metric halo..

Reaction score
3.980
Tι είπαμε ότι κάνει αυτό βρέ παλληκάρια?

Την είδα στο γκούκλ, την άκουσα στην έκθεση, την αναφέρουν κάποιοι εδώ μέσα...γιατί την ονειρεύτηκα σήμερα δεν ξέρω!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845
Απάντηση: metric halo..

Tι είπαμε ότι κάνει αυτό βρέ παλληκάρια?
Eυτυχισμενο τον Κωσταυτια,απορημενο τον Βλασση,χαρουμενο τον Κωστα Φ και ευκαταστατο τον Χρηστο που την πουλαει.
Κατα τα αλλα ειναι καρτα ηχου εξωτερικη που κανει τον Πανταζη να ακουγεται Παβαροτι η καπως ετσι τελως παντων.
Μην ξαναρωτησεις.Δεν εχει λαμπες μεσα :113::140::140:

Reaction score
3.980

Eυτυχισμενο τον Κωσταυτια,απορημενο τον Βλασση,χαρουμενο τον Κωστα Φ και ευκαταστατο τον Χρηστο που την πουλαει.
Κατα τα αλλα ειναι καρτα ηχου εξωτερικη που κανει τον Πανταζη να ακουγεται Παβαροτι η καπως ετσι τελως παντων.
Μην ξαναρωτησεις.Δεν εχει λαμπες μεσα :113::140::140:
Μην ορκίζεσαι, μην ορκίζεσαι!!!

Κένταγε το άτιμο μαζί με τα λιπαρά.....

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: metric halo..

Μην ξαναρωτησεις.Δεν εχει λαμπες μεσα
Τς, τς... Άκου "κάρτα ήχου".. Κάτι τέτοια λες και παίρνει αέρα ο Caravell... :142:

CONVERTER/PROCESSOR/PREAMP/INTERFACE σου λένε...

ULN-8 FEATURES INCLUDE
  • Eight channels of archival quality, zero-phase distortion DC-coupled, calibrated 192k A/D
  • Ten channels of archival quality, zero-phase distortion DC-coupled, calibrated 192k D/A
  • Eight channels of Metric Halo digitally remote-controlled, high-headroom ULN-R preamps (-130dBu EIN)
  • Two channels of exceptional ultra high-Z direct input for instruments
  • 8in/8out 192k AES interface
  • Full-featured front panel tactile control surface for standalone and connected operation
  • All inputs switchable between line and mic
  • Eight channels of analog domain send (for analog S/R before conversion and analog preamp output)
  • Metric Halo's exclusive per-channel selectable Character
  • Word clock in and out
  • Digitally-controlled analog domain monitor control
  • Full-featured fifteen segment precision metering
  • SMPTE I/O channels
  • MIDI I/O for direct connect of Mackie control protocol control surface
  • Integrated mixing and deep instantiable DSP processing (includes full +DSP license)
  • Rock-solid stability - mature, real-world-tested firmware, & time-tested fifth-generation Mac OS software and drivers
  • FireWire interfacing with ultra-stable, ultra low-latency drivers (FW400 & FW800 supported)
  • Exceptional power performance (only 32 watts - DC powerable)
  • Low mass (9 lbs. / 4.1 kg.)
  • Extremely compact (everything in 1 RU)
  • Rack-mountable
Μόνο καφέ δεν ψήνει...

Και λάμπα μπορεί να μην έχει αλλά μπορείς να προσομοιώσεις τον ήχο λάμπας με το πολύ δυνατό DSP του.

Reaction score
3.980

Ποιά είναι η μίνιμουμ υποστήριξη απο σκληρό-μαλακό του υπολογιστή?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Βεβαια αυτη που ψηνομαι εγω ειναι η LIO-8 που ειναι η ιδια ακριβως καρτα (ιδια ντακ)χωρις τους 8 προενισχυτες μικροφωνου που εχει η ULN-8 και φυσικα ειναι φτηνοτερη....:116::116:

Reaction score
4.419

Βεβαια αυτη που ψηνομαι εγω ειναι η LIO-8 που ειναι η ιδια ακριβως καρτα (ιδια ντακ)χωρις τους 8 προενισχυτες μικροφωνου που εχει η ULN-8 και φυσικα ειναι φτηνοτερη....:116::116:
Να μια ενδιαφερουσα κοντρα. Weiss v Metric. Με καποιο τροπο το ενα θ ακουστει εστω και λιγο διαφορετικο απο το αλλο. Το καλλυτερο πως θα το καταλαβεις? Αν δεν κανω λαθος στην τιμη ειναι περιπου ιδια.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.824

όχι, είναι πιο φτηνή η μέτρικ (ανα κανάλι ήχου).

για απλή στέρεο λειτουργία, είναι πιο φτηνή λύση η βάις.

δυστυχώς, η "πχιότητα" του 8-κάναλου μέτρικ δε πέρασε ακόμα στο δικάναλο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.824

ΙΜΗΟ το μέτρικ είναι μερικές δεκάδες κλάσεις ανώτερο του βάις.

από πλευράς δυνατοτήτων, το βάις είναι δίκτυο 2 πι-σιών και το μέτρικ το ίντερνετ.

Reaction score
685

ΙΜΗΟ το μέτρικ είναι μερικές δεκάδες κλάσεις ανώτερο του βάις.

από πλευράς δυνατοτήτων, το βάις είναι δίκτυο 2 πι-σιών και το μέτρικ το ίντερνετ.
χα χα μιλαμε για πολυ μεγαλη βεβαιοτητα.... ευχομαι καμια στιγμη να το ακουσεις και στο συστημα σου για να το επιβεβαιωσεις...

παντως εαν ισχυε αυτο μαλλον δε ξαναπουλαει DAC η Weiss... Χαζος ειναι καποιος να δωσει περισσοτερα λεφτα για να παρει ενα δικαναλο DAC οταν μπορει να αγορασει τον οχτακαναλο θεο που (και καλα) παιζει κλασσεις καλυτερα? Μπρρρρρρ τρεμε Weiss, τρεμε Prism...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.824

ευχομαι καμια στιγμη να το ακουσεις και στο συστημα σου για να το επιβεβαιωσεις...
οκ, αλλά μου είναι άχρηστο το να το ακούσω. μου αρκεί τι ξέρω.:137::138:

έτσι κι αλλιώς, το "διαφορετικό" από πολλούς κρίνεται ως "καλύτερο", και ξέρεις καλά τι εννοώ.:126:

Reaction score
685

οκ, αλλά μου είναι άχρηστο το να το ακούσω. μου αρκεί τι ξέρω.:137::138:

έτσι κι αλλιώς, το "διαφορετικό" από πολλούς κρίνεται ως "καλύτερο", και ξέρεις καλά τι εννοώ.:126:
καλα αφου το ξερεις πριν το ακουσεις εγω τι να πω... I rest my case...

ασε και κανενα παραθυρακι μηπως υπαρχει και τιποτα καλυτερο απο την Metric Halo.... δε τα εχεις τσεκαρει ολα....

Reaction score
3.980

όχι, είναι πιο φτηνή η μέτρικ (ανα κανάλι ήχου).

για απλή στέρεο λειτουργία, είναι πιο φτηνή λύση η βάις.

δυστυχώς, η "πχιότητα" του 8-κάναλου μέτρικ δε πέρασε ακόμα στο δικάναλο.
Κάντο πχιό λιανά αυτό γιατρέ μου, πλήηζ!:116:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.824

καλα αφου το ξερεις πριν το ακουσεις εγω τι να πω... I rest my case...
έτσι, έτσι ακριβώς. παράτα τα. δε βγαίνει άκρη με την περίπτωσή μου...:138::137:

αφού να φανταστείς, εκτός από το ότι αγοράζω στα τυφλά - γουρούνι στο σακκί - , μετά ακούω κι ό,τι νά'ναι ηχογραφήσεις! αίσχος! :135:

ασε και κανενα παραθυρακι μηπως υπαρχει και τιποτα καλυτερο απο την Metric Halo.... δε τα εχεις τσεκαρει ολα....
το να χρειάζεται να τα "τσεκάρεις όλα", είναι παράλογο, σε πάρα πολλές αγορές. Πχ στο ψυγείο, στο πλυντήριο, στο φούρνο μικροκυμάτων, ακόμα και στο αυτοκίνητο. τζαστ, θινκ εμπάουτ ιτ!:126:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.824

Κάντο πχιό λιανά αυτό γιατρέ μου, πλήηζ!:116:
η μέτρικ δε βγάζει 2-κάναλο χαλο σα το 8-κάναλο. το 2-κάναλο που έχει είναι υποδεέστερο.

Reaction score
3.980

η μέτρικ δε βγάζει 2-κάναλο χαλο σα το 8-κάναλο. το 2-κάναλο που έχει είναι υποδεέστερο.
Ποιά είναι τα στοιχεία που συντελούν στην χαμηλότερη ποιότητα της 2-κάναλης?:111:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.824

ε, δες τα σπεκ του δικάναλου μέτρικ χάλο και θα καταλάβεις.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.588
Members
38.577
Νεότερο μέλος
anquan