παρατραγουδα απο την hi end

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
τι σας εκανε να την <ακουσετε>
εμενα σε γνωστο περιπτερο ειχα μπροστα μου 2 χαιενταδες και οταν ο κοσμος μιλαγε αυτοι γυρνουσαν και τους κοιτουσαν με υφος , λες και ηταν στο μεγαρο.Καποιος καποια στιγμη που τον κοιταγανε οι 2 τυποι γυρνα και λεει τους ενος : τι με κοιτας ρε θες να τα φτιαξουμε:143:
ενας αλλος σε αλλο χωρο ρωτουσε αν υπηρχαν καλωδια επιχρυσα .:143:
αλλου καποιος ρωτουσε επιμονα για ρακ απο φτελια- συμιδα.
Ολα αυτα εχθες.....

Reaction score
54
Απάντηση: παρατραγουδα απο την hi end

Χθες είχε πολλούς ψωνισμένους (μόνο χθες πήγα). Ύφος 40 καρδιναλίων και βάλε. Άσχημο κλίμα.
(Αναρωτιέμαι αν ήταν εξίσου γεμάτες και οι τσέπες...ή αν ήταν μόνο φούμαρα)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αντιπροσωποι , ή πελατες ?
γιατι ειδα πολλα πεσμενα αυτια φετος :144:

Reaction score
4

βασικα μου εκανε εντυπωση οτι ελειπαν καποια ονοματα, εκτος αν εγω στραβωθηκα και δεν τα ειδα πουθενα

Reaction score
2.566
1) Στην αίθουσα με τα zignali πέτυχα έναν μπροστά μου, ο οποίος ζήταγε επίμονα να δει τυχόν σειρές με ασημένια καλώδια, όλο ασήμι όμως, για να διαλέξει και όταν του λέει ο άνθρωπος εκεί πως αυτά είναι πανάκριβα και μήπως εννοούσε επάργυρα, ρωτάει: "Και τα όλο ασήμι τι διαφορά ας πούμε κάνουν στον ήχο?" Τί να πω...η λέξη "κορόιδα" μόνο μου έρχεται στο μυαλό, καλά τους κάνουν και τους τα παίρνουν...

2) Στην αίθουσα με τους Einstein, που μη πω καλύτερα πως έπαιζαν, του Τάκη οι ιδιοκατασκευές με το 1/30 του κόστους παίζουν κλάσεις καλύτερα, το έπαιζε και πολύ βαρύς ο ένας εκεί, και καλά τί έχουμε εμείς εδώ και μ@μάμε και δέρνουμε κτλ., τον ρωτάω πόσο έχουν, μου λεέι με παππικό ύφος "χεχμ, είναι πολύ ακριβοί", και σταματάει, σαν να μου λέει δεν είναι για σένα μικρέ.
"Χμ, του λέω, τί τοπολογίας είναι? Ciclotron, Futterman, SE, Totem-Pole? "
Σκαλώνει, με κοιτάει, "εχμ, λείπει τώρα ο υπεύθυνος, αν θες να περιμένεις λίγο" .
Ρε ουυυυυ...δηθενάδες....

D

Deleted member 23222

Guest

Πραγματικά επιβεβαιώνω αυτό το..."είναι ακριβό φίλε"...ευτυχώς δεν ρώτησα εγώ,γιατί εκνευρίζομαι και προσβάλλω...
Αλλά ρε φίλε που ξέρεις εσύ τι κουβαλάω στο παντελόνι μου...ε?
Η Ντούβλη είσαι?:143::143:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.939
Απάντηση: Re: παρατραγουδα απο την hi end

...
2) Στην αίθουσα με τους Einstein, που μη πω καλύτερα πως έπαιζαν, του Τάκη οι ιδιοκατασκευές με το 1/30 του κόστους παίζουν κλάσεις καλύτερα, το έπαιζε και πολύ βαρύς ο ένας εκεί, και καλά τί έχουμε εμείς εδώ και μ@μάμε και δέρνουμε κτλ., τον ρωτάω πόσο έχουν, μου λεέι με παππικό ύφος "χεχμ, είναι πολύ ακριβοί", και σταματάει, σαν να μου λέει δεν είναι για σένα μικρέ.
"Χμ, του λέω, τί τοπολογίας είναι? Ciclotron, Futterman, SE, Totem-Pole? "
Σκαλώνει, με κοιτάει, "εχμ, λείπει τώρα ο υπεύθυνος, αν θες να περιμένεις λίγο" .
Ρε ουυυυυ...δηθενάδες....
Σαν την περίπτωση εκείνου του μπογιατζή, που έχει γίνει ανέκδοτο πια. Πήγε ο άνθρωπος να κοιτάξει για BMW, με τα ρούχα της δουλειάς και έχοντας στην τσέπη προκαταβολή και μπλοκ επιταγών, και μέσα στην έκθεση δεν του έδινε κανένας σημασία. Τα μάζεψε ο άνθρωπος και πήγε αλλού...

Reaction score
1.788

παιδια εγω που τα ειπα λιγο με τον Γερμανο εχασα πασα ιδεα!!!! παντως στα δικα μου αυτια ηταν ασωμα και με μια ψευτικη υπεραποσβεση που στην κυριολεξια οι νοτες κωβονταν στην μεση!!! οι φωνες ηταν παντα ποιο κατω απο το υπολοιπο ακουσμα.

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.531
Το καλυτερο σχολιο που ακουσα ηταν απο εναν ασπρομαλη κυριο στο δωματιο με τα ΧΤΖ.
Απλα μου λεει, η ΧΤΖ αποφασισε να μην κλεβει!!!!

Επισης μαλλον μονο εγω(?) ακουσα προβλημα το σαββατο στο συστημα με τα αυστραλεζικα ηχεια?
Την κυριακη ηταν ολα καλα.

Reaction score
54

"αντιπροσωποι , ή πελατες ?
γιατι ειδα πολλα πεσμενα αυτια φετος"

Πελάτες δυστυχώς. Οι αντιπρόσωποι ήταν μαζεμένοι, έτσι αλλιώς σ'αυτούς που έχουν έπαρση δε δίνω σημασία, (εκτός αν έχω όρεξη να τους κάνω ερωτήσεις, που δεν ξέρουν τις απαντήσεις.)
Πάντως σε πολλές περιπτώσεις μια παράφραση ενός ανεκδότου με τον Τοτό, ταίριαζε.
(Πέρναγε κάθε μέρα από ένα μαγαζί και ρώταγε: παγωτό βάτομουρο έχετε; Όχι του έλεγαν. Μια-δυό τρεις φέρανε στο τέλος, οπότε τους λέει: παγωτό βατόμουρο έχετε; - Έχουμε. - Τοτός: Χάλια δεν είναι; )
Αντίστοιχα θα έλεγα : Ηχεία με 70.000 ευρώ έχετε; - Έχουμε. -Χάλια δεν παίζουν;

Reaction score
1.187

Αντίστοιχα θα έλεγα : Ηχεία με 70.000 ευρώ έχετε; - Έχουμε. -Χάλια δεν παίζουν;
Όχι τα τζεϊ-μπι-έλια καλά έπαιζαν! :126:

Reaction score
1.187

τι σας εκανε να την <ακουσετε>
εμενα σε γνωστο περιπτερο ειχα μπροστα μου 2 χαιενταδες και οταν ο κοσμος μιλαγε αυτοι γυρνουσαν και τους κοιτουσαν με υφος , λες και ηταν στο μεγαρο.
Πολύ συχνά συμβαίνει μπαίνοντας σε κάποιο δωμάτιο να βρίσκονται κάποιοι που ακούνε εκστασιασμένοι το θεϊκό σύστημα. Αν περάσεις μπροστά από τα ηχεία ή πλησιάσεις να δεις τα μηχανήματα από κοντά ο αντιπρόσωπος σού κάνει παρατήρηση ότι χαλάς την νιρβάνα των μελλοντικών πελατών! Όπα ρε μεγάλε! Έπιασες την καλή με τους εκστασιασμένους που έφεραν τον CD τους να το ακούσουν στην Έκθεση! Δεν τα μπορώ αυτά τα δήθεν...

Reaction score
37

Αν περάσεις μπροστά από τα ηχεία ή πλησιάσεις να δεις τα μηχανήματα από κοντά ο αντιπρόσωπος σού κάνει παρατήρηση ότι χαλάς την νιρβάνα των μελλοντικών πελατών!
Επηρεάζεις το μαγνητικό πεδίο,
δεν βλέπουν την ορχήστρα και άλλα.... :116: :143: :140: :139:

Reaction score
3.479

Οι απόψεις για τους αντιπροσώπους όμως καμιά φορά αλλάζουν, όταν κάποιος από εμάς γίνει αντιπρόσωπος !

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.939

Οι απόψεις για τους αντιπροσώπους όμως καμιά φορά αλλάζουν, όταν κάποιος από εμάς γίνει αντιπρόσωπος !
Εδώ που τα λέμε, δεν έχεις καθόλου άδικο. Κόρακας, κοράκου μάτι δε βγάζει. Αλλά κόρακας με κόρακα έχει διαφορά. Αυτό λένε τα παιδιά...

Reaction score
1.187

Επηρεάζεις το μαγνητικό πεδίο,
δεν βλέπουν την ορχήστρα και άλλα....
Η πλάκα είναι ότι ο φίλος μου μετακίνησε επίτηδες την "μαγική πέτρα" που βρισκόταν πάνω σε ένα CD player και μου λέει: "Τώρα του κατέστρεψα τελείως τον ήχο!"
Αλλά δεν ασχολήθηκε κανείς...

Αυτό ήταν κάτι που το κάναμε συχνά σε παλιότερες Εκθέσεις. Μετακινούσαμε τα διάφορα "μαγικά" αντικείμενα πυραμίδες, κώνοι και ότι άλλο εξωτικό σχήμα μπορεί να φανταστεί κανείς, που τοποθετούσαν πάνω σε μηχανήματα και ηχεία προκειμένου να "βελτιώσουν" τον ήχο τους (ή το πορτοφόλι τους) οι αντιπρόσωποι.

Και μετά παρακολουθούσαμε την εναγώνια προσπάθεια των αντιπροσώπων να ξαναβρούν με ακρίβεια χιλιοστού την προηγούμενη θέση του "μαγικού" αντικειμένου επάνω στο μηχάνημα προκειμένου να ξαναφέρουν τον ήχο στο κορυφαίο επίπεδο που βρισκόταν πριν την επέλαση των βαρβάρων που τόλμησαν και έπιασαν στα χέρια τους το μαγικό μαντζούνι!

Τώρα πια όμως πέρασε η μόδα τους...

Reaction score
1.844

Η πλάκα είναι ότι ο φίλος μου μετακίνησε επίτηδες την "μαγική πέτρα" που βρισκόταν ...
Εδώ χρειάζεται μια πληροφόρηση. Χθες κάποιος στην έκθεση μου εκμυστηρεύτηκε πως χάλασαν μια πέτρα και περιέχει μικρά κομμάτια αλουμινίου κολλημένα με εποξική ουσία. Βέβαια οι άνθρωποι της πιάτσας, που έχουν εμπεριστατωμένη πληροφόρηση :137: , λένε ότι περιέχει κοροϊδούχο μαγγάνιο. Εξ ου και το μαγική, από το μαγγανεία. :116:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ανέκαθεν η έκθεση hi fi, συγκεντρώνει διαφόρων ειδών ανθρώπους και κάπως έτσι (από ότι έμαθα) έγινε και φέτος. Απλοί χομπίστες, απλοί πλούσιοι χομπίστες, φτωχοί (πλην τίμιοι) χαϊφιντελάδες, φορουμάκηδες, φορουμάκηδες wannabes, νεόπλουτα σούργελα, νεόπλουτα κουφά σούργελα, συνταξιούχοι ντιούηδες, είδα φως και μπήκα, ο ξάδερφός μου είναι εκθέτης, αργόσχολοι, ξινόφατσες, πωλητές τάπερ, audiophile καρεκλάδες, φιλόμουσες πολικές αρκούδες κλπ κλπ. :116:

...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.820
Members
38.499
Νεότερο μέλος