ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Να σου ζήσουν!!! Κι ας φάει και καμμιά μπαλιά το Technics... Δεν καταλαβαίνει τίποτα αυτό! Αντέχει! Στα χέρια των μαύρων DJs περνάει πολύ χειρότερα.
Φίλεεεεεε οι blakie Dj's δεν είναι τίποτα μπροστά στη λαίλαπα των τριών!
....Η μέθοδος των τριών είναι αλάνθαστη!!!!!!! Ξεκινάει ο πρώτος και πετάει το αυτοκινητάκι, ο δεύτερος το μαζεύει και το στουκάρει ξανά μαζί με μια μπετονιέρα φορτηγό και έρχεται μετά και η κοκκώνα και τα ισωπεδώνει όλα με το καροτσάκι για τις κούκλες!!!!!
Σκέψου να εξφενδονιστεί και ο Gammy Bear πάνω στο αιωρούμενο χωρίς μεντεσέδες καπάκι!!! :142::143::142::139:

Reaction score
30.487
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

ΝΑΙ ΤΟΥ Μ@ΝΙΟΥ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.
ΧΩΡΙς ΚΑΜΜΙΑ ΑΙΧΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΛΆΚΙΑ ΣΟΥ DELAMOSTRE.

Reaction score
30.487

Ρε σεις που είναι αυτό το γεμάτο μυες παιδί ? , να δείτε πως το λένε?
Α Μανο 58!!!
Μάνο που είσαι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?:201:

Reaction score
1.817

ΝΑΙ ΤΟΥ Μ@ΝΙΟΥ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.
ΧΩΡΙς ΚΑΜΜΙΑ ΑΙΧΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΛΆΚΙΑ ΣΟΥ DELAMOSTRE.
Ναι ρε φίλε!!! Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα όταν έχεις παιδιά!
Προχθές καθόμουν και άκουγα λίγο μουσικούλα (με το πικαπάκι μου βέβαια!) και πήρε (από μόνος του) ο μικρός ένα καρεκλάκι, ανέβηκε πάνω του για να φτάσει το πικάπ και έπιασε το βραχίονα και μου λέει: "Μπαμπάαααα αυτό παίζει μουσική?????"
Και το ωραιο ήταν που του είπα.. "Ναιιιιιιιι αστο κάτωωωωωω" και όπως καταλαβαίνεις έκανε ένα γουυυυυτς η βελόνα πάνω στο δίσκο!!!
Τι να κάνω? Τελικά είναι κι αυτό μέρος της ακρόασης!
Σκέψου να είχα φόρα παρτίδα και χασιμότια τι θα γινόταν! Για αποθήκες πυρομαχικών playmobil θα τα χρησιμοποιούσαν!
Θα μάθετε βρε ζουζούνια μου, που θα πάει!!!!!!!!!!:205::201:

Reaction score
30.487

Ναι ρε μάναμ , θα μάθουν ,αλλά μέχρι τότε καλό είναι να μην πολυπλησιάζουν το πικαπ.
Μάθε τα οτι αυτό είναι κάτι πολύυυυ ευαίσθητο και χαλάαααει πολύ εύκολα, με το παραμικρό, κάνει κλάτς και σπάει όπως ενα ευαίσθητο παιγνίδι.Θα το σεβαστούν .
Ολα τα παιδάκια σέβονται τα παιγνίδια που αγαπάνε. Μέχρι να μεγαλώσουν και να τους βγάλουν τα μάτια.:146:

Reaction score
1.817

Ναι ρε μάναμ , θα μάθουν ,αλλά μέχρι τότε καλό είναι να μην πολυπλησιάζουν το πικαπ.
Μάθε τα οτι αυτό είναι κάτι πολύυυυ ευαίσθητο και χαλάαααει πολύ εύκολα, με το παραμικρό, κάνει κλάτς και σπάει όπως ενα ευαίσθητο παιγνίδι.Θα το σεβαστούν .
Ολα τα παιδάκια σέβονται τα παιγνίδια που αγαπάνε. Μέχρι να μεγαλώσουν και να τους βγάλουν τα μάτια.:146:
:142::142: Γιάννο για καμ του δώθε να τους πεις για ευαίσθητα παιχνίδια και σεβασμό προς αυτά..... Το "Toy Story" έχει γίνει must ταινία για να πάρουν διδάγματα αλλά....

Τώρα έχω ξεκινήσει άλλο κόλπο! Τους βάζω να τα χειρίζοντε!!! Ξεκινήσαμε από κασσέτα (περίεργο παιχνίδι τους φάνηκε μιας και μόνο τα cd ξέρουν!) και τα πάνε μια χαρά! Play, stop και να η μουσική του Χατζιδάκη στα ηχεία! Ευτυχώς που το κασσετόφωνο αντέχει ακόμα!!!!!

Έκανα μια διαβολική σκέψη να τα φέρω στην έκθεση, αλλά δεν έχω λεφτά να πληρώσω τις ζημιές, οπότε το ξέχασα αμέσως!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

Εγω εστηνα εκθεση οσο εσεις χαζευετε

Reaction score
1.817

Εγω εστηνα εκθεση οσο εσεις χαζευετε
Ααααααααα τέλεια!!! Θα σε δω αύριο, ελπίζω να είσαι ξεξούραστος γιατί θα σε ξεζουμίσω στις ερωτήσεις!!:126:

Reaction score
1.817
Λοιπόν παίδες - γραφόντες - στο νήμα που έχω ανοίξει καλησπέρα!!

Χάρηκα πολύ για όλους εσάς που γνώρισα στην έκθεση! Σταμάτη, Μάνο, Γιάννη, Γιώργο και όλα τα υπόλοιπα παιδιά, ήθελα να σας πω και γραπτώς ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που με βγάλατε από το αδιέξοδο για την επιλογή μου, αλλά και που με βοηθάτε να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου, επι του πολύ ενδιαφέροντος αντικειμένου που είναι το πικάπ.

Πραγματικά είδα πολλά όμορφα προιόντα τα οποία έβγαζαν μάτια! Αυτοί οι τελικοί του Mark που οδηγούσαν τα JBL (Σιγά τα ωά θα πουν κάποιοι δεν είναι Hi-End ηχεία!!:142:), ήταν μια όαση!! Όπως επίσης και αυτό το δωμάτιο που έπαιζαν κάτι άλλα απίστευτα μηχανήματα και ηχεία λίγο παρακάτω από το δικό σας! (ξέρετε πια λέω, αυτά με το περίεργο design που ήταν σαν τεράστια ...καλαμάρια!:121:)

Είδα και απίστευτες υλοποιήσεις σε πικάπ, που πραγματικά χάζεψα από το πόσο όμορφα κατασκευασμένα είναι κάποια προιόντα!

Όμως την ομορφιά και τη νοσταλγία των παλιών χρόνων, καθώς και τόσες πολλές όμορφες αναμνήσεις, δεν μπόρεσε κανένα να μου ξυπνήσει, όσο ποιοτικό κι αν ήταν, όσο τέλεια κι αν στεκόταν στο ράφι του....

Ένας ήταν και είναι, αυτός που πίνει το μαγικό φίλτρο και σαρώνει τα πάντα... ο Αστερίξ!!

Και για μένα ....το Technics!!!!!!!!!!!!!! :404: (MK2-MK5 δεν έχει και μεγάλη σημασία!)

Καραβέλλααααααααα που ήσουν εσύ??????

Reaction score
30.487

Τι έγινε μαναμ? το πήρες το mk2?

Reaction score
1.817

Τι έγινε μαναμ? το πήρες το mk2?
Γιάννο καλησπέραααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν το πήρα ακόμα το εργαλείο, γιατί δεν το έχει διαθέσιμο η Intertech... Θα παραλλάβουν κατά τις 20 του Νοέμβρη και το έχω παραγγείλει σε μαύρο (ανθρακί όπως μου επισήμανες στην έκθεση), το οποίο επίσης δεν είναι και σίγουρο αν θα έρθει. Εαν δεν παραλλάβουν μαύρα θα πάρω το ασημί:126:

Προς το παρόν, δεν έχω επιστρέψει το ΜΚ5 και ακούω μουσικούλα από αυτό:140: Είναι απίστευτο το μηχάνημα και ο συνδυασμός!

Σήμερα έβαλα κάτι καινούρια δισκάκια (αγορασμένα όχι από τον τύπο στην έκθεση, αλλά από άλλον) τα οποία έγραψαν!!! Ένα σου λέω.. Opus δίσκος σε κανονικό μέγεθος αλλά παίζει στις 45 στροφές καθαρό audiophile 180gr και μπλουζιές!!! Όλα τα λεφτά!! Δυνοπάθησαν οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας σήμερα!!!

Τις έχωσα τις γκαζιές μου και το ευχαριστήθηκα! Ειδικά με μια νέα συλλογή που αγόρασα σήμερα (Σταυρός του Νότου από το Μέγαρο Μουσικής με Κούτρα, Μικρούτσικο, Μαχαιρίτσα!) Άπαιχτο!!!

Reaction score
30.487

Μπράβο αγοράκι μου ετσι σε θέλω ..., να γουστάρεις τις μουσικές σου , που ακούς απο το φοβερό εργαλέιο, που λέγεται sl 1200 mk...- denon dl 304.
Aπο τους καλύτερους συνδοιασμούς ever.Ανα τον κόσμο , βέβαια ....
Προ ολίγου μίλαγα με εναν άλλο τρελλο απο Minssota , εχει τέσσερα sl 1200 ο τύπος και ενα καλό phono stage, που τα σηκώνει ολα , με μια μοντιφιά, και μου έλεγε οτι , απο denon που τις γουστάρει τρελλά , εκτός απο κάτι πανάκριβες kuzma , παίρνει τον καλύτερο ηχο μακράν.Και αυτός φοράει hasimoto, step up transformers, και λέι τα καλύτερα για τις dl 304, dl s1, καλά η τελευταία είναι έκδοση αμερικάνικη της dl -304 , με άλλο κουτί , πρακτικά είναι ίδιες.
Λοιπόν ο mike , η αλοιώς captain michael dorvinson , κυβενήτης σε 777-300 της continental , μου έλεγε οτι το χαμηλό , της 304 είναι μοναδικό.Το κουφό , είναι οτι και τα μεσαία και υψηλά της είναι μοναδικά επίσης. Μιλάμε για εναν τύπο με 13000 βινύλια , (ετσι λέει) και 18000 cd , (πάλι ετσι λέει), οπότε αν τα λέει καλά , και αν ακούει οσο λέει , στην ουσία δεν δουλεέυει , αλλά μας δουλέυει.βάζοντας μόνο 13 ώρες τον μήνα ως chief pilot.
Τεςπα ο μιχαλάκης , ακούει κάργα αμερικάνικο βινύλιο , με dl 304 και sl 1200 mk2.Εχει λέει και κάτι transrotor mk3 τα οποία δεν μπορεί να ρυθμίσει μόνος του , και αρα τα εχει διακοσμητικά.Ετσι λέει.

Reaction score
30.487

Θα ήθελα να είχα τα φράγκα του.

Reaction score
1.817

Θα ήθελα να είχα τα φράγκα του.
Kαλησπερούδια Γιάννη!!!

Εγώ να σου πω την αλήθεια δε ζηλεύω τα φράγκα του, αλλά τη δυνατότητα που έχει να κάνει ταξίδια! Κι εγώ κάνω ταξιδάκια αλλά θα γούσταρα να έκανα περισσότερα υπερατλαντικά ως κυβερνήτης αεροσκάφους και μάλιστα ενός 777!!

Σημειωτέον οτι κάποτε φοβόμουν πολύ τα αεροπλάνα, αλλά εαν έχω στα χέρια μου το πιλοτήρι δε μασάω!!!

Τώρα όσον αφορά το μπασάκι που βγάζουν οι Denon: Ρε γαμώτο δεν μπορώ να πω οτι ακούω πολύ "χαμηλό":111: Από μεσουψηλές είναι άπαιχτη η κεφαλή, αλλά στο κάτω φάσμα, κάτι δεν πάει καλά... Λες να φταίνε οι εγγραφές?? Μήπως η ρύθμιση??

Για πες στο Μιχαλιό να περάσει λίγο από δω μιας και έχει εξασκήσει τα ώτα του, να μας βοηθήσει λιγάκι...:126:

Reaction score
1.817
Μήπως να πάω σε Hasimotia?? Πάντως το phono stage του Onkyo μια χαρά οδηγείται... χαμηλές δεν έχω πολλές. Όσες υπάρχουν είναι ελεγχόμενες αλλά χωρίς υπερβολές και ποσότητα όπως οι μεσουψηλές... Τι λες να φταίει??

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC

Kαλησπερούδια Γιάννη!!!

Εγώ να σου πω την αλήθεια δε ζηλεύω τα φράγκα του, αλλά τη δυνατότητα που έχει να κάνει ταξίδια! Κι εγώ κάνω ταξιδάκια αλλά θα γούσταρα να έκανα περισσότερα υπερατλαντικά ως κυβερνήτης αεροσκάφους και μάλιστα ενός 777!!

Σημειωτέον οτι κάποτε φοβόμουν πολύ τα αεροπλάνα, αλλά εαν έχω στα χέρια μου το πιλοτήρι δε μασάω!!!

Τώρα όσον αφορά το μπασάκι που βγάζουν οι Denon: Ρε γαμώτο δεν μπορώ να πω οτι ακούω πολύ "χαμηλό":111: Από μεσουψηλές είναι άπαιχτη η κεφαλή, αλλά στο κάτω φάσμα, κάτι δεν πάει καλά... Λες να φταίνε οι εγγραφές?? Μήπως η ρύθμιση??

Για πες στο Μιχαλιό να περάσει λίγο από δω μιας και έχει εξασκήσει τα ώτα του, να μας βοηθήσει λιγάκι...:126:

Ένα μυστικούλι της πιάτσας: κυκλοφορούν, δεξιά-αριστερά, κάτι παληές STANTON 881S & 881S MK II, (μας πέθανε αυτό το MK II:142:), που τις έχουν για πέταμα...

Χτύπα αν μπορείς κάποια δανεική και δοκίμασε...

:107:

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLA

Ένα μυστικούλι της πιάτσας: κυκλοφορούν, δεξιά-αριστερά, κάτι παληές STANTON 881S & 881S MK II (μας πέθανε αυτό το MK II:142:), που τις έχουν για πέταμα...

Χτύπα αν μπορείς κάποια δανεική και δοκίμασε...

:107:
Ελα ρε Καράβελλα!!!!!!!!!!!! Που χάθηκες εσύ??????? Μας έριξες μαύρη πέτρα ρε Άρχοντα!!!!

Κατ αρχήν (σ έπιασα απ τα μούτρα εε??) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!

Που βόσκουν αυτές οι κεφαλές?? Για πεεεε....

Αν χτυπήσω καμια τέτοια, τι θα καταλάβω?? Λες να παίξει καλύτερα?? Εδώ παίζουμε πολύ καλά, αλλά θα προτιμούσα λίγες χαμηλές παραπάνω (όπως του CD... φτου ο εωσφόρος!!)

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPE

Ελα ρε Καράβελλα!!!!!!!!!!!! Που χάθηκες εσύ??????? Μας έριξες μαύρη πέτρα ρε Άρχοντα!!!!

Κατ αρχήν (σ έπιασα απ τα μούτρα εε??) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!

Που βόσκουν αυτές οι κεφαλές?? Για πεεεε....

Αν χτυπήσω καμια τέτοια, τι θα καταλάβω?? Λες να παίξει καλύτερα?? Εδώ παίζουμε πολύ καλά, αλλά θα προτιμούσα λίγες χαμηλές παραπάνω (όπως του CD... φτου ο εωσφόρος!!)
Καλησπέρα!

Εντάξει ρε παιδιά... Δεν πάω σε εκθέσεις! Τι να κάνουμε! Ευχαριστώ πάντως που σας έλειψα...:142:

Έχεις απόκριση συχνότητας της δική σου +- τόσα db, και του προ-προ σου, να κάνουμε μια πρόχειρη συγκρισούλα;

:111:

Reaction score
2.248

Γεια σου Σταμάτιε, γεια σας παίδες... συνεχίστε

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.664
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale