ακρόαση συσκευών στην επαρχία

Reaction score
140
λοιπόν μου την έχει δώσει
εμ κρίση εμ μαμακιες
ζήτησα συσκευή που υπάρχει σε κατάστημα στην θεσσαλονικη να το ακούσω στον χώρο μου στην Κατερίνη ( γνωστή παλιότερα ως Καναδάς της ελλαδος ) και μου είπαν δεν γίνεται

Reaction score
59
εμ κρίση εμ μαμακιες
ζήτησα συσκευή που υπάρχει σε κατάστημα στην θεσσαλονικη να το ακούσω στον χώρο μου στην Κατερίνη ( γνωστή παλιότερα ως Καναδάς της ελλαδος ) και μου είπαν δεν γίνεται
Στην Κατερίνη της Σαουδικής Αραβίας δεν μένεις!!!! Ε καλά γιατί απορείς;Λ.Σ.

Reaction score
22
εμ κρίση εμ μαμακιες
Καλά βρέ ευλογήμενε Σαουδάραβας ανθρωπος με τόσες πετρελαιοπηγές και ζήτησες ακρόαση μηχανήματος ? :137:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Απάντηση: ακρόαση συσκευών στην επαρχία

Σουηδάραβας είναι ρε παιδία.Όχι Σαουδάραβας:116:

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.562
Ακουστε τι εγινε στην δικη μου περιπτωση πριν 4-5 περιπου χρονια.
Επειδη δεν υπηρχε περιπτωση να το στειλουν και να το ακουσω στο χωρο μου, συμφωνησα να το αγορασω, αλλα αν για τον οποιοδηποτε λογω δεν μου εκανε να το εστελνα πισω και να μου εδινε πισω τα λεφτα.
Επροκειτο για μεταχ/σμενο προενισχυτη.
Εξοδα αποστολης (πηγαινε-ελα, δικα μου)

Το μηχανημα λοιπον επαιζε παπαδες αλλα ολα τα γραματα στο πισω πανελ ηταν σβησμενα, αλλα το κυριωτερο οτι υπηρχε προβλημα. (οχι σοβαρο απ΄οτι εμαθα εκ των υστερων)

Οταν του ειπα οτι δεν θα τον κρατησω, λογω του προβληματος, ξερετε τι μου απαντησε???

Ναι αλλα τωρα τα λεφτα δεν τα εχω, γιατι καλυψα μια επιταγη.

Οποτε αναγκαστηκα και εβαλα αλλα 500, και πηρα ενα πικαπ. (χωρις να το χρειαζομαι βεβαια)

Βγαλτε συμπερασμα............

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.027

μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν σφάλμα αναγνωρίζεται...

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
41.000
Απάντηση: Re: ακρόαση συσκευών στην επαρχία

Οταν του ειπα οτι δεν θα τον κρατησω, λογω του προβληματος, ξερετε τι μου απαντησε???

Ναι αλλα τωρα τα λεφτα δεν τα εχω, γιατι καλυψα μια επιταγη.
Αυτό το ρίσκο το έχει πλέον οποιαδήποτε συναλλαγή με εμπόρους την παρούσα περίοδο. Εάν γνωρίζεις κανέναν να έχει στην άκρη χρήματα για να αντιμετωπίζει έστω συμφωνηθείσες επιστροφές, να μου τον πεις και εμένα.
Θα αρχίσουμε να καθιερώνουμε μαφιόζικες συναλλαγές. Κόψιμο στη μέση τα χαρτονομίσματα. Μισά τώρα, μισά μετά την ακρόαση εάν μας αρέσει. :142:

Reaction score
1.380

...συμφωνησα να το αγορασω, αλλα αν για τον οποιοδηποτε λογω δεν μου εκανε να το εστελνα πισω και να μου εδινε πισω τα λεφτα.
Επροκειτο για μεταχ/σμενο προενισχυτη.
Εξοδα αποστολης (πηγαινε-ελα, δικα μου)

Ναι αλλα τωρα τα λεφτα δεν τα εχω, γιατι καλυψα μια επιταγη...
Eγω αν εκανα αυτη τη συμφωνια θα φροντιζα να την εχω γραπτως ή σε email ωστε να μπορω να την αποδειξω. Μετα απο τετοια συμπεριφορα του αξιζει να δημοσιοποιηθουν τα πληρη στοιχεια του online και οχι φυσικα να αγορασεις δευτερο μηχανημα απο αυτον. Επρεπε να κοψει το λαιμο του και να σου επιστρεψει τα χρηματα οπως ειχε υποσχεθει.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
41.000

Και να την αποδείξει, τι θα καταλάβει; Ουκ αν λάβεις...

Reaction score
1.380

Και να την αποδείξει, τι θα καταλάβει; Ουκ αν λάβεις...
Παλιοτερα επρεπε να στειλεις γραμμα στον ΗΧΟ και να περιμενεις μηπως το δημοσιευσουν για να παρει θεση η επισημη αντιπροσωπεια. Τωρα τα πραγματα ειναι πιο ευκολα. Κανεις μια επωνυμη καταγγελια στα sites που εισαι μελος και ειτε θα τον κανεις να κρατησει τη συμφωνια του ειτε θα δειξεις ποιος πραγματικα ειναι ο αντιπροσωπος και θα του διωξεις πελατεια, δηλαδη θα παρεις μια ηθικη ικανοποιηση αν δε μπορεις να παρεις πισω τα χρηματα σου.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.167

Βρε συ Πλάτων, πες μας τουλάχιστον τί πρόβλημα είχε το μηχανάκι;

Reaction score
1

Οποτε αναγκαστηκα και εβαλα αλλα 500, και πηρα ενα πικαπ. (χωρις να το χρειαζομαι βεβαια)

Βγαλτε συμπερασμα............
Φίλε μου αυτό το "αναγκάστηκα" ήταν όλα τα λεφτά. Με πέθανες στο γέλιο και ήρθε και ο άλλος με τα "κομμένα χαρτονομίσματα" και με ισοπέδωσε.. Να' στε καλά πάντα τέτοια.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.176
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe