Βοήθεια για αγορά BR απο το www.play.com

Reaction score
1.277
Παιδιά θέλω να αγοράσω τα ακόλουθα blu ray απο το www.play.com και ήθελα λίγες πληροφορίες παρακαλώ:

Οι ταινίες είναι:

1)The shining

http://www.play.com/DVD/Blu-ray/4-/5109539/The-Shining-Special-Edition/Product.html

2)Terminator 2

http://www.play.com/DVD/Blu-ray/4-/9814145/Terminator-2-Skynet-Edition/Product.html

3)Dumb and dumber

http://www.play.com/DVD/Blu-ray/4-/6569555/Dumb-And-Dumber/Product.html?ptsl=1&ob=Price&fb=0

Απορίες:

1)Δέχονται προπληρωμένη Κύπρου?Το μαγαζί Αγγλία είναι,σωστά?
2)Κάπου πήρε το μάτι μου "Για Ελλάδα δεν αποστέλλουμε πάνω απο 30 λίρες δέμα".Θα πρέπει να κάνω 2 αγορές?
3)Οι ταινίες που σας έδωσα λινκς δεν πιστεύω να είναι μεταχειρισμένες?Τις θέλω καινούριες..
4)Οι ταινίες έχουν αγγλικούς υπότιτλους και παίζουν στο δικό μου blu ray player?Μην έχω θέμα με το region..
5)Τι διαφέρει το terminator 2 σκέτο,απο το terminator 2 skynet edition?
6)Τα μεταφορικά είναι δωρεάν?Το μόνο που θα υπολογίσω είναι το κόστος των 3 ταινιών ή να βάλω στο λογαριασμό και κάτι παραπάνω μην μου πει τίποτα άλλα έξοδα?
7)Υπάρχει κάτι σημαντικό που πρέπει να έχω υπόψη?

Ευχαριστώ πολύ !

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.633
1. Μάλλον. Το μαγαζί είναι στα Jersey Islands, αφορολόγητο, γι΄αυτό έχει και χαμηλές τιμές!
2. Στέλνουν και χρεώνουν ένα ένα, οπότε δεν έχεις πρόβλημα.
3. Μόνο καινούριες, εκτός από το PlayTrade που μπορεί, αλλά το γράφει, όπως μερικά στο τρίτο σου.
4. Ναι, Region B. Αν είναι Α, ένα στα χίλια, το γράφει με χίλιες προειδοποιήσεις. Κυρίως στα DVD.
5. Τίποτα ουσιώδες νομίζω, το Skynet έχω πάντως.
6. Δωρεάν!
7. Πολλά, αλλά όχι γι' αυτή την αγορά! :116:

EDIT: Αλλαξε τις τιμές σε ευρώ, είναι διαφορετικές. Ψώνιζε από τις προσφορές!

Reaction score
1.277
Να 'σαι καλά,με έφτιαξες!
Αυριο πηγαίνοντας για δουλειά θα περάσω απο Κύπρου να βάλω ένα 50άρικο στην κάρτα.
Δεν ήξερα οτι έχει μετατροπή σε ευρώ,ετοιμαζόμουν για να ψάχνω ισοτιμίες κτλ,με απάλλαξες!
Δηλαδή το dumb and dumber είναι μόνο σε μεταχειρισμένο ή υπάρχει και σε μεταχειρισμένο?

Ευχαριστώ πολύ !

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.633
Δηλαδή το dumb and dumber είναι μόνο σε μεταχειρισμένο ή υπάρχει και σε μεταχειρισμένο?

Ευχαριστώ πολύ !

Και σε μεταχειρισμένο, αλλά μόνο σε λίρες, στα ευρώ δε φαίνεται σαν επιλογή. Γράφουν στο πλάι: new, used, like new.

:107:

EDIT: Γενικά, από τα 5 μαγαζιά που ψωνίζω συστηματικά, Play, Zavvi, Amazon UK, Amazon US, Axel (και eBay αλλά δε μετράει εδώ), το Play είναι κατά τη γνώμη μου η καλύτερη επιλογή.

Reaction score
1.277
Σε υπερευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες,με κάλυψες πλήρως!

Να κάνω μία ερώτηση ακόμα γιατί θα με φάει η περιέργεια?
Τσακίζει σε ποιότητα το skynet edition ? ? ?

Αποφάσισα να τα πάρω έστω σε ξένη έκδοση γιατί σε εμάς βλέπω να μην φτάνουν ποτέ!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.633
Σε υπερευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες,με κάλυψες πλήρως!

Να κάνω μία ερώτηση ακόμα γιατί θα με φάει η περιέργεια?
Τσακίζει σε ποιότητα το skynet edition ? ? ?

Αποφάσισα να τα πάρω έστω σε ξένη έκδοση γιατί σε εμάς βλέπω να μην φτάνουν ποτέ!

Τι εννοείς τσακίζει? Αλλος εννοεί να μην έχει κόκκο :)141: και τρελλαίνομαι), άλλος εννοεί να έχει noise reduction (και να φαίνεται σαν ψεύτικο).

Είναι μιά ταινία 18 ετών, με μίνιμαλ επεξεργασία, όπως και πρέπει! Εικόνα 8/10 γιά μένα. Μερικά εξωτερικά φαίνονται μέτρια. Μαύρα πολύ καλά.

Εχει μέσα και τη θεατρική και την extended έκδοση με seamless branching*.

EDIT: *Την έχει το δικό μου που είναι αμερικάνικο!

Reaction score
1.277
Εννοώ οτι πρώτη και 5 φορά την είδα σε dvd,άρα σε blu ray θα τσακίζει φαντάζομαι..

Λατρεύω αλλά δεν είμαι υποχόνδριος με την ποιότητα :107:

Reaction score
20
Τι εννοείς τσακίζει? Αλλος εννοεί να μην έχει κόκκο :)141: και τρελλαίνομαι), άλλος εννοεί να έχει noise reduction (και να φαίνεται σαν ψεύτικο).

Είναι μιά ταινία 18 ετών, με μίνιμαλ επεξεργασία, όπως και πρέπει! Εικόνα 8/10 γιά μένα. Μερικά εξωτερικά φαίνονται μέτρια. Μαύρα πολύ καλά.

Εχει μέσα και τη θεατρική και την extended έκδοση με seamless branching*.

EDIT: *Την έχει το δικό μου που είναι αμερικάνικο!
Εγω θα'λεγα μονο 6/10, αλλα οπως και ανεφερες ειναι μια ταινια 18 ετων και το μπλου ειναι πολυ καλυτερο απο το DVD, ακομα και το UE... Εγω εχω το Γερμανικο Skynet Edition Steelbook και Skynet Fan Edition με το κρανιο :107:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.633
Εγω εχω το Γερμανικο Skynet Edition Steelbook και Skynet Fan Edition με το κρανιο :107:

Εσύ μη μιλάς, γιατί κα##ώνω και δεν έχω όρεξη να τα χώνω ξανά γιά ταινίες που έχω σε Laserdisc 2 φορές, σε DVD 2 φορές, BD 1!

Πάρτε και μιά σύγκριση μεγέθους απ' το μουσείο:

:142:

EDIT: Και μην κάνω σύγκριση τιμών, θα γελάσει ο κάθε πικραμένος!

Reaction score
1.277
Λοιπόν σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος,πραγματοποίησα την πρώτη μου αγορά στο www.play.com και με 40 ευρουλάκια πήρα τις 3 ταινίες που σας είπα εχθές και τις είχα τόσο,μα τόσο καημό να τις δω σε blu ray..Για δες καμία φορά λέω,μερικά δισκάκια τι χαρά μας δίνουν (μάλλον δεν έχω σοβαρά προβλήματα να ασχοληθώ φαίνεται :116:)

Τα 2 υπάρχουν "in stock" και το 3 έγινε "order" απο New Zealand..

Πόσο καιρό κάνετε να τα πάρετε στο χέρι περίπου και τα φέρνουν δέμα στην ακριβή διεύθυνση που δηλώσατε ή σας έρχεται ειδοποίηση απο το ταχυδρομείο?

Reaction score
59
Απάντηση: Re: Βοήθεια για αγορά BR απο το www.play.com

Πόσο καιρό κάνετε να τα πάρετε στο χέρι περίπου και τα φέρνουν δέμα στην ακριβή διεύθυνση που δηλώσατε ή σας έρχεται ειδοποίηση απο το ταχυδρομείο?
καλες θεασεις !!!!

εμενα σε 4 - 5 μερες ειναι το εκαστοτε δεματακι στην πορτα μου !!

Reaction score
89
για θυμηστε μου ρεσεις οι παραγγελιες απτο play συγκεκριμενα ερχονται ως απλο δεμα? δηλαδη ο ταχυδρομος τα αφηνει χημα?? γιατι απο αμαζον κ zavvi πρεπει καποιος να υπογραψει..... :118:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.633
για θυμηστε μου ρεσεις οι παραγγελιες απτο play συγκεκριμενα ερχονται ως απλο δεμα? δηλαδη ο ταχυδρομος τα αφηνει χημα?? γιατι απο αμαζον κ zavvi πρεπει καποιος να υπογραψει..... :118:

Amazon, Zavvi να υπογράψεις??? Εδώ δεν υπάρχουν αυτά! Χύμα όλα!

Μερικές φορές του Amazon δεν τα φέρνουν, θέλουν να πας να τα πάρεις...

Reaction score
89
sorry για το αμαζον στην αμερικη που τα στελνω σε εκει διευθυνση υπογραφεις την ωρα της παραλαβης.

εδω zavvi and HMV οταν μου τα παραδιδουν στο γραφειο βαζω υπογραφη εγω κ τσααακ μου τα δινουν.... γιαυτο επειδη θυμαμαι παλιοτερα που σχολιαζαν μερικοι οτι τα αφηνουν χυμα μαζι με τα αλλα γραμματα στην εισοδο της πολυκατοικιας ??? :137:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.633
sorry για το αμαζον στην αμερικη που τα στελνω σε εκει διευθυνση υπογραφεις την ωρα της παραλαβης.

εδω zavvi and HMV οταν μου τα παραδιδουν στο γραφειο βαζω υπογραφη εγω κ τσααακ μου τα δινουν.... γιαυτο επειδη θυμαμαι παλιοτερα που σχολιαζαν μερικοι οτι τα αφηνουν χυμα μαζι με τα αλλα γραμματα στην εισοδο της πολυκατοικιας ??? :137:
Εδώ, αλλά και στο παλιό μου σπίτι στην Κηφισιά, χύμα όλα. Είχε φάει ο σκύλος 2, γιατί τα πέταγαν στον κήπο.

Amazon.com ακόμα και expedited που βάζω όταν είναι πολλά, χύμα και τον ίδιο χρόνο... 10-15 μέρες. ΕΛΤΑ! :121:

Reaction score
20
Εδώ, αλλά και στο παλιό μου σπίτι στην Κηφισιά, χύμα όλα. Είχε φάει ο σκύλος 2, γιατί τα πέταγαν στον κήπο.

Amazon.com ακόμα και expedited που βάζω όταν είναι πολλά, χύμα και τον ίδιο χρόνο... 10-15 μέρες. ΕΛΤΑ! :121:
Το ιδιο και εδω !!! :141: mad mad mad

Reaction score
1.277
Κάτι ακόμα..

Για το ένα που δεν υπάρχει in stock,θα μου τα στείλουν όλα μαζί ή στέλνουν ότι έχουν και το άλλο με το που τους έρθει το στέλνουν μετά?

Επίσης με ποια μεταφορική έρχεται,DHL?

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος