Ασυρματη-Αμφιδρομη Επικοινωνια

Reaction score
0
Once upon a time …… αγοράσαμε ένα τυπικό διαμέρισμα 100m2 για να γίνει το σπίτι μας.
Έλα όμως που εκεί που μπήκε (αφού μόνο εκεί χόραγε) η TVούλα με τα ολίγα … Xtra της (ενισχυτικά player tuner et) βρίσκεται μια ΄ ξεκάρφωτη ΄ κολώνα .
Τα χρόνια πέρναγαν η λάμπα γέρναγε και τα πάνελ πέφταν και πέφταν ….. μέχρι που ήρθε το 23%
Λέω λοιπόν να κάνω το μεγάλο βήμα και να αποκτήσω κι εγώ μια καινούργια low radiation TV και ταυτόχρονα να ομορφύνω τη κολόνα .
Προσπαθώ έτσι να βρω μια TV με ασύρματο δέκτη για να γλιτώσω τα φίδια-καλώδια γιατί αλλιώς μαύρο φίδι που μ΄ έφαγε (lady gaga) .
Μου προτείνεται η SONY KDL-40EX1 = μάπα εικόνα
και η SONY KDL-40ΖX1 = ικανοποιητική εικόνα αλλά μόνο στα 2500 €
ANY suggestions???

Reaction score
0
Απάντηση: Ασυρματη-Αμφιδρομη Επικινωνια

Δεν ξερω ποσο "καλη" επιλογη ειναι να πας σε ασυρματη.
Καταρχην δεν φτανει να ειναι μονο η TV σου ασυρματη για να την εκμεταλλευτεις αλλα και οι υπολοιπες συσκευες σου οπως Blu-Ray κτλ.
Αν δεν ειναι πρεπει να αγορασεις συσκευες αλλιως τζαμπα χρημα.
Η μεταφορα σηματος προς Tv ειναι μεχρι 1080i.
Επισης αν εχεις Home Cinema τι κανεις; Παλι καλωδια στη μεση... οποτε για 3-4 καλωδια παραπανω που θα εχει η τηλεοραση δε νομιζω πως αξιζει τον κοπο.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Απάντηση: Ασυρματη-Αμφιδρομη Επικοινωνια

Kαλώς ήρθατε στο AVSite!!

No suggestions δυστηχώς γιατί και οι 2τηλεοράσεις που σου πρότειναν δεν μπορώ να πώ ότι ενθουσιάζουν με την εικόνα τους(είναι και αυτό το 1080i στη μέση)..
Για να πας σε ασύρματη μετάδωση και να έχεις 1080p σε όποια τηλεόραση θες λύση υπάρχει αλλά είναι ακριβή(κανα 1000άρικο αν θυμαμαι καλά).
Οπότε καλώδια και πάλι καλώδια.
Σκέψου το ενδεχόμενο να πάρεις μια βάση για την τηλεόραση που θα μπορείς να περάσεις τα καλώδια μέσα απο τον βραχίονα της ή να φτιάξεις ένα κανάλι που θα τα κρύψεις μέσα.

Reaction score
0

Κυριοι σας ευχαριστώ για τις ενδιαφέρουσες απαντήσεις σας αλλά (πάντα υπάρχει ένα ...αλλά) ίσως δεν το έθεσα σωστά.
Λοιπόν έχουμε και λέμε
1. Θέλω να μην ξεπουληθώ για να αποκτησω μια TV (εστω και wireless)
2. Θέλω να μην φαίνεται άσχημη από ..... πίσω (για θα φαίνονται τα ..... οπίσθιά της αφου η κολόνα είναι πιο στενή)
3. Θέλω να μην μαλώσω με τη κυρία
ANY suggestions???

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

1. Θέλω να μην ξεπουληθώ για να αποκτησω μια TV (εστω και wireless)
ANY suggestions???
Αυτό είναι εντελώς ασύμβατα μεταξύ τους, η wireless τεχνολογία είναι ακόμη ακριβή.
Οι λύσεις είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού και δυστυχώς πανάκριβες.
Π.Χ. LG LE8500
Μπορείς επίσης να αγοράσεις μια κανονική τηλεόραση και να χρησιμοποιήσεις wireless HDMI για το DVD ή το Blu-Ray, αλλά και αυτό είναι ακριβό, 1000$ περίπου.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Έλα στην έκθεση γιατί η LG παρουσίασε την 5500 με ασύρματη σύνδεση αν πρόσεξα καλα.Περισσότερα επ΄ αυτού σήμερα..

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.185
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe