- Reaction score
- 5.616
Φίλος έχει συνδέσει το Ultralink Ultima MKΙΙ στο sub του.
Θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα αν βάλει το Subsonix;
αν το ψωνισει απο εξω , μπορειΦίλος έχει συνδέσει το Ultralink Ultima MKΙΙ στο sub του.
σε ευχαριστω, για την ωρα δεν τα βρισκεις εδω, σε 2-3 βδομαδες πριπου θα εχει ο αντιπροσωπος,argi χρονια πολλα και με μεγαλα αυτια :107: αν και καθυστερημενα κατα μια μερα!
μπορεις να στειλεις κανα λινκ που τα βρισκουμε για αγορα αυτα τα subsonix; λεω να δοκιμασω ενα..
εδω κ κατι μηνες ,εμενα παντως ο ιδιος μου το προτεινε:126:Όντως, του άρεσε περισσότερο του φίλου το subsonix. Το έβαλε ήδη. Πρόλαβε από τα τελευταία μέτρα της κουλούρας του Κοσμά.
Στου Κοσμά, όταν τους ζήτησε να του το φτιάξουν διπλό, του απάντησαν:
"Ποιος σας τα λέει αυτά;" :116:
Δεν ενέκριναν την ιδέα. Κι έτσι παρήγγειλε μονό.
Μπορεί να μίλησε με άλλο άτομο, ξέρω γω...εδω κ κατι μηνες ,εμενα παντως ο ιδιος μου το προτεινε:126:
Και πολυ καλο παιδι μαλιστα!:126:Και εκει κατω στον κοσμα δουλευει καποιος Χρηστος, το παιδι κολλαει απιστευτα.
.
δεν κανει για την ταρατσα, ειναι κοντο:138:δηλαδη φιλε argi πιστευεις οτι το jbl μου θα αποδοσει καλυτερα με ενα καλωδιο της ταξης των 60-70 ευρω σε σχεση με ενα 2,5mm των 10€ ?
Το παραπανω που ειδα στο ebay (το οποιο παρεπιπτοντως μου φαινεται καλο...) ειναι κατα τη γνωμη σου για να απλωνεις ρουχα στην ταρατσα? :107:
το 03 ειχα 2 σαμπακια canton , nothing to fancyδηλαδη φιλε argi πιστευεις οτι το jbl μου θα αποδοσει καλυτερα με ενα καλωδιο της ταξης των 60-70 ευρω σε σχεση με ενα 2,5mm των 10€ ?
Το παραπανω που ειδα στο ebay (το οποιο παρεπιπτοντως μου φαινεται καλο...) ειναι κατα τη γνωμη σου για να απλωνεις ρουχα στην ταρατσα? :107: