ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Reaction score
30.487
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

A ρε άτοιμο παιδί τι θα σε κάνω, ατιμούλικο είσαι και μαρτυριάρικο.
Εχεις κάνει κάποια σοβαρά λάθη , τα οποία αν τα δει ο ear θα σε βαράει μέχρι δευτέρας παρουσίας και θα εχει και δίκιο.
Σταμάτη μου ποιός σου είπε οτι η ψηφιοποίηση βινυλίοιυ είναι τόσο εύκολο πράγμα?
Εσυ έκανες αντίγραφο αντίγράφου. Χρησιμοποιώντας σπιτικά μηχανάκια.Δεν γίνεται ετσι η ψηφιοποίηση βινυλίου αγοράκι μου.Πρέπει να υπάρχει είτε μαστερ τειπ η μήτρα βινυλίου , που να παιχτεί απο σοβαρό σύστημα ανφοράς και να γίνει η ψηφιοποίηση , σε στούντιο και να βγεί άλλη μήτρα μετά.Η οποία θα είναι παρα πολύ κοντά στο πρωτότυπο , την αρχική μήτρα.
Οπως προείπα εσυ έκανες ενα αντίγραφο του αντίγραφου.
Και οχι απαραίτητα με επιτυχία.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

Αστον να ακουσει 100 ωρες χωρις σχολια.
Τωρα που ο τυπος την εκθειαζει θα του αρεσει περισσοτερο?

Θα ανοιξω νημα για την LG να του αποσπασω την προσοχη απο το πικαπ.

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

A ρε άτοιμο παιδί τι θα σε κάνω, ατιμούλικο είσαι και μαρτυριάρικο.
Εχεις κάνει κάποια σοβαρά λάθη , τα οποία αν τα δει ο ear θα σε βαράει μέχρι δευτέρας παρουσίας και θα εχει και δίκιο.
Σταμάτη μου ποιός σου είπε οτι η ψηφιοποίηση βινυλίοιυ είναι τόσο εύκολο πράγμα?
Εσυ έκανες αντίγραφο αντίγράφου. Χρησιμοποιώντας σπιτικά μηχανάκια.Δεν γίνεται ετσι η ψηφιοποίηση βινυλίου αγοράκι μου.Πρέπει να υπάρχει είτε μαστερ τειπ η μήτρα βινυλίου , που να παιχτεί απο σοβαρό σύστημα ανφοράς και να γίνει η ψηφιοποίηση , σε στούντιο και να βγεί άλλη μήτρα μετά.Η οποία θα είναι παρα πολύ κοντά στο πρωτότυπο , την αρχική μήτρα.
Οπως προείπα εσυ έκανες ενα αντίγραφο του αντίγραφου.
Και οχι απαραίτητα με επιτυχία.
Kαλημερούδια!!!!

Ούππςςς!!! Έκανα μ@λ@κία??:111: Εγώ υπέθεσα οτι θα γράψω τον ήχο αυτόν ακριβώς που δίνει το Technics και να παίξει το υλικό από άλλο player για να δω τις διαφορές!

Ακόμα κι έτσι, δίνοντας το ίδιο υλικό, το player το παίζει διαφορετικά!

Εαν είχα τον ίδιο ακριβώς δίσκο σε νινύλιο και σε cd, πάλι δε θα υπήρχε διαφορά? Οι εγγραφές θα ήταν ίδιες?

Πάντως δεν ξέρω αν η διαφορά οφείλεται στην κεφαλή ή στην εγγραφή αλλά το πικάπ είχε καλύτερο έλεγχο στις χαμηλές και μακράν καλύτερη σκηνική παρουσία και φωνητικά..:126:

Reaction score
1.817

Αστον να ακουσει 100 ωρες χωρις σχολια.
Τωρα που ο τυπος την εκθειαζει θα του αρεσει περισσοτερο?

Θα ανοιξω νημα για την LG να του αποσπασω την προσοχη απο το πικαπ.
:142::142: Όχι άλλο κάρβουνοοοοοοοοοο!!!!!!!! Ότι και να κάνεις Μάνο, έχω πήξει να εξηγώ για τηλεοράσεις, panels, matroskes, Wi-Fi, I.O.P displays και δε συμαζεύεται και δε θα ενδώσω!!!

Θέλω αναλογικότητα!!!!!!!!! Ξενέρωσα με την ψηφιακίτιδα και την τεχνολογία που αλλάζει σαν πουκάμισα τα τσιπάκια, απαξιώνοντας τα προιόντα του προηγούμενου εξαμήνου, σα να ήταν γραμμόφωνα!!:136:

Reaction score
3.989

Όλα τάχαμε, πλάκωσε κ ο Μάρκου με τα μάστερ-τέηπς....:138:

Ρε παλλουκάρια, άν περισσέψει κανένα, στείλτε κ από δόθενες!!!!!!!:116:

Και συ μάναμ που το πάς?
Το Πικάπι ΔΕΝ είναι Τι Βί, να γυρνάει θέλει, όπως η σβούρα, το πλυντήριο, η γή.....

Έχεις αγχωθεί ποτέ γιά τη σβούρα?:142:

Reaction score
1.817

Όλα τάχαμε, πλάκωσε κ ο Μάρκου με τα μάστερ-τέηπς....

Ρε παλλουκάρια, άν περισσέψει κανένα, στείλτε κ από δόθενες!!!!!!!

Και συ μάναμ που το πάς?
Το Πικάπι ΔΕΝ είναι Τι Βί, να γυρνάει θέλει, όπως η σβούρα, το πλυντήριο, η γή.....

Έχεις αγχωθεί ποτέ γιά τη σβούρα?
Αυτό βρε Γιώργο λέω κι εγώ!!!! Αλλά μου την πέσανε στεγνααααααά για τα ψηφιακά!!

Εγώ ο φουκαράς μια συγκρισούλα πήγα να κάνω! Τελικά μάλλον έμπλεξα σε λάθος χωράφια! Δεν ξανακάνω συγκρίσεις τέτοιου είδους ρε παίδες!

Θα το δουλέψω το εργαλείο μέχρι να φτάσει τις ώρες που πρέπει και θα επανέλθω με τελικές εντυπώσεις! Μέχρι τότενες ...ακούμε μουσική!!! (πάντα από την Technicsούμπα!!!)

Υ.Γ: Μήπως να γράψω στο Nakamichi μου, για να κάνω τη σύγκριση που είναι και αναλογικό??:138::142::139:

Reaction score
3.989
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC

Αυτό βρε Γιώργο λέω κι εγώ!!!! Αλλά μου την πέσανε στεγνααααααά για τα ψηφιακά!!

Εγώ ο φουκαράς μια συγκρισούλα πήγα να κάνω! Τελικά μάλλον έμπλεξα σε λάθος χωράφια! Δεν ξανακάνω συγκρίσεις τέτοιου είδους ρε παίδες!

Θα το δουλέψω το εργαλείο μέχρι να φτάσει τις ώρες που πρέπει και θα επανέλθω με τελικές εντυπώσεις! Μέχρι τότενες ...ακούμε μουσική!!! (πάντα από την Technicsούμπα!!!)

Υ.Γ: Μήπως να γράψω στο Nakamichi μου, για να κάνω τη σύγκριση που είναι και αναλογικό??
Άκου να σε πώ για να ΜΗ τρέφεις αυταπάτες

Εδώ μέσα που έπεσες, είναι σφηκοφωλιά (ή αν θες άλλαξε το 2ο φ με άλλο παρεμφερές φωνήεν)

Γιατί το λέγω τούτο?

Διότι οι σφήκες ενσφηνώνονται στο μυαλό σου!

Ξέχνα τις παληές μέρες του κρασιού κ του ήλιου. Πάει πέρασαν αυτές!!!!!!

Τώρα θα κάθεσαι να ακούς μηχανήματα κ όχι μουσικούλα..

Την μιά η ενδοτικότητα, την άλλη το βύσμα, την παραάλλη το αλφάδι, το βαρίδι, το αρ.........., τα πηνία, οι πυκνωτές, οι μετασχ/τές (εισόδου-εξόδου), η επαργύρωση, η επικασιτέρωση, το τσιπάκι, το κλοκάκι...τελικά καταλήγεις στο..μπλοκάκι.

Τι εστί μπλοκάκι?
άν έχεις καλώς, άν δεν έχεις κράτα!!
Γιατί?

Για να τσεκάρεις πόσα θάχεις χώσει μέσα σ´ενα χρόνο προσπαθώντας να εξαλείψεις τα "προβλήματα" που ανέφερα παραπάνω!!!

ΥΓ. ΣΕ πειράζω, έ?

Reaction score
1.789
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC

Υ.Γ: Μήπως να γράψω στο Nakamichi μου, για να κάνω τη σύγκριση που είναι και αναλογικό??:138::142::139:
Σταματη ο μοναδικος ριβιουερ στο συστημα σου εισαι εσυ και μονο εσυ!! απολαυσετο !!

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLA

Άκου να σε πώ για να ΜΗ τρέφεις αυταπάτες

Εδώ μέσα που έπεσες, είναι σφηκοφωλιά(ή αν θες άλλαξε το φ με άλλο παρεμφερές φωνήεν)

Γιατί το λέγω τούτο?

Διότι οι σφήκες ενσφηνώνονται στο μυαλό σου!

Ξέχνα τις παληές μέρες του κρασιού κ του ήλιου. Πάει πέρασαν αυτές!!!!!!

Τώρα θα κάθεσαι να ακούς μηχανήματα κ όχι μουσικούλα..

Την μιά η ενδοτικότητα, την άλλη το βύσμα, την παραάλλη το αλφάδι, το βαρίδι, το αρ.........., τα πηνία, οι πυκνωτές, οι μετασχ/τές εισόδου-εξόδου), η επαργύρωση, η επικασιτεροποίηση, το τσιπάκι, το κλοκάκι...τελικά καταλήγεις στο..μπλοκάκι.

Τι εστί μπλοκάκι?
άν έχεις καλώς, άν δεν έχεις κράτα!!
Γιατί?

Για να τσεκάρεις πόσα θάχεις χώσει μέσα σ´ενα χρόνο προσπαθώντας να εξαλείψεις τα "προβλήματα" που ανέφερα παραπάνω!!!

ΥΓ. ΣΕ πειράζω, έ?
:135:Xααααααχαχαχαχα!!! Δε θα τρελλαθώ κι όλας!!!

Αφού το ξέρεις το σκεπτικό μου.. "δεν τα πάω καθόλου καλά μετα Χαλι-έντια!" Σιγά μην κρατάω και μπλοκάκι όπως έκανα παλιά! Πάει πέρασε αυτή η εποχή! Οικόπεδο θα αγοράσω ή σπίτι???:609:

Καλή μούζικα θέλω να ακούσω!!!
Κι απ' ότι φαίνεται, το καταφέρνω! Λίιιιγο ακόμα στρωσιματάκι θέλει και θα είναι μια χαρά!!!:201:

Εξ' άλλου ποτέ δε συμπάθησα τα δεφτέρια!!! Ούτε και θα δώσω μια περιουσία για να ακούσω το αυτονόητο: Τη μουσική!:444:

Reaction score
3.989

Χε χε χέ!:114:

Ποιός μίλησε για χάλι-έντ εδώ μέσα??:126:

ΥΓ. Πάρε ένα μπλοκάκι....:135:

Reaction score
3.989

Σταματη ο μοναδικος ριβιουερ στο συστημα σου εισαι εσυ και μονο εσυ!! απολαυσετο !!
Καλημέρα Τακούλις:107:

Τι καλό σχεδιάζεις αυτό τον καιρό?

Reaction score
1.789

καλημερα Γιωργο!! μετα απο ενα θεμα υγειας ξαναξεκιναω το λαμπατο phono stage με την προσθηκη ενος ακολουθου καθοδου [buffer ecc82] να μπορει να τα βγαζει περα με το φορτιο καλωδιων ποντεσιομετρο που θα βλεπει στην εξοδο. Η ecc83 που εχει στην εξοδο το κυριως κυκλωμα δεν.....με ενα ma χαιρι δεν κανεις!!!! στοχος ειναι να ακουστη αντρικο με μεγαλα σωματα! θα δουμε τι ψαρια θα πιασω!

Reaction score
3.989

Περαστικά αγορίνα,

την αγάπη μου:126:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

Προς Delamostre

μετα απο ενα θεμα υγειας To οποιο απεκτησε επειδη ασχολειται με τα στερεοφωνικα

ξαναξεκιναω το λαμπατο phono stage με την προσθηκη ενος ακολουθου καθοδου [buffer ecc82] να μπορει να τα βγαζει περα με το φορτιο καλωδιων ποντεσιομετρο που θα βλεπει στην εξοδο
δηλαδη μπαφιασε και χρειαζεται διπλωματικη παρεμβαση (ακολουθος) για να πεισει τα καλωδια να κοιτανε μεσα

. Η ecc83 που εχει στην εξοδο το κυριως κυκλωμα δεν.....με ενα ma χαιρι δεν κανεις!!!!
Θα συνεργαστει με τον Τζακ Αντεροβγαλτη που εχει πολλα μαχαιρια

στοχος ειναι να ακουστη αντρικο με μεγαλα σωματα!
Η Καλλας να ακουστει Παβαροτι

θα δουμε τι ψαρια θα πιασω!
Απογοητευμενος θα παει για ψαρεμα
Γιαυτο φιλε μου ακου μουσικη κα μην το πολυψαχνεις.Βλεπεις τι τραβαει ο φιλος μας ο Τακης που ειναι εμπειρος μαστορας

Reaction score
3.989

Λές η ίωση που με μαμάει 5 μέρες νάρθε από....σίγουρα, τι λέω Σαββατόβραδο στου Μπαιρακτάρη ...μετά την ...έκθεση...ψόφος+ξάδερφος=πούντιασα!!

Έχει δίκηο ο Μάνος:138:

Reaction score
1.817

Προς Delamostre

Γιαυτο φιλε μου ακου μουσικη κα μην το πολυψαχνεις.Βλεπεις τι τραβαει ο φιλος μας ο Τακης που ειναι εμπειρος μαστορας
Μάνοοοοοο ...εγώ δε θα το ...κάνωωωω!!!!

Αυτά που κάνει ο συνονόματος, τα βλέπω και τα χαίρομαι! Ειλικρινά θα γούσταρα πολύ να κάνω φτιασιδώματα (άμα ήξερα:142:), αλλά σ' αυτό το τρυπάκι δεν μπένω, τσου!

Κάποτε με τον κολλητό μου (και νυν κουμπαράκι μου), πηγαίναμε και φτιάχναμε πομπούς με λάμπες (στα μεσαία γιατί για τα FM ήταν εύκολο τα story! Άσε που κυνηγούσαν σα μουρλοί εκεί..:126:) Δεν ξαναμπένω σ' αυτό το τρυπάκι το ξέρω καλα!!! Έχω ακόμα το πρώτο μου ενισχυτάκι (με μεταλλικό σασσί και χερούλια μπροστά), που είχα φτιάξει από κιτ της C&A το '80, με κύκλωμα της Hitachi!!!

Eγώ το εδήλωσα από την αρχή! "Εχω πάρει διαζύγιο με τα μπλοκάκια και ακούω μόνο blues, rock και έντεχνο!":142::143:

Reaction score
1.817

Γιωργο ευχαριστω πολυ!! αντε να δουμε ποτε θα τα ξαναπουμε απο κοντα!
Συνονόματε καλή επιτυχία στο νεο εργαλείο! Σίγουρα θα είναι αστέρι γιατί θα το φτιάξεις με πολύ μεράκι!

Άντε να μας καλέσεις να το ακούσουμε κι όλας!:624:

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.664
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale