παρατραγουδα απο την hi end

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.018
Απάντηση: παρατραγουδα απο την hi end

δε ξέρω για τα 2500, αλλά ξέρω πως τα 5000 βατ τους τα βρήκε το τμήμα μάρκετινγκ. όχι με απλή "αριθμητική", αλλά με προχωρημένα επικοινωνιακά μαθηματικά.
Ηθικόν Δίδαγμα:Εάν κάποιος είναι διατεθειμένος να ξοδέψει τόσα πολλά γιά ηχεία,μπορεί να πειστεί γιά οτιδήποτε...:126:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

και αν δεν ειναι ?
δηλωνεται αφτοματα απιστος θωμας ?

ή πιο σωστα καταχωρειται ετσι ?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.018

και αν δεν ειναι ?
δηλωνεται αφτοματα απιστος θωμας ?
ή πιο σωστα καταχωρειται ετσι ?
Kάτι ανάμεσα στα δύο...:126:

Reaction score
0

Το πιο κουφό που άκουσα φέτος ήταν ...

Μπαίνουν δύο άτομα στην αίθουσα απ την διπλανή της Audio Visual με τα Utopia και τα VAC και λέει ο ένας στο άλλο, "Ακου βρε συ, ακριβώς ίδιος χαρακτήρας".

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Το πιο κουφό που άκουσα φέτος ήταν ...

Μπαίνουν δύο άτομα στην αίθουσα απ την διπλανή της Audio Visual με τα Utopia και τα VAC και λέει ο ένας στο άλλο, "Ακου βρε συ, ακριβώς ίδιος χαρακτήρας".
Μπορεί να μιλουσαν για κανέναν φίλο τους βρε... :142:

Reaction score
4

διπλα στα φοκαλ ειχε μια αιθουσα που επαιζαν μουσικη απο μπομπινα!

Reaction score
3.616
Απάντηση: Re: παρατραγουδα απο την hi end

Βρε παιδιά και εμένα το υφος γκουρού απο ολους τους εκεί μέσα στον Αλέκο μου την σπάει
Μην πω για τον ιδιο τον Αλέκο.... με τον αέρα του επιτυχημένου
γνώστη του χώρου ...
Ο κ. Αλέκος είναι ένας επαγγελματίας πωλητής, που σημαίνει κατ' αρχάς ότι ο άνθρωπος εργάζεται και δεν ζήτησε από κανέναν εδώ μέσα δανεικά ή να γράψει κάτι κολακευτικό για τα μηχανήματα που διαθέτει στην αγορά.

Reaction score
0

εκει ηταν η TUNE AUDIO, του μορφεα.
Το σύστημα σ' αυτό το δωμάτιο έπαιζε καταπληκτικά!
Αφού μέχρι και η αφίσα που υπήρχε ανάμεσα στα ηχεία ένοιωθα να ζωντανεύει μαζί με τον ρεαλιστικότατο ήχο που άκουγα! Βέβαια η πηγή ήταν το studer.... Η μόνη μου ένσταση είναι οτι έπαιζε σε σχετικά χαμηλή στάθμη .

Reaction score
62

Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι ότι ορισμένα πολύ ακριβά συστήματα στην έκθεση δεν είχαν σε καμία περίπτωση ανάλογο ήχο.
Άλλα πάλι, μικρότερου budget, όπως πχ το σύστημα του Αντώνη (Stepcom) και ένα της Ακουστικής Κρήτης που θυμάμαι χαρακτηρηστικά, ακούγονταν απλά θαυμάσια (τουλάχιστον στα αυτιά τα δικά μου).
Το μόνο που μπορώ να πιστέψω είναι ότι τα πολύ ακριβά συστήματα θέλουν πολύ "ψαγμένο" στήσιμο και μελέτη του χώρου στον οποίο βρίσκονται, κάτι που πιθανόν είναι δύσκολο να γίνει στα πλαίσια μίας έκθεσης.
Παρακαλώ τους πιο έμπειρους να το σχολιάσουν: Είναι όντως θέμα "στησίματος" ή απλά θέμα περιορισμένης "εμπειρίας" των δικών μου αυτιών?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: παρατραγουδα απο την hi end

Κάποιοι δεν έχουν ακόμα εντρυφήσει στο χιούμορ και τον τρόπο γραφής σου...
Αλίμονο. Αφού έμαθε να διαβάζει ευχαριστημένοι να είμαστε. :137:

...

Reaction score
460

:138:
Άντε πές ότι βρήσκαμε κλάρκ για να δώσουμε τα χρήματα κ να πάρουμε τα μηχανήματα...θα τάβαζες αυτά τα μαύρα στο καθιστικό σου???

Εντάξει, θαυμάσια παίζανε, αλλά μαύρη λάκα σε τέτχοιο σχήμα στο καθιστικό...μπρρρρ
Σκετα οχι αλλα με δυο μαξιλαρακια απο πανω θα ηταν σουπερ.:138:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.167

Παρακαλώ τους πιο έμπειρους να το σχολιάσουν: Είναι όντως θέμα "στησίματος" ή απλά θέμα περιορισμένης "εμπειρίας" των δικών μου αυτιών?
Μην ανησυχείς, τα αυτιά σου είναι μια χαρά. Το ποιοτικό έλλειμμα των πανάκριβων συστημάτων μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους, ακόμη και αθροιστικά.

1. Ηχογράφηση.
2. Χώρος.
3. "Πείραγμα" από άσχετους, (για συσκευές που είναι επιδεκτικές σε κάτι τέτοιο, μπάσα, πρίμα, κλπ., σε ηχογραφήσεις που δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο).
4. Θρασεία τιμολόγηση κρεμμυδιού σε τιμή φρεσκοκομμένου σπαραγγιού, απευθυνομένη σε βλάκες που χάφτουν το περίσσιο θράσος (το ζητάει ο οργανισμός τους). (*)
5. Άθλια καλώδια, που καταπνίγουν επιλεκτικά τις υψηλές (συνήθως) συχνότητες, φτιαγμένα επίτηδες έτσι, για να κάνουν "διαφορές" αμέσως ακουστές και να τα αγοράζουν οι γνωστές - άγνωστες ψωνάρες. Διότι ρε παιδί μου, άμα το καλώδιο δεν κάνει "διαφορά", ε, δε λέει. Ξέρεις τί είναι να μπήξεις δυόμισυ χιλιάρικα για δυό μέτρα χαλκό πασπαλισμένο με λίγο χρυσάφι, και να μην ακούς διαφορές; Κρίμα τα λεφτά...
6. Προβληματικό στήσιμο ενάντια στους νόμους της Φύσης. Για παράδειγμα, στήνουν ένα ηχειάκι με δυό πενταράκια γουφεράκια και βάζουν τον ακροατή σε απόσταση 4-5 μέτρα, και έχουν την απαίτηση να ακούσει μπάσα.

(*) Προβληματική σχεδίαση που δεν μπορεί να παίξει σωστά ούτε με ευχέλαιο, ή μια κοινή σχεδίαση, υπερτιμολογημένη ως εκεί που δεν παίρνει, βάζοντας μέσα πυκνωτές με λάδια και ασήμια και άλλες τέτοιες αηδίες.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057

@g.kar πως μας το ειπε ο αλλος για το αναλογικο τζιτερ και το ψηφιακο βινυλιο γιατι δεν το θυμαμαι ακριβως????????????????

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: παρατραγουδα απο την hi end

@g.kar πως μας το ειπε ο αλλος για το αναλογικο τζιτερ και το ψηφιακο βινυλιο γιατι δεν το θυμαμαι ακριβως????????????????
Το θέμα δεν είναι τι σας είπε αυτός, αλλά τι απαντήσατε εσείς. :114::114:

...

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Απάντηση: Re: Απάντηση: παρατραγουδα απο την hi end

Το θέμα δεν είναι τι σας είπε αυτός, αλλά τι απαντήσατε εσείς. :114::114:

...
ντοντ γουορι. οπως επρεπε. τον κοιταζαμε αποσβολωμενοι και απορημενοι απο το μεγεθος της γνωσης του ..............

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Φαντάζομαι το σηκωμένο φρύδι του Γιώργου και με πιάνουν τα γέλια ρε. :142::142:

...

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Απάντηση: Re: παρατραγουδα απο την hi end

Φαντάζομαι το σηκωμένο φρύδι του Γιώργου και με πιάνουν τα γέλια ρε. :142::142:

...
ετσι ετσι ........ μα που ειναι ο g.kar να ριξει λιγο φως ....

Reaction score
498
Θυμάμαι που μας είπε πως "το player αυτό μηδενίζει το ψηφιακό τζίτερ".Και του απαντάει ο G.Kar "Υπάρχει αναλογικό τζίτερ?" Ε, κάπου εκεί ήμουνα έτοιμος να πάω να αγοράσω ποπ κορν..:142:..

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.018

...
Το μόνο που μπορώ να πιστέψω είναι ότι τα πολύ ακριβά συστήματα θέλουν πολύ "ψαγμένο" στήσιμο και μελέτη του χώρου στον οποίο βρίσκονται, κάτι που πιθανόν είναι δύσκολο να γίνει στα πλαίσια μίας έκθεσης...
Aπό τότε που επιβεβαιώθηκαν οι ακουστικές ιδιότητες του χώρου και το στήσιμο,αρκετά ΄΄εγκλήματα΄΄ υψηλής πιστότητας επιδιώκεται να περάσουν ως ΄΄ατυχήματα΄΄...:126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.189
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe