Προσφορές σε Blu-Ray απο Ιντερνετικά Μαγαζιά

Reaction score
20
Re: Απάντηση: Προσφορές σε BLURAY απο Ιντερνετικά Μαγαζιά

Καλό και αυτό ότι και το Play.com δλδ, απλά εκεί δεν υπάρχουν οι 2 περιορισμοί του Amazon.
??? Τι περιορισμοι ?

Reaction score
89

??? Τι περιορισμοι ?
Ως προϋποθέσεις για την απαλλαγή από τα έξοδα αποστολής τίθενται:
α) αγορά προϊόντων συνολικής αξίας 25 λιρών (περίπου 30 ευρώ)
β) τα προϊόντα που αγοράζονται να διατίθενται από το ίδιο το Amazon και όχι από το Amazon Marketplace

:140::140::140:

Reaction score
20

Ως προϋποθέσεις για την απαλλαγή από τα έξοδα αποστολής τίθενται:
α) αγορά προϊόντων συνολικής αξίας 25 λιρών (περίπου 30 ευρώ)
β) τα προϊόντα που αγοράζονται να διατίθενται από το ίδιο το Amazon και όχι από το Amazon Marketplace

:140::140::140:
Το πρωτο δεν ισχυει, γιατι πριν απο ενα μηνα πηρα το Kick-Ass BD/DVD combo steelbook μονο με 18 περιπου λιρες... :107:

Reaction score
89

Το πρωτο δεν ισχυει, γιατι πριν απο ενα μηνα πηρα το Kick-Ass BD/DVD combo steelbook μονο με 18 περιπου λιρες... :107:
και που το προβλημα??? μεχρι της 25 εχει αλλες 7 λιρες περιθωριο.... μετα τα 25 ειναι που κολλαει το θεμα.... εγω ηθελα να παρω το boxset leathal weapon αλλα η λαλακια εχει 31 λιρες και το play σου στελνει μεχρι 30 χαχαχαααα :140::140:

Reaction score
20

και που το προβλημα??? μεχρι της 25 εχει αλλες 7 λιρες περιθωριο.... μετα τα 25 ειναι που κολλαει το θεμα.... εγω ηθελα να παρω το boxset leathal weapon αλλα η λαλακια εχει 31 λιρες και το play σου στελνει μεχρι 30 χαχαχαααα :140::140:
Oops, ειχα διαβασει λαθος... αλλα θα σου πς ενα πραγμα: κανε μια προσπαθεια και κανε αυτη την παραγγελεια απο το Play. το εχω κανει δυο φορες και χορις κανενα προβλημα...

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
78.997

Oops, ειχα διαβασει λαθος... αλλα θα σου πς ενα πραγμα: κανε μια προσπαθεια και κανε αυτη την παραγγελεια απο το Play. το εχω κανει δυο φορες και χορις κανενα προβλημα...

Κι εγώ συχνά ψωνίζω ακριβότερα από το όριο απ' το Play, σε ένα μάλιστα αρνήθηκε την πρώτη φορά, το ξαναέβαλα και το δέχθηκε!

Reaction score
89

Κι εγώ συχνά ψωνίζω ακριβότερα από το όριο απ' το Play, σε ένα μάλιστα αρνήθηκε την πρώτη φορά, το ξαναέβαλα και το δέχθηκε!
παιζουν κ τετοια σκηνικα απτο play??? ΟΚ θα το δοκιμασω και θα δουμε τι θα γινει!! Υποθετω σε ενημερωνουν οταν ειναι να μην στο στειλουν ε??? Για να δουμε θα σωσει μεχρι το ελλαντα.... :144:

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
78.997

παιζουν κ τετοια σκηνικα απτο play??? ΟΚ θα το δοκιμασω και θα δουμε τι θα γινει!! Υποθετω σε ενημερωνουν οταν ειναι να μην στο στειλουν ε??? Για να δουμε θα σωσει μεχρι το ελλαντα.... :144:

Αν το δεχθουν και πληρωθεί, το στέλνουν. :107:

Reaction score
134
Παιδιά δεν ξέρω τι προβλήματα έχετε εσείς αλλά εγώ από το Play.com δεν είχα ποτέ πρόβλημα όσο μεγάλες αγορές και αν έχω κάνει.Πχ πρόσφατα είχα αγοράσει το Battlestar Galactica complete set με 150€ και μου το έστειλε κανονικά.Μήπως παίζει ρόλο το ότι είμαι αρκετά παλιός πελάτης τους?(5 χρόνια περίπου)

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
78.997
Παιδιά δεν ξέρω τι προβλήματα έχετε εσείς αλλά εγώ από το Play.com δεν είχα ποτέ πρόβλημα όσο μεγάλες αγορές και αν έχω κάνει.Πχ πρόσφατα είχα αγοράσει το Battlestar Galactica complete set με 150€ και μου το έστειλε κανονικά.Μήπως παίζει ρόλο το ότι είμαι αρκετά παλιός πελάτης τους?(5 χρόνια περίπου)

Από το 2005, 476 αγορές.

Δύο φορές έκανε κόλπα, τη μία αρνήθηκε και μετά πέρασε, την άλλη όχι. Αυτό που δεν πέρασε ήταν νομίζω boxed set με μοντέλο μέσα.

Reaction score
60
Απάντηση: Προσφορές σε BLURAY απο Ιντερνετικά Μαγαζιά

στους καλους πελατες δεν ισχυει ο περιορισμος εχω αγορασει παμπολλα εδω και 7 χρονια και με τιμη πανω απο 100 ευρω καποιο συλλεκτικο κομματι με την replica του terminator αλλα και πολλα αλλα και ουδεποτε μου δημιουργησε προβλημα !

Reaction score
3

Όσο καλός πελάτης και εάν είσαι, ηλεκτρονικά, γκάτζετς, ρούχα και λοιπά δε στέλνουν στην Ελλάδα.
Μόνο CD, DVD, BluRay και βιβλία...

Reaction score
134

Όσο καλός πελάτης και εάν είσαι, ηλεκτρονικά, γκάτζετς, ρούχα και λοιπά δε στέλνουν στην Ελλάδα.
Μόνο CD, DVD, BluRay και βιβλία...
Από όσο γνωρίζω ηλεκτρονικά και γκάτζετς δεν στέλνουν πουθενά εκτός της Αγγλίας και δεν ισχύει μόνο για την Ελλάδα.

Reaction score
0

To Amazon πλέον στέλνει.

Reaction score
1.612

Προφανώς όχι, είχε δράση η απόλυτη ελληνική (μαγκιά) αλητεία...
Αυτό ακριβώς...Δεν είναι εξάλλου τυχαίο οτι το και στο ebay είναι δεκάδες εκείνοι οι πωλητές που δεν στέλνουν σε συγκεκριμένες χώρες (όπου απο τις πρώτες θέσεις καταλαμβάνει η Ελλάδα) μιας και η προηγούμενη εμπειρία τους ειναι απογοητευτική...

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
78.997
Το Amazon.com και το Amazon.co.uk έστελναν από το 2000 τουλάχιστον σχεδόν όλα τα δικά τους προιόντα, νομίζω εκτός από υγρά.

Οι περισσότεροι συνεργάτες του Amazon ακόμα και σήμερα δεν στέλνουν σε διεθνείς προορισμούς γιά να μη μπλέξουν! :114:

Δε νομίζω ότι το Play έχει τους περιορισμούς των ηλεκτρονικών μόνο γιά την Ελλάδα, αλλά γιά τις περισσότερες χώρες (αλλά δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος). :108:

EDIT:

όπου απο τις πρώτες θέσεις καταλαμβάνει η Ελλάδα
Την πρώτη θέση πάντα και παραδοσιακά καταλαμβάνει η Ιταλία!

EDIT 2: Είναι πάντως τρομερά εντυπωσιακό το γεγονός ότι σε πάνω από 1400 αγορές DVD, BD και πολλών άλλων προιόντων στα τελευταία 10 χρόνια, μόνο 3 φορές έχουν χαθεί πράγματα, τα οποία οι πωλητές ξαναέστειλαν άμεσα χωρίς συζήτηση! Θετικό και γιά τα ΕΛΤΑ, άσχετα αν έρχονται σ' έναν αιώνα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.304
Members
38.539
Νεότερο μέλος
James.z.2007