Snow Whitty
SRS
- Reaction score
- 17.760
......
Μέχρι να ετοιμαστείς δεν σε πειράζει να βάλουμε κάτι πρόχειροΤο καπαρωσα το θεμα! :604:
Ειναι δικο μου και θα επανελθω με φωτογραφικο υλικο μολις κολαριστουν τα σεμεδακια και ξεσκονιστουν τα καλωδια....!:144:
Μην ξεχασετε μανδαμ να σφουγγαρισετε το παρκε γυρω απο το συστημα σας,να αερισετε τον χωρο,να φτιαξεται μια Νουγκατινα να μας κερασετε και φυσικα ...................Το καπαρωσα το θεμα! :604:
Ειναι δικο μου και θα επανελθω με φωτογραφικο υλικο μολις κολαριστουν τα σεμεδακια και ξεσκονιστουν τα καλωδια....!:144:
Κύριε συντονιστά...με φωτογραφίζεις???Aπα πα πα ....δεν γινεται.....πρεπει να αλλαξω γιατρο λιαν συντομως...εχει γεμησει ο τοπος καμμενους αλλα και καμμενες...τι πινετε βρε?
Να δειτε οτι σε λιγο καποιος θα ζητησει να κατοχυρωσει θεση στο υπαρχων thread για το συστημα που θα φτιαξει μετα απο 15 χρονια και θα μας κανει την τιμη να το ανεβασει εδω μεσα!!!!!!!!!!!:143::143:
Ειστε παλιοχαρακτηρες ρε..............:137:
Καπάρωσε και ένα θέμα στη "Φωτογραφία" να σου προτείνουμε κάμερα... :142:Ειναι δικο μου και θα επανελθω με φωτογραφικο υλικο μολις κολαριστουν τα σεμεδακια και ξεσκονιστουν τα καλωδια....!:144:
Κύριε συντονιστά...με φωτογραφίζεις???
Αν και είμαι λίγο πιο πίσω...:142: δεν έχω τελειώσει με το χώρο-σπίτι
:106: Beneath the UnderdogΔεν με λες κυριε marydaughter ...ο Solomon burke ειναι στο avatar σου?
Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010 Ωρα 11:15......