D
deleted user 10898
Guest
γιατι δεν διαβαζεις τα σπεκς...
Γιατί το λέει ο EAR.:143::142:Αν δενκανω λαθος υπονοεις οτι το 2cv στην προκειμενη περιπτωση ειναι το Κ+Η. Και η Ferrari και η Ferrari το Lipinsky. Γιατι εχω την εντυπωση οτι στην πραγματικοτητα συμβαινει ακριβως το αντιστροφο?
Έλα ντεΑν δενκανω λαθος υπονοεις οτι το 2cv στην προκειμενη περιπτωση ειναι το Κ+Η. Και η Ferrari και η Ferrari το Lipinsky. Γιατι εχω την εντυπωση οτι στην πραγματικοτητα συμβαινει ακριβως το αντιστροφο?
http://www.focalprofessional.com/en/sm11-line/focal-manager.phpείναι θέμα κατασκευαστικό.
εφόσον η πλακέτα ψηφιακής εισόδου είναι "option", το ηχείο σχεδιάζεται αναλογικό.
ταυτόχρονα, η χρήση φίλτρων FIR και ΙΙR συνδυασμένα (βέλτιστη λύση κρος) απαιτεί μεγάλη επεξεργαστική ισχύ, κάτι που αποτελεί ακόμα πρόβλημα.
εσύ όμως δε θά'πρεπε να ρωτάς, αυτά είναι ευκόλως εννοούμενα....
Για διαβασε λοιπον τα σπεκ Λιπινσκυ και Κ+Η στις ιδιες τιμες (6.000 ευρω).γιατι δεν διαβαζεις τα σπεκς...
όχι, δεν είναι "κρίμα", μια χαρά είναι.αυτα τα ψιλιαστηκα, αλλα δεν ειναι μεγαλο το πλεονεκτημα του ψηφιακου χ-οβερ? κριμα δεν ειναι να εχεις 2 ενισχυτακια αλλά αναλογικο κροσσ? καλα ποση ισχυ θελει το ρημαδι?
αν λες 2CV τα μεγάλα γερμανικά μόνιτορ των K+H και Geithain, η μόνη δικαιολογία που πιθανά να έχεις είναι να αισθάνεσαι το 2CV σαν λαμποργκίνι ντιάμπλο και βάλε...:137:Πάλι συγκρίνουμε 2CV με Ferrari ?
Σήμερα ανακοινώνεται ο πραγματικός αντίπαλος του Lipinski στην AES στο San Francisco ....
χμ.μπορείς όμως να κάνεις upsampling στο pc και να τα περάσεις όλα?Στην πραξη, ποσο υλικο υπαρχει 24/192? Νομιζω πιο πολυ θεωρητικο ειναι το πραβλημα παρα πρακτικο.
είναι λίγο το υλικό ακόμα, προφανώς όμως ακόμα και για αυτό το λίγο υλικό είναι κρίμα να το ρίχνεις στα 24/96 για να το ακούσεις, αν και μεταξύ μας σιγά τα λάχανα.Στην πραξη, ποσο υλικο υπαρχει 24/192? Νομιζω πιο πολυ θεωρητικο ειναι το πραβλημα παρα πρακτικο.
αυτό είναι λάθος, δεν έχει κανένα νόημα να γίνεται, υπό την έννοια να αποθηκεύεις στο Pc αρχεία που δεν έχουν τόση πληροφορία, είναι τζάμπα σπατάλη χώρου.χμ.μπορείς όμως να κάνεις upsampling στο pc και να τα περάσεις όλα?
σωστά ίαρ?:137:
ναι βρε.δέν εννοώ να αποθηκεύσεις τον αέρα.με ένα plugin στο foobar κάνεις upsampling και εκμεταλεύεσαι τα πάντα realtime!!!!:137:αυτό είναι λάθος, δεν έχει κανένα νόημα να γίνεται, υπό την έννοια να αποθηκεύεις στο Pc αρχεία που δεν έχουν τόση πληροφορία, είναι τζάμπα σπατάλη χώρου.
το μόνο που έχει νόημα είναι κατά την αναπαραγωγή να γίνεται upsampling για να χρησιμοποιούνται οι δυνατότητες των νέων dac τσιπ.
Για διαβασε λοιπον τα σπεκ Λιπινσκυ και Κ+Η στις ιδιες τιμες (6.000 ευρω).
Έχω δουλέψει με τα Geithain το 1996 , δεν έχουν αλλάξει απο τότε.αν λες 2CV τα μεγάλα γερμανικά μόνιτορ των K+H και Geithain, η μόνη δικαιολογία που πιθανά να έχεις είναι να αισθάνεσαι το 2CV σαν λαμποργκίνι ντιάμπλο και βάλε...:137:
αλλιώς είσαι φάουλ, και μη μου αρχίσεις τα "γιου φάουλ?":136::136:
τα νιούμαν! καλά, τι λέμε τώρα?:140::140::140:Κατ' αρχάς η εταιρία έγινε Neumann
Ποιά K+H ακριβώς ?
οκ, σε άλλους αρέσουν πιο πολύ τα geithain, έτσι πάει η δουλειά.Έχω δουλέψει με τα Geithain το 1996 , δεν έχουν αλλάξει απο τότε.
Ενδιαφέροντα ηχεία, τα ATC μου άρεσαν πιο πολύ.
δεν ασχολήθηκα ποτέ με τα μικρά της Κ+Η, αλλά τα 510, 410 και 310 είναι εκπληκτικές αγορές, προσφέρουν πάρα πολλά για τα χρήματα που ζητάν ως αντίτιμο. Φυσικά, από τα παραπάνω 3, το 510 είναι στην δική του κλάση.το 2CV είναι το νέο μικρό Nuemann , γιατί πολύ τα μπερδεύουμε εδώ μέσα συνέχεια , μήλα με αχλάδια.
In Google we could trust,in Weiss we should pay...:612:Αυτά με το Daniel γι'αυτό λίγα,λόγια μετρημένα....
Και τα παιδάκια αν αποκτήσουν πληροφορίες - εμπειρία - γνώση -
-κουλτούρα - σοφία σε καμμιά 10ρια χρόνια θα καταφέρουν κάτι.
Μην μπερδεύουμε λόγω εποχής το ποντίκι την πληροφορία και το google με την σοφία ανθρώπων που είναι guru.
Δέν ξέρω.In Google we could trust,in Weiss we should pay...:612:
Κι επειδή κατά το πέρασμα στην Guru Free Zone(κατά το...Reflection Free Zone:137είναι χρήσιμες περισσότερες των 10(μετρημένων) λέξεων,τίθεται ενδιαφέρον ζήτημα ΄΄καλλιέργειας΄΄ αναφορικά με τα διάφορα τεχνολογικά επιτεύγματα.Κατά τη γνώμη σας η σχεδίαση-υλοποίηση μιάς Ferrari(κυριολεκτικά ή μεταφορικά) απαιτεί μεγαλύτερη ή μικρότερη καλλιέργεια σε σχέση με την αντίστοιχη ενός 2CV;
Να είσαι σίγουρος πως αν είχαν το κάτι παραπάνω θα το είχαμε ανακαλύψει.οκ, σε άλλους αρέσουν πιο πολύ τα geithain, έτσι πάει η δουλειά.