ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Reaction score
2.248
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPE

Δηλαδή πχ ένα Rega θα είχε καλύτερο χαμηλό από το ΜΚ5??
Εγκυκλοπαιδικά.... ΟΧΙ :116:

(μην με πίασεις με όλες τις μάρκες......)

Μια χαρά είναι το σετ σου και στο είπα και εχτές. Απόλαυσε την μουσικούλα σου και μην τρελαίνεσαι.

Το τέλειο αναλογικό δεν έχει κατασκευαστεί ακόμα. Ακόμα και τα πανάκριβα έχουν συμβιβασμούς. Αμα το δεχτείς αυτό θα είσα μια χαρά. Εαν όχι θα ψάχνεσαι συνέχεια και θα χάσεις την ουσία που είναι η μουσική.

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT

Εγκυκλοπαιδικά.... ΟΧΙ :116:

(μην με πίασεις με όλες τις μάρκες......)

Μια χαρά είναι το σετ σου και στο είπα και εχτές. Απόλαυσε την μουσικούλα σου και μην τρελαίνεσαι.

Το τέλειο αναλογικό δεν έχει κατασκευαστεί ακόμα. Ακόμα και τα πανάκριβα έχουν συμβιβασμούς. Αμα το δεχτείς αυτό θα είσα μια χαρά. Εαν όχι θα ψάχνεσαι συνέχεια και θα χάσεις την ουσία που είναι η μουσική.
Αρα τι κάθομαι και ψάχνομαι??? Πάω να βάλω κανένα δίσκο, να χαλαρώσω!!! (άσε που θα γράψω και ώρες στην κεφαλή και θα στρώσει!!:201:

Reaction score
3.989
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Άχ ρε σύντροφοι, αφού σας τάγραψα με 2 αράδες!!

Δηλαδίς δεν ημπορώ να μεταβώ εις ένα κινηματοθέατρον να ματσουλήσω ηλιόσπορον, να αντικρύσω το αγελαδοειδές βλέμμα του Άφλεκ κ να σπαταλήσω 2,5 ώρες απ'τον πολύτιμο χρόνο μου??

Δέν δικαιούμαι?

Διατί με κατηγορούτε??

Είπαμε: στο σύστημά μου η Ντένον 304 είναι καλύτερη της Στάντον, η οποία είναι καλύτερη της Ντένον 160.-

Από πότε τα μπάσα βρε ακτινογυαλιστή καθορίζουν την ποιότητα μιάς βελόνας?

Η 304 έχει εξαιρετικό χαμηλό, η Στάντον σε παίρνει απ'τα μούτρα.:126:

Πως ήταν παληά οι προτιμήσεις σε 'ρυθμικά'(μάρανζ) και μελωδικά (μικρομέγα) σι-ντί πλέηερς?

Τι χολοσκάτε? Έ?

Reaction score
30.487

Οχι πέστα του καράβελου , που εχει λυσάξει οτι η stanton είναι ντε και καλά , καλύτερη.
Επίσης , στο βιβλίο που εχω της denon , δεν το εχει όλος ο κόσμος, αλλά λίγοι παλαβοί σαν και μένα το αναφέρει το +_ 1db.
Απλά είναι service manual.
Αυτά.

Reaction score
1.817
Πολλές καλημέρες σε όλους!!!!!!!!!!!!!!

Βρε geomiat ελύσσαξε ο Καράβελλας με την πάρτη σου χθες! Επιτέλους έδωσες την απάντηση! Αντε γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ... (οτι κάτι θα έπαθες, όχι οτι δεν είναι καλή η Denon!!:119:)

Γιάννοοοοοο για δώκε το link για το service manual της Denon... Mπας και πιστεί ο άπιστος Θωμάς.. κατά κόσμον Caravelle!!!:405:

Reaction score
30.487

Γειά σας παιδάκια, δεν εχω λινκ , είναι ενα βιβλίο της denon , με μετρήσεις και χαρακτηριστικά των κεφαλών της , και κάποιων πικάπ .Είναι παλιο αρκετά , νομίζω του 90.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

Δηλαδη με ενα παλιολινκ ενος παλιοπικαπ και μιας παλιοκεφαλης μας εχεις αναστατωσει και τρεχουμε τοσο καιρο?
Σε παρακαλω στο μελλον να εισαι πλεον προσεκτικος.

Reaction score
11

Γειά σας παιδάκια, δεν εχω λινκ , είναι ενα βιβλίο της denon , με μετρήσεις και χαρακτηριστικά των κεφαλών της , και κάποιων πικάπ .Είναι παλιο αρκετά , νομίζω του 90.
Κάνε το καλό και σκανάρησε, φωτομπακέτιασε, ποστάρησε!

:107:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

Κάνε το καλό και σκανάρησε, φωτομπακέτιασε, ποστάρησε!

Γιατι ρε απιστε Θωμα?
Δεν σου φτανει ο λογος ενος Τζεντλεμανου?
Ασε που ειναι γραμμενο στα Γιαπωνεζικα

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Δηλαδη με ενα παλιολινκ ενος παλιοπικαπ και μιας παλιοκεφαλης μας εχεις αναστατωσει και τρεχουμε τοσο καιρο?
Σε παρακαλω στο μελλον να εισαι πλεον προσεκτικος.
:617::617: Μην πυροβολείτε τον Ιωάννη!!!!!!!!

Εξ' άλλου μας έδωσε τις πληροφορίες που χρειαστήκαμε! Εφ όσον τις επιβεβαιώνει, δεν έχουμε λόγο να τις αμφισβητούμε!

Γιάννοοοοοοο για σκάναρε τα leaflets να κλείσουν τα στόματα!:616:

Reaction score
30.487

Ντεν εχει σκανερ καρντιά μου.

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC

:617::617: Μην πυροβολείτε τον Ιωάννη!!!!!!!!

Εξ' άλλου μας έδωσε τις πληροφορίες που χρειαστήκαμε! Εφ όσον τις επιβεβαιώνει, δεν έχουμε λόγο να τις αμφισβητούμε!

Γιάννοοοοοοο για σκάναρε τα leaflets να κλείσουν τα στόματα!:616:
Τώρα θα σε παίξω...σκάκι.

Πρόσεξε, το λοιπόν, σκεπτικό:

Δεκτά όλα περί 304 και της απόδοσής της! Όμως!

Υστερεί σε σύγκριση με το ψηφιακό σου στα μπάσα; (Έχεις πει πως ναι και γι' αυτό ασχολούμαστε.)

Πρόσεξε τώρα: η STANTON δεν υστερεί από το ψηφιακό στα μπάσα (αλλά ούτε και στα υπόλοιπα). Κάποιες φορές, μιλάμε πάντα για το ίδιο πρόγραμμα σε cd και σε βινύλιο, κάποιες φορές λοιπόν υπερέχει και κάποιες υστερεί ελαφρά. Φαίνεται πως έχει να κάνει με την ποιότητα της εγγραφής. Στο 95% των περιπτώσεων όμως υπάρχει, (περίπου), ταύτιση απόδοσης.

Έτσι τσεκάρω και τα δύο συστήματα, και μην βιαστεί κανείς να πει πως είναι τυχαίο, γιατί δύο τόσο διαφορετικές τεχνολογίες για να συναντηθούν θα πρέπει κάποιος πολύ σπουδαίος λόγος να υπάρχει και αυτός είναι ότι λειτουργούν σωστά και οι δύο!

Αν λοιπόν τελικά εσύ, έχεις μόνιμη και όχι περιστασιακή υστέρηση στα μπάσα με την DENON τις πταίει; Απλό δεν είναι; Φυσικά θα πρέπει να αποκλεισθούν όλοι οι άλλοι παράγοντες που μπορεί να επηρεάζουν.

Επίσης ο φίλος ο geomiat άφησε ένα σκοτεινό σημείο στην απάντησή του και είναι το εξής, (μιλώντας περί μπάσων):

η STANTON έχει τελικά καλύτερο μπάσο από την 304! Απλά δεν του αρέσει τόσο πολύ! (Κατάλαβα καλά φίλε geomiat;). Όμως επειδή η απόκριση της STANTON είναι καλιμπραρισμένη με βάση τις απαιτήσεις των επαγγελματιών, είναι πιστοποιημένη για monitoring στα studio εγγραφής, είναι βέβαιο πως έχει το σωστό μπάσο είτε μας αρέσει είτε όχι! Αυτό άλλωστε επιβεβαιώνεται και από την καμπύλη απόκριση που κυμαίνεται εντός 1 1/2 db από τα 10 hz!

Άρα λοιπόν αν υπάρχει η διακύμανση για την απόκριση της DENON είναι πολύ καλό να την δούμε για να πούμε περισσότερα στην συνέχεια.

Reaction score
3.989
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC

Τώρα θα σε παίξω...σκάκι.

..............................................................................
η STANTON έχει τελικά καλύτερο μπάσο από την 304! Απλά δεν του αρέσει τόσο πολύ! (Κατάλαβα καλά φίλε geomiat;). Όμως επειδή η απόκριση της STANTON είναι καλιμπραρισμένη με βάση τις απαιτήσεις των επαγγελματιών, είναι πιστοποιημένη για monitoring στα studio εγγραφής, είναι βέβαιο πως έχει το σωστό μπάσο είτε μας αρέσει είτε όχι! Αυτό άλλωστε επιβεβαιώνεται και από την καμπύλη απόκριση που κυμαίνεται εντός 1 1/2 db από τα 10 hz!

Άρα λοιπόν αν υπάρχει η διακύμανση για την απόκριση της DENON είναι πολύ καλό να την δούμε για να πούμε περισσότερα στην συνέχεια.

Ρέ μπαγάσα δεν παίζεσαι!!!!:141:

Τι καλιμπράρισμα επαγγελματιών? Ερασιτέχνες είμαστε!!:138:

Άν αρχίσουμε κ προσμετράμε όλα τα κομμάτια του πάζλ του συστήματός μου, δεν βγάζουμε άκρη.

Πάρτο -άν θές- σαν πακέτο: Η 304 παίζει καλύτερα σπίτι μου.

Κάθε τριχούλα που τραβάμε γίνεται τριχιά που δεν βοηθάει, απλά πνίγει!:116:

Μπορείς φυσικά κ να μην το πάρεις. 'ε?

Εγώ ακούω κ τις 2 κ τις απολαμβάνω ανάλογα με το μουσικό πρόγραμμα κ τις ορέξεις μου (με τα καλώδια, αφού η 304 οδηγείται με πρε - πρε)

Ο χρόνος χρήσης τους είναι 10:1 περίπου υπέρ 304.

Reaction score
11

Ρέ μπαγάσα δεν παίζεσαι!!!!:141:

Τι καλιμπράρισμα επαγγελματιών? Ερασιτέχνες είμαστε!!:138:

Άν αρχίσουμε κ προσμετράμε όλα τα κομμάτια του πάζλ του συστήματός μου, δεν βγάζουμε άκρη.

Πάρτο -άν θές- σαν πακέτο: Η 304 παίζει καλύτερα σπίτι μου.

Κάθε τριχούλα που τραβάμε γίνεται τριχιά που δεν βοηθάει, απλά πνίγει!:116:

Μπορείς φυσικά κ να μην το πάρεις. 'ε?

Εγώ ακούω κ τις 2 κ τις απολαμβάνω ανάλογα με το μουσικό πρόγραμμα κ τις ορέξεις μου (με τα καλώδια, αφού η 304 οδηγείται με πρε - πρε)

Ο χρόνος χρήσης τους είναι 10:1 περίπου υπέρ 304.

Φίλε geomiat με παρεξήγησες! (Ναι πιστεύω στην STANTON αλλά δεν είναι αυτό το θέμα εδώ!).

Ας το πω λοιπόν με μία φράση, και απευθύνομαι στον φίλο delamostre:

δεν προκύπτει από πουθενά ότι το αναλογικό μέσον υστερεί προς το ψηφιακό στα μπάσα!

Αν φίλε delamostre έχεις υστέρηση μπάσων κάτι φταίει με πρώτο ύποπτο την κεφαλή, τουλάχιστον μέχρι να δούμε τις επιδόσεις της. Αν αυτές είναι εντάξει και πάλι κάτι φταίει!

Όμως υπάρχει και ένα άλλο κλειδί στην ιστορία που πάλι παρεξήγησε ο geomiat:

Αν το TECHNICS με την Χ κεφαλή παράγει περισσότερο μπάσο απ΄ότι με την DENON, τότε δεν φταίει για το πρόβλημα!

Γιατί ειπώθηκε και αυτό και γι' αυτό είπα ότι μόνο ο geomiat που είχε τα απαραίτητα μπορεί να πει!

Άρα το ερώτημα εδώ δεν είναι τόσο αν η STANTON παράγει περισσότερο μπάσο από την DENON, αλλά αν μπορεί το TECHNICS να παράξει περισσότερο μπάσο απ΄ότι παράγει με την DENON!

Aν η απάντηση είναι ναι, όλα τα θέματα απαντήθηκαν!

Reaction score
3.989

Γειά σου παρεξηγημένε άρχοντα της επαγωγικής σκέψης!

Αν βάλεις μια σκρατσάδικη βελόνα στο Τέχνικς, θα δείς μμμμππππάσσο!

Προσωπικά, προτιμώ -συνήθως- το χαμηλό του πικάπ από αυτό των ψηφιακών.

Ψηλά, προτιμώ το ξανθό....:116:

Reaction score
2.248

Πραγματικά σας διαβάζω και δεν μπορώ να καταλάβω από πότε ΜΙΑ κεφαλή με μια $%#$@#βελόνα σας κάνει ΟΛΑ αυτά. (έλεγχο, σώμα, ανάλυση, αρμονικές, υψηλές, μεσαίες, χαμηλές, σκηνική παρουσία, φραπέ, παστίτσιο) και όλα τα άλλα που λέτε και έχετε τρελάνει τον άνθρωπο που αγόρασε ένα πικαπ να ακούει την μουσικούλα του και βλέπει εφιάλτες, ότι τάχα δεν ακούει χαμηλές, η κεφαλή του δεν έχει χαμηλές, η στάντον με τον ινφινιτι έχει χαμηλές, τι χαμηλές ακούς ρεεεεεε και άλλα....

Η κεφαλή είναι ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ κρίκος στην αλυσίδα μας και ΟΧΙ Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟΣ για να της δώσετε όλες αυτές τις "μαγικές" ιδιότητες. Αυτό ή το καταλαβαίνουμε ή όχι.

(και μάλλον δεν το καταλαβαίνουμε) :204::204:

PS Το παραξηλώσαμε και πρώτος από όλους εγώ....

Reaction score
30.487

Υπάρχει και το θέμα ρύθμισης της κεφαλής επάνω στο shell, όπου δεν ξέρουμε , τι ακριβώς εχει ρυθμίσει ο σταμάτης.Επίσης , άλλο θέμα που χρήζει προσοχής το θέμα του phono stage.Αλλη συμπεριφορά εχει το phono του σταμάτη , και άλλη του καράβελου.
Αλλη το δικό μου , παρέα με τα χασιμότια, και άλλη του ξάδερφου , που παίζει με πρε πρε.Για να μην πάω στα ηχεία που θα γίνει το ελα να δείς.Δεν μπορούν να γίνουν αυτές οι συγκρίσεις καράβελλε, επ ουδενί.Αρα το ολο σκεπτικό σου είναι λάθος.
Ο μόνος τρόπος για εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων είναι σύγκριση των δυο κεφαλών στο ενα και μοναδικό σύστημα και αντιπαραβολή με το ενα και μοναδικό ψηφιακό, και οχι με του ενός και του άλλου, γιατί απλά χάνεται η μπάλα, με τόσα διαφορετικά μηχανάκια στην αλυσίδα.

Reaction score
11

Γειά σου παρεξηγημένε άρχοντα της επαγωγικής σκέψης!

Αν βάλεις μια σκρατσάδικη βελόνα στο Τέχνικς, θα δείς μμμμππππάσσο!

Προσωπικά, προτιμώ -συνήθως- το χαμηλό του πικάπ από αυτό των ψηφιακών.

Ψηλά, προτιμώ το ξανθό....:116:
:142:

Άρα, απευθυνόμενοι προς τον delamostre, μπορούμε εν χορώ να δηλώσουμε:

"δεν φταίει το πλατώ σου, φταίει η κεφαλή σου η η συνέχειά της".

Εγκρίνετε;

:111:

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.664
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale