Ευχαριστίες του AVSITE

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Σαν AVSITE θεωρώ πως θα πρέπει να ευχαριστήσουμε Ιδιαιτέρως την Exelixis και προσωπικά το Γιώργο Τζιάφη για δύο λόγους.

Πρώτον μας παραχώρησε το ικρίωμα των μηχανημάτων που βρισκόταν στο δωμάτιο μας, το οποίο να σημειωθεί πως ήταν καινούριο και ανοίχθηκε τη Πέμπτη το βράδυ στο στήσιμο του δωματίου.

Ο δεύτερος λόγος είναι ο εξής...
Είχαμε αποφασίσει να υπάρχουν στο ικρίωμα του δωματίου δύο προενισχυτές.
Ένας δικός μου, λαμπάτος με 6Η23 λυχνίες, και ένας του Τάκη με την ίδια λυχνία αλλά διαφορετική τοπολογία και καλύτερη κατασκευή.
Αμφότεροι είχαν τις λυχνίες ελεύθερες χωρίς ιδιαίτερη θωράκιση.:126:
Σχετικές δοκιμές είχαν γίνει την Τρίτη σπίτι μου χωρίς να αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα.

Αυτό που έγινε στο δωμάτιο μας τη Πέμπτη το βράδυ ήταν το εξής...
Και οι δύο προενισχυτές επηρεαζόταν από το σύστημα Wi-Fi του ξενοδοχείου και έβγαζαν έναν υψήσυχνο ενοχλητικό, διακεκομμένο θόρυβο που μας έκοψε τα πόδια.

Κάναμε άπειρες δοκιμές με τη βοήθεια και του Νίκου (Car Audio Test) αλλά το πρόβλημα παρέμενε.
Μην έχοντας άλλη λύση πήγα στο δωμάτιο με τα ηχεία της Spicom και τα καινούρια ενισχυτικά DRH του Κου Τζιάφη και ζήτησα για δοκιμή έναν προενισχυτή.
Ο προενισχυτής λοιπόν, λόγο μικρότερου επηρεασμού από RF, δεν παρουσίαζε το παραπάνω πρόβλημα και όχι μόνο αυτό, αλλά όταν του ζήτησα να μου τον παραχωρήσει για όλη τη διάρκεια της έκθεσης το έκανε ευχαρίστως.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Να ευχαριστήσουμε επίσης την <<Ακουστική Κρήτης>>, και προσωπικά τον Τάσο Παπαγεωργίου, για τα δύο πολύ ποιοτικά Cdάκια της εταιρίας Opus που μας χάρισε για τις ακροάσεις μας.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Απάντηση: Ευχαριστίες του AVSITE

Πολλα ευχαριστω και απο εμενα στον Γιωργο.:624:

Να θυμισω στον Πετρο μονο πως περα απο τα CD ο Τασος μας προμηθευεσε
και με...καυσιμα.
Ενα μπουκαλι ρακη λοιπον για τα μελη εκεινα που ηπιαν το καταπετασμα:142:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Re: Απάντηση: Ευχαριστίες του AVSITE

Πολλα ευχαριστω και απο εμενα στον Γιωργο.

Να θυμισω στον Πετρο μονο πως περα απο τα CD ο Τασος μας προμηθευεσε
και με...καυσιμα.
Ενα μπουκαλι ρακη λοιπον για τα μελη εκεινα που ηπιαν το καταπετασμα
Ρίχνεις το επίπεδο ή μου φαίνεται!!!:142::142::142:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Ο δεύτερος λόγος είναι ο εξής...
Είχαμε αποφασίσει να υπάρχουν στο ικρίωμα του δωματίου δύο προενισχυτές.
Ένας δικός μου, λαμπάτος με 6Η23 λυχνίες, και ένας του Τάκη με την ίδια λυχνία αλλά διαφορετική τοπολογία και καλύτερη κατασκευή.
Αμφότεροι είχαν τις λυχνίες ελεύθερες χωρίς ιδιαίτερη θωράκιση.:126:
Σχετικές δοκιμές είχαν γίνει την Τρίτη σπίτι μου χωρίς να αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα.

Αυτό που έγινε στο δωμάτιο μας τη Πέμπτη το βράδυ ήταν το εξής...
Και οι δύο προενισχυτές επηρεαζόταν από το σύστημα Wi-Fi του ξενοδοχείου και έβγαζαν έναν υψήσυχνο ενοχλητικό, διακεκομμένο θόρυβο που μας έκοψε τα πόδια.
Να πω και κάτι που μπορεί να μπει και στα παρατράγουδα της έκθεσης...
Το ίδιο πρόβλημα με εμάς είχαν και κάποιοι αντιπρόσωποι με λαμπάτους προενισχυτές αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία.:140:

Reaction score
29.753

Aν μου επιτρέπεις πετράν , το ίδιο πρόβλήμα είχαν πολλοί , απο τους εκθέτες απλά δεν το πήραν χαμπάρι.
Ουσιαστικά το είχατε όλοι μιας και η γείωση του κτιρίου είναι αχαχοούχα.Απλώς , επηρεάζει αλλοίώς κάποια μηχανάκια , και αλλοιώς εως και καθόλου κάποια άλλα.

Reaction score
1.788

παιδια το ιδιο προβλημα το ακουσα σε 3 ακομα δωματια την ωρα που τελειωναν τα μουσικα κοματια. Του χρονου να παμε απο την τεταρτη να καρφωσουμε καμια γειωση !!:105:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Μήπως να βγάλουμε και τις γυψοσανίδες να περάσουμε καινούριες καλωδιώσεις?:138::138::138:

Reaction score
33
Μήπως να βγάλουμε και τις γυψοσανίδες να περάσουμε καινούριες καλωδιώσεις?:138::138::138:
Δεν είν' κακό!
Αφού θα μπείτε στον κόπο να τις κσιλώσετε τις γυπσοσανίδες, να κάνετε και κανά μυστικό καπνιστήργιο! :107:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Δεν είν' κακό!
Αφού θα μπείτε στον κόπο να τις κσιλώσετε τις γυπσοσανίδες, να κάνετε και κανά μυστικό καπνιστήργιο! :107:
Πάμε καλά...
Καπνιστήριο εσύ ρακές ο άλλος κατά τα άλλα έκθεση high-end σου λένε μετά:135:

D

Deleted member 23222

Guest

Βρε παιδιά πώς η γείωση του κτιρίου θα σας έλυνε το πρόβλημα?

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Εύκολα, το δοκιμάσαμε κι εμείς.
Κρατούσαμε εναλλάξ με τα χέρια το σασί και όποιος κουραζότανε τον αντικαθιστούσε ο επόμενος.:113::142:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Δοκιμάσαμε και ξυπόλητοι αλλά κάποιες έντονες μυρουδιές μας έκαναν να αναθεωρήσουμε...:142::142::142:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.129
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop