Αγορά Behringer

Timaras

Reaction score
2.153
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά Behringer

κοίτα, ο 2500 υπολείπεται ηχητικώς του 1500. Τα βάττια του 1500 είναι άφθονα, οπότε γιατί να παιδεύεσαι?

Αν θες να ομορφύνεις τον 1500 για να μπει σε ρακ είναι πανεύκολο. Πάρε ένα κομμάτι φυμέ plexiglass, κάνε 4 τρύπες και πάρε 4 ανοξείδωτα βιδάκια για να το βιδώσεις εκεί που είναι τα "αυτιά" στην πρόσοψη.

Αυτό με τα gain δεν το πολυκατάλαβα. Τα ποτενσιόμετρα είναι εξασθενητές σήματος, οπότε τον καλύτερο ήχο θα τον πάρεις όταν τα έχεις αυτά στο τέρμα (ουσιαστικά τα βγάζεις εκτός, με μόνη ένσταση ίσως στην επαφή του ποτενσιομέτρου) και όχι όταν τα έχεις χαμηλά.

Αυτό το μοντέλο που λες δεν το έχω ακούσει, οπότε δε μπορώ να εκφέρω άποψη...
Πόσο δίκιο είχες!

http://www.youtube.com/watch?v=RWj5CUl7rio&NR=1

Ουσιαστικά λοιπόν αυτά στο τέρμα και για να μην εξαϊλώσω τα
Roister δεν θα ανοίξω ποτέ τον προ τέρμα έτσι?

Reaction score
1.831
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά Behringer

Πόσο δίκιο είχες!

http://www.youtube.com/watch?v=RWj5CUl7rio&NR=1

Ουσιαστικά λοιπόν αυτά στο τέρμα και για να μην εξαϊλώσω τα
Roister δεν θα ανοίξω ποτέ τον προ τέρμα έτσι?
Ποτέ στο τέρμα ο προ!

Αυτό με τα ποτενσιόμετρα το δοκιμάζεις κιόλας.

Ξεκίνα από χαμηλά και... βλέπεις!

Τα επαγγελματικά έχουν κάποιους περιορισμούς στα υλικά (λογικό), αλλά αν αλλάξεις 2-3 πραγματάκια με ποιοτικότερα (πχ παράκαμψη του ποτ, αλλαγή καλωδίωσης προς τις μπόρνες, αλλαγή στις μπόρνες) μπορείς να πάρεις με λίγα χρήματα κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που πλήρωσες...

Βέβαια υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι στην όψη επαγγελματικών μηχανημάτων βγάζουν σπιράκια...

Εγώ το έχω ξεπεράσει εδώ και καιρό...

Timaras

Reaction score
2.153
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά Behringer

Ποτέ στο τέρμα ο προ!

Αυτό με τα ποτενσιόμετρα το δοκιμάζεις κιόλας.

Ξεκίνα από χαμηλά και... βλέπεις!

Τα επαγγελματικά έχουν κάποιους περιορισμούς στα υλικά (λογικό), αλλά αν αλλάξεις 2-3 πραγματάκια με ποιοτικότερα (πχ παράκαμψη του ποτ, αλλαγή καλωδίωσης προς τις μπόρνες, αλλαγή στις μπόρνες) μπορείς να πάρεις με λίγα χρήματα κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που πλήρωσες...

Βέβαια υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι στην όψη επαγγελματικών μηχανημάτων βγάζουν σπιράκια...

Εγώ το έχω ξεπεράσει εδώ και καιρό...
ποτ?Όπως ποτενσιόμετρο φωνής?

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef