παρατραγουδα απο την hi end

Reaction score
54
Απάντηση: παρατραγουδα απο την hi end

"Όχι τα τζεϊ-μπι-έλια καλά έπαιζαν!"
Δεν εννοούσα τα jbl - τυχαίο ήταν το νούμερο.

"Ανέκαθεν η έκθεση hi fi, συγκεντρώνει διαφόρων ειδών ανθρώπους και κάπως έτσι (από ότι έμαθα) έγινε και φέτος. Απλοί χομπίστες, απλοί πλούσιοι χομπίστες, φτωχοί (πλην τίμιοι) χαϊφιντελάδες, φορουμάκηδες, φορουμάκηδες wannabes, νεόπλουτα σούργελα, νεόπλουτα κουφά σούργελα, συνταξιούχοι ντιούηδες, είδα φως και μπήκα, ο ξάδερφός μου είναι εκθέτης, αργόσχολοι, ξινόφατσες, πωλητές τάπερ, audiophile καρεκλάδες, φιλόμουσες πολικές αρκούδες κλπ κλπ."
+1000000000000000

Πάντως οι αντιπρόσωποι ,που εκτιμούν αυτούς που κάθονται και φαίνονται προσηλωμένοι , πλανώνται τουλάχιστον στις μισές περιπτώσεις... Άλλος το παίζει γιατί ντρέπεται να δείξει πόσο άσχετος είναι....άλλος νομίζει πως οι άλλοι μπορεί να καταλάβουν πόσο άφραγκος είναι....ή ότι τα μοναδικά του ακούσματα είναι γαβ....άλλος ονειρεύεται ότι θα γίνει και αυτός νεόπλουτος και πάει λέγοντας.

Reaction score
1.188

"Όχι τα τζεϊ-μπι-έλια καλά έπαιζαν!"
Δεν εννοούσα τα jbl - τυχαίο ήταν το νούμερο.
Πέτυχες όμως το νούμερο just!!! :131:

Reaction score
2
Απάντηση: Re: παρατραγουδα απο την hi end

Ανέκαθεν η έκθεση hi fi, συγκεντρώνει διαφόρων ειδών ανθρώπους και κάπως έτσι (από ότι έμαθα) έγινε και φέτος. Απλοί χομπίστες, απλοί πλούσιοι χομπίστες, φτωχοί (πλην τίμιοι) χαϊφιντελάδες, φορουμάκηδες, φορουμάκηδες wannabes, νεόπλουτα σούργελα, νεόπλουτα κουφά σούργελα, συνταξιούχοι ντιούηδες, είδα φως και μπήκα, ο ξάδερφός μου είναι εκθέτης, αργόσχολοι, ξινόφατσες, πωλητές τάπερ, audiophile καρεκλάδες, φιλόμουσες πολικές αρκούδες κλπ κλπ. :116:

...
Mπράβο έτσι εκφράζεσαι για τους ανθρώπους που επισκέφτηκαν και το περίπτερό σας ή τους ανθρώπους που έστησαν το περίπτερό σας?
Συγχαρητήρια μεγάλε μόνο εσύ έλειπες για να κάνεις τη διαφορά :142: Ουυυ:618:

:106:Ανδρέα για μάζεψέ τον χαλάει την πιάτσα ο mister.

Reaction score
10
Μου αρέσει που έχετε κάνει ψυχογράφημα σε οτιδήποτε κινήθηκε στην έκθεση, προσωπικά δεν καταλαβαίνω το λόγο που μπαίνετε καν σε αυτή τη διαδικασία. Αναρωτιέμαι αν ακούσατε καθόλου μουσική, 'έτσι ο ένας" "έτσι ο άλλος", χαλαρώστε λίγο.

Καλή η έκθεση ακόμα περισσότερο όμως γούσταρα τα παιδιά που γνώρισα, Κοτσίδη, Tζο, Κακκαλιο κτλ!

Τα συστήματα ήταν επιπέδου έκθεσης, δεν περίμενα κάτι παραπάνω, εξάλλου απουσίαζαν και τα Tidal.

Φιλιά σε όλους!

Reaction score
54

(ειρωνία της τύχης, αφού έχω φθηνά μεν, JBL δε!)

Reaction score
54

Χιουμοριστικό κους-κους είναι , γιατί να μένουν όλες μας οι σκέψεις κρυφές;

Reaction score
2

Μου αρέσει που έχετε κάνει ψυχογράφημα σε οτιδήποτε κινήθηκε στην έκθεση, προσωπικά δεν καταλαβαίνω το λόγο που μπαίνετε καν σε αυτή τη διαδικασία. Αναρωτιέμαι αν ακούσατε καθόλου μουσική, 'έτσι ο ένας" "έτσι ο άλλος", χαλαρώστε λίγο.
Προσυπογράφω!:126:

Reaction score
2
1) Στην αίθουσα με τα zignali πέτυχα έναν μπροστά μου, ο οποίος ζήταγε επίμονα να δει τυχόν σειρές με ασημένια καλώδια, όλο ασήμι όμως, για να διαλέξει και όταν του λέει ο άνθρωπος εκεί πως αυτά είναι πανάκριβα και μήπως εννοούσε επάργυρα, ρωτάει: "Και τα όλο ασήμι τι διαφορά ας πούμε κάνουν στον ήχο?" Τί να πω...η λέξη "κορόιδα" μόνο μου έρχεται στο μυαλό, καλά τους κάνουν και τους τα παίρνουν...

2) Στην αίθουσα με τους Einstein, που μη πω καλύτερα πως έπαιζαν, του Τάκη οι ιδιοκατασκευές με το 1/30 του κόστους παίζουν κλάσεις καλύτερα, το έπαιζε και πολύ βαρύς ο ένας εκεί, και καλά τί έχουμε εμείς εδώ και μ@μάμε και δέρνουμε κτλ., τον ρωτάω πόσο έχουν, μου λεέι με παππικό ύφος "χεχμ, είναι πολύ ακριβοί", και σταματάει, σαν να μου λέει δεν είναι για σένα μικρέ.
"Χμ, του λέω, τί τοπολογίας είναι? Ciclotron, Futterman, SE, Totem-Pole? "
Σκαλώνει, με κοιτάει, "εχμ, λείπει τώρα ο υπεύθυνος, αν θες να περιμένεις λίγο" .
Ρε ουυυυυ...δηθενάδες....
Βρε παιδιά και εμένα το υφος γκουρού απο ολους τους εκεί μέσα στον Αλέκο μου την σπάει
Μην πω για τον ιδιο τον Αλέκο.... με τον αέρα του επιτυχημένου
γνώστη του χώρου
και με συμπεριφορά δεν σε είδα δεν σε ξέρω
αφου ξέρω οτι δεν σε αρμέγω πιά
με κάνει να συμφωνήσω περί δηθεν....ατόμων

βέβαια την εποχή που είχε ανάγνη να αρμέξει τα κοροϊδα με τα project τα clearaudio τα micromega και τους densen είμασταν γνωστοί και φίλοι
Απο την στιγμή που την εκανα μπράφ .... με ξέχασε

Το τι κακκό εκανε στον χώρο με πατάτες μηχανήματα
και την βοηθεια του εντυπου τύπου θα το κρίνεται στο μέλλον

Reaction score
877
...................

Τα συστήματα ήταν επιπέδου έκθεσης, δεν περίμενα κάτι παραπάνω, εξάλλου απουσίαζαν και τα Tidal...................

Φιλιά σε όλους!
Ήταν όμως παρόντα τα KEF !!! :146:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Mπράβο έτσι εκφράζεσαι για τους ανθρώπους που επισκέφτηκαν και το περίπτερό σας ή τους ανθρώπους που έστησαν το περίπτερό σας?
Συγχαρητήρια μεγάλε μόνο εσύ έλειπες για να κάνεις τη διαφορά :142: Ουυυ:618:

:106:Ανδρέα για μάζεψέ τον χαλάει την πιάτσα ο mister.

:618:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.018

Ανέκαθεν η έκθεση hi fi, συγκεντρώνει διαφόρων ειδών ανθρώπους και κάπως έτσι (από ότι έμαθα) έγινε και φέτος. Απλοί χομπίστες, απλοί πλούσιοι χομπίστες, φτωχοί (πλην τίμιοι) χαϊφιντελάδες, φορουμάκηδες, φορουμάκηδες wannabes, νεόπλουτα σούργελα, νεόπλουτα κουφά σούργελα, συνταξιούχοι ντιούηδες, είδα φως και μπήκα, ο ξάδερφός μου είναι εκθέτης, αργόσχολοι, ξινόφατσες, πωλητές τάπερ, audiophile καρεκλάδες, φιλόμουσες πολικές αρκούδες κλπ κλπ. ...
Κάποιοι δεν έχουν ακόμα εντρυφήσει στο χιούμορ και τον τρόπο γραφής σου...
Σε εποχές ΄΄ισχνών αγελάδων΄΄,θα ταίριαζε περισσότερο ο όρος ΄΄λιανοτράγουδα΄΄ αντί γιά ΄΄παρατράγουδα hi end΄΄...:612:
Φαντάζομαι ότι δεν θα υπήρξε πλέον αντιπρόσωπος ο οποίος να δυσανaσχετούσε στα 30 δευτερόλεπτα παιξίματος CD "Verve Remixed" επειδή του ΄΄έδιωχνε΄΄ τάχα μου τους επισκέπτες...:126:
Συγχαρητήρια μεγάλε μόνο εσύ έλειπες για να κάνεις τη διαφορά Ουυυ
Ανδρέα για μάζεψέ τον χαλάει την πιάτσα ο mister.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.239

Καλή η έκθεση ακόμα περισσότερο όμως γούσταρα τα παιδιά που γνώρισα, Κοτσίδη, Tζο, Κακκαλιο κτλ!

Τα συστήματα ήταν επιπέδου έκθεσης, δεν περίμενα κάτι παραπάνω, εξάλλου απουσίαζαν και τα Tidal.

Φιλιά σε όλους!
Eισαι μεγαλος, ατελειωτος, απολυτος , κεραμεικος και τρελλιαρης!!! :137::137:
Αντε κ για μπυρονια την επομενη φορα συντομα...
Ελατε Σαλονικα να καλοπερασετε!!!:142::142:

Reaction score
2.243
Όταν ρωτάω κάποιον πόσα βατ βγάζει ένας ενισχυτής, γνωρίζοντας μεν ότι είναι ασαφής η ερώτηση, περιμένω μια απάντηση σχετικά με την ισχύ, στα 8Ω. Μπορεί να είναι και λάθος μου, αλλά έτσι το έχω συνδυάσει! Όταν λοιπόν στο εντυπωσιακό σύστημα της MBL έκανα την παραπάνω ερώτηση και πήρα απάντηση 5000W ψιλοκουφάθηκα. Αλλά μετά όταν είδα το έντυπο με κάποια specs του ενισχυτή κατάλαβα και μειδίασα: 2x130w/8Ω, 2500W bridged/2Ω, 5000W bridged/2Ω κορυφή!

Reaction score
29.785

ΤΑ 2χ130 στα 8 , απο και κλείεται να γίνουν 2500 bridged/2ω.
Μπορούν να γίνουν 4χ130=520/8, και με το ζόρι να γίνουν 1040 στα 4. Αντε και 2080 στα 2 , που δεν πάνε και πολλά τροφοδοτικά.Τα 2500 /2ω που τα βρήκανε?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.050

Τα 2500 /2ω που τα βρήκανε?
δε ξέρω για τα 2500, αλλά ξέρω πως τα 5000 βατ τους τα βρήκε το τμήμα μάρκετινγκ. όχι με απλή "αριθμητική", αλλά με προχωρημένα επικοινωνιακά μαθηματικά.:135::143::138::137:

Reaction score
2.243
Re: Απάντηση: παρατραγουδα απο την hi end

δε ξέρω για τα 2500, αλλά ξέρω πως τα 5000 βατ τους τα βρήκε το τμήμα μάρκετινγκ. όχι με απλή "αριθμητική", αλλά με προχωρημένα επικοινωνιακά μαθηματικά.
ΤΑ 2χ130 στα 8 , απο και κλείεται να γίνουν 2500 bridged/2ω.
Μπορούν να γίνουν 4χ130=520/8, και με το ζόρι να γίνουν 1040 στα 4. Αντε και 2080 στα 2 , που δεν πάνε και πολλά τροφοδοτικά.Τα 2500 /2ω που τα βρήκανε?
Εξ ου και το μειδίαμα!!

Reaction score
2.566
Πάντως το κάθε μονομπλόκ έχει 3 τροφοδοτικά μέσα, με αντίστοιχες εισόδους ρεύματος και αποφασίζεις εσύ πως θα τα παίξεις, άρα ίσως...

Reaction score
4

δε ρωτησα ισχυ στα mbl αλλα επαθα σοκ με το μεγεθος του καθε τελικου, θα θελανε κλαρκ να τα πανε στη θεση τους... οπως και τα Cerrat βεβαια (90 κιλα το καθε κουτι λεει).

Reaction score
3.972

δε ρωτησα ισχυ στα mbl αλλα επαθα σοκ με το μεγεθος του καθε τελικου, θα θελανε κλαρκ να τα πανε στη θεση τους... οπως και τα Cerrat βεβαια (90 κιλα το καθε κουτι λεει).
Άντε πές ότι βρήσκαμε κλάρκ για να δώσουμε τα χρήματα κ να πάρουμε τα μηχανήματα...θα τάβαζες αυτά τα μαύρα στο καθιστικό σου???

Εντάξει, θαυμάσια παίζανε, αλλά μαύρη λάκα σε τέτχοιο σχήμα στο καθιστικό...μπρρρρ

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.194
Members
38.541