. Το Service+ είναι κλειστό?
οχι...αφου εχω ολο το δικτυο κλειστο,δεν ειναι λογικο να περιλαμβανεται κι`αυτο στο off..?

***εχθες βραδυ,ειχα τα ιδια και με το novacinema 1

Reaction score
65

επικοινωνησα με νοβα και μου ειπαν μηπως εχω καποιο θεμα με το σημα,διοτι τα 2 καναλια που ανεφερα,ειναι στην ιδια συχνοτητα.

Reaction score
0
Εγω εχω σημα 90-85 και μου εκανε τα ιδια, σημερα ειναι μια χαρα, μηπως λογω καιρου?

Το epg και το info λειτουργουν σε σας ή θελει κανα 10 λεπτο να φορτωσει, πολλες φορες ενω το epg δειχνει, το info δεν βγαζει τιποτα, αυτο μονο στης κυριας το κανει.
Ετυχε και ειδα μουφα δεκτη φιλου και τα φόρτωνε κατευθειαν. Μηπως μπορει να διορθωθει?

Reaction score
65
Απάντηση: Re: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Εγω εχω σημα 90-85 και μου εκανε τα ιδια, σημερα ειναι μια χαρα, μηπως λογω καιρου?

Το epg και το info λειτουργουν σε σας ή θελει κανα 10 λεπτο να φορτωσει, πολλες φορες ενω το epg δειχνει, το info δεν βγαζει τιποτα, αυτο μονο στης κυριας το κανει.
Ετυχε και ειδα μουφα δεκτη φιλου και τα φόρτωνε κατευθειαν. Μηπως μπορει να διορθωθει?
ισως λογω καιρου να ειμαι κι`εγω οριακα σ`αυτην την συχνοτητα γι`αυτο και το χανω.
το σημα-γενικοτερα-κυμαινεται στα δικα σου επιπεδα.
εχω περασει και πολυ χειροτερο καιρο,αλλα δεν θυμαμαι να ειχα προβλημα.
το epg οντως αργει να φορτωσει και τις περισσοτερες φορες,πατωντας μονο info,δεν εμφανιζει πληροφοριες,παρα μονο μεσω epg.
στα ξενα καναλια το epg παει σφαιρα.

Reaction score
1

στο πακέτο sky italia μου έχει μόνο ένα κανάλι
για να κάνω χειροκίνητη αναζήτηση δεν βάζω μόνο συχνότητα σωστα?symbol rate πόλωση και διαμόρφωση τι βάζω????

Αυτό θα σε βοηθήσει http://gr.kingofsat.net/pack-skyitalia.php

@μην ξεχνάς να αλλάζεις την δέσμη (dvbs ή dvbs28psk)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos