Lipinski L-70

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Re: Lipinski L-70

Αν καποιος εχει προενισχυτη και ενισχυτη ακουστικων γιατι να παρει και να πληρωσει κατα καποιο τροπο και αυτην την εργασια του κατασκευαστη αφου δεν την χρειαζεται.
Aυτός ο κάποιος ας πάρει το Minerva μεταχειρισμένο. Αρκεί να σταματήσει την γκρίνια. :116:

Reaction score
4.250
Απάντηση: Lipinski L-70

Γκρινια? Που την ειδες? Αποψεις γραφουμε. Βρισκεις κατι μη λογικο σ αυτο που εγραψα?

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Lipinski L-70

Επέτρεψέ μου να σου απαντήσω με ερώτηση:

Πιστεύεις ότι ενδιαφέρεται κανείς για τις απαξιωτικές σου απόψεις επί παντός επιστητού;

Και παρακαλώ, εφόσον θέλεις να μου απαντήσεις, κάντο με πμ, για να μη χαλάσει κι άλλο το thread για τα Lipinski.

Reaction score
4.250
Απάντηση: Re: Απάντηση: Lipinski L-70

Επέτρεψέ μου να σου απαντήσω με ερώτηση:

Πιστεύεις ότι ενδιαφέρεται κανείς για τις απαξιωτικές σου απόψεις επί παντός επιστητού;

Και παρακαλώ, εφόσον θέλεις να μου απαντήσεις, κάντο με πμ, για να μη χαλάσει κι άλλο το thread για τα Lipinski.
Δεν θα σου απαντησω με πμ.
Το αν ειναι η οχι απαξιωτικες οι αποψεις μου περι παντος επιστητου ο καθενας τις κρινει, μιας και δω γραφουμε δημοσια τις σκεψεις μας. Εχω την αισθηση ομως οτι δεν συμφωνουνε ολοι μαζι σου.

Δεν θελω ομως να συνεχισω αλλο επι προσωπικου. Αν κατι εχεις να μου πεις για καποιο θεμα συγκεκριμενα πολυ ευχαριστως να απαντησω, μεχρι εκει ομως.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.991
Απάντηση: Re: Lipinski L-70

(...)

Αν καποιος εχει προενισχυτη και ενισχυτη ακουστικων γιατι να παρει και να πληρωσει κατα καποιο τροπο και αυτην την εργασια του κατασκευαστη αφου δεν την χρειαζεται.

Σιγουρα αν το Weiss ειχε ενα καθαρο ντακ χωρις τιποτα αλλο θα κοστιζε κατα τι λιγοτερο, δεν ξερω ποσο ουτε και θελω να κανω υποθεσεις, οπωσδηποτε ομως, θα καλυπτε κι ενα αλλο αγοραστικο κοινο που δεν αισθανεται και τοσο καλα αν πρεπει να αγορασει το μηχανημα μαζι με υπηρεσιες (προ) ...
Ποιες υπηρεσίες προ ρε συ Βασίλη! Ο άνθρωπος το έκανε έτσι για να χτυπήσει στα ίσα τον DAC1 HDR - και σιγά το κόστος και το χώρο μέσα στο σασί.

Για την τιμή, κοίταξε να σου πω. Είμαι (σχεδόν) σε θέση να σου πω, πως ο Weiss, αν ήθελε, θα μπορούσε να βγάλει στην αγορά τον DAC202 με τιμή 1000 ευρώ - μη σου πω και λιγότερα. Έτσι ακριβώς όπως είναι, χωρίς την παραμικρή αλλαγή. Ξέρεις τί θα γινόταν τότε. Όλοι οι φωστηρο-δημοσιογραφο-ρηβγιουεράδες θα κατέτασαν τη συσκευή στο αντίστοιχο τμήμα της αγορά, παρέα με εκείνες τις φτηνότερες, και σχεδόν σύσσωμοι οι δυνητικοί χαϊεντο-πελάτες του θα του γύριζαν την πλάτη, προτιμώντας κάτι ακριβότερο. . Από την άλλη μεριά, θα μπορούσε να βάλει ακριβώς την ίδια πλακέτα σε κάποιο μεγαλύτερο σασί, να κοτσάρει μέσα και ένα ΜΤΣ καμιά 50ριά βολταμπέρ, μαζί με ένα τσούρμο ηλεκτρολυτικούς (συνολικό πρόσθετο παραγωγικό κόστος καμιά 60ριά ευρώ), και να το πουλάει πέντε χιλιάρικα, και να μη μιλάει κανένας.

Με πιάνεις;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.991

Επίσης, επειδή ο κόσμος έχει πλέον συνηθίσει στο ξεχωριστό, τον καλύτερο προενισχυτή να πάρεις και να του βάλεις μέσα τον DAC202 ως ενσωματωμένο DAC, κανένας δεν θα του δώσει σημασία. Και μη νομίσεις πως δεν θα υπάρχει χώρος μέσα στο σασί. Άπλετος χώρος υπάρχει, ακόμα κι αν ο προ είναι λαμπάτος. Ο κόσμος έχει μάθει πλέον στο ξεχωριστό, κουτάκι - κουτάκι - κουτάκι, (και να πουλάνε και οι χαϊεντομαγαζάτορες κανένα καλωδιάκι - καλωδιάκι - καλωδιάκι).

Και για να γίνω ακόμα πιο υσωπαιδοτοικώς, ξέρεις πόσα "ξεχωριστά" φωνόκουτα παίζουν χειρότερα, ή, έστω, το ίδιο με το ενσωματωμένο phono του Yamaha S-2000; Τα περισσότερα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.906

"υσωπαιδοτοικώς" όπως πάντα, αλλά συμφωνώ μαζί σου 10000%. φαντάσου ο μπαρμπα βάις να τό'βγαζε το 202 στα 400 ευρώπουλα! (γιατί, δύσκολο νομίζεις πως είναι?) Ούτε που θα το κοιτούσε κανένας. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

...φαντάσου ο μπαρμπα βάις να τό'βγαζε το 202 στα 400 ευρώπουλα! (γιατί, δύσκολο νομίζεις πως είναι?) Ούτε που θα το κοιτούσε κανένας. Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Εγώ θα το κοιτούσα ρε - αλλά θα ήμουν ο γνωστός γραφικός και κολλημένος με ό,τι φοράει Sabre. :116:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Το κερατο σας .....ρε Κωστηδες
Η το 202 αξιζει και παιζει πολυ καλα οποτε καλα κανει ο Μπαρμπα βαις που λετε και το κοστολογει ψηλα και κονομαει .........
Η ειναι μια απο τα ιδια με του χιλιαρικου και κανει Χτοσες φορες για να ακουγεται καλα στα αυτια των δηθεν ημικουφων Χα(λ)ιενταδων που λετε.

Αν κατι ειναι κορυφη (και δεν ειναι ειδος πρωτης αναγκης-ψωμι η φαρμακο) καλα κανει και φερνει το μεγιστο κερδος στον σχεδιαστη του.Γιατι σωνει και καλα πρεπει η θα μπορουσε να το πουλησει με το κιλο.Ποιο ειναι τελικα το κοστος της αϋλης αξιας ?

Reaction score
5.614

Αν κατι ειναι κορυφη (και δεν ειναι ειδος πρωτης αναγκης-ψωμι η φαρμακο) καλα κανει και φερνει το μεγιστο κερδος στον σχεδιαστη του.
Ακριβώς. Όλα τα υπόλοιπα είναι αμπελοφιλοσοφίες στην καλύτερη περίπτωση ή μίζερη γκρίνια στη χειρότερη.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.991

Ποιο ειναι τελικα το κοστος της αϋλης αξιας ?
Για το hi-end:

(τιμή * δυνητικοί πελάτες * τουπές³) / πελάτες

Για όλο τον υπόλοιπο (υγιή και φυσιολογικό) κόσμο:

(ποιότητα * δυνητικοί πελάτες * ικανοποιημένοι πελάτες) / δυσαρεστημένοι πελάτες

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Για το hi-end:

(τιμή * δυνητικοί πελάτες * τουπές³) / πελάτες

Οσο περισσοτεροι το αγοραζουν τοσο λιγοτερο hi-end ειναι

Για όλο τον υπόλοιπο (υγιή και φυσιολογικό) κόσμο:

(ποιότητα * δυνητικοί πελάτες * ικανοποιημένοι πελάτες) / δυσαρεστημένοι πελάτες
Οσο περισσοτεροι το βρισκουν κακο τοσο κακο προϊον ειναι

Καλα το καταλαβαινω?

Reaction score
4.250

Παντως ειναι ευκολο να οργανωθουν συγκριτικα με ντακ, αφου κατα κανονα μεταφερονται ευκολα. Το προβλημα ειναι να βρεθουν αρκετα ντακ μαζεμενα και ταυτοχρονως για να ξεκαθαρισεις μια και καλη με καποια πραγματα.

Εχω ακουσει απο φιλο στην Αθηνα, οτι ο ιδιος οργανωσε αρκετες φορες τετοιες συναντησεις με παρεες και φυσικα υπηρξαν εκπληξεις. Απλα δεν θελησαν να γραψουν στα φορουμ για τα αποτελεσματα των ακροασεων. Και ο λογος ειναι οτι οι εκπληξεις ηταν μεγαλες απο οικονομικες λυσεις.

Ειναι γεγονος οτι και ο ιδιος αν βρισκομουμ προ μεγαλων εκπληξεων δεν θα εγραφα δημοσια την γνωμη μου. Θα την κρατουσα για μενα και το πολυ - πολυ να τα ελεγα με καποιο φιλο στο τηλεφωνο η σε προσωπικη συναντηση.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Και γιατι οχι βρε Βασιλη?
Εχω και εγω τετοιες πληροφοριε και διακρινω μια Omerta (ορκο σιωπης) που σερνεται στα παρασκηνια.Δεν το λεω σαν προσωπικη αιχμη σε σενα.Επ'αφορμη των λεγομενων σου το αναφερω.
Δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα απο πληροφοριες μπολικες και απο αξιοπιστους παροντες.Τελικα μονο ο Κογιας τα χωνει και οι λοιποι σιωπουν.
"Να μην χαλασουμε καρδιες" ειναι η συνηθισμενη εξηγηση.Η "να μην χαλασουμε κονε " συμπληρωνω εγω.
Αλλα ετσι διατηρειται η μυθολογια των ακριβων μηχανηματων και των δυνατοτητων τους

Reaction score
4.250

Μανο καλως η κακως οταν στα φορουμ μπαινουν επαγγελματιες με το καιρο αποκτας και φιλικες σχεσεις μαζι τους. Αυτοι ειναι επαγγελματιες που προσπαθουν να πουλησουν για βιοποριστικους λογους. Εμεις κανουμε τον χαβαλε μας.

Αν λοιπον εγω κατασκευασω ενα ηχειο και πω για παραδειγμα το Χ αντιπροσωπο και φιλο, να ερθω να τ ακουσω σε σενα να δω πως παιζουν σε σχεση με τα δικα σου? Αυτος μου λεει "ελα". Διαπιστωνουμε λοιπον ενα ηχειο που μου κοστισε 3.000 ευρω παιζει καλλυτερα απο ενα ηχειο του που κοστιζει 15.000 ευρω. Πως μπορεις μετα αυτο να το γραψεις στο φορουμ. Εγω εκανα την πλακα μου και μου προεκυψε κατι καλο. Ο αλλος ειναι επαγγελματιας, αν γραψω τα αποτελεσματα του συγκριτικου τον εχω θαψει το ηχειο του!

Κατι αντιστοιχο γινεται οχι μονο για ντιουδηκες λυσεις αλλα και ενα σωρο φθηνοκατασκευες που τυχαινει να παιζει καλλυτερα απο ακριβα μηχανηματα.

Οταν προσωπικα πεφτω σε αντιστοιχες περιπτωσεις δεν λεω τιποτα δημοσια. Μονο προσωπικα και σε πολυ κοντινο περιβαλλον.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Επειδη ειμαστε φιλοξενουμενοι σε ποστ ηχειων ας μην το συνεχισουμε.
Υπαρχει και αντιλογος.Το παμε σε αλλο ποστ στην γενικη συζητηση για hifi ?
Ανοιγω θεμα και τα λεμε.

ΥΓ Προς διαχειριστη κατηγοριας.Κανε redirect την συζητηση στο καινουργιο ποστ

Reaction score
4.250

Η αληθεια ειναι οτι το ξεφτυλισαμε το θεμα, απο ηχεια σε ντακ. Τεσπα, Μανο νυσταξα, τα λεμα αυριο σε νεο θεμα επι του αντικειμενου αυτη την φορα.

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Οι βιοποριζόμενοι πάντως είμαστε ευγνώμονες για την διακριτικότητα. Από τον Ημίθεο δεν ζητάμε τίποτα, είναι η φωνή της αλήθειας, όπως παλιά σε δύσκολους καιρούς "η Φωνή της Αμερικής".
Όλα σ' αυτή τη ζωή είναι σχετικά και ο καθένας μας κάνει αυτό που μπορεί και ειδικότερα αυτό που καταλαβαίνει και καταφέρνει να πιστέψει ώστε να αισθάνεται έξυπνος και επιτυχημένος.

Reaction score
5.614
Αυτά με τις θεωρίες συνομωσίας και τους όρκους σιωπής, παρόλο που φαντάζουν πιστευτά, είναι γενικεύσεις και υπεραπλουστεύσεις. Όπως επίσης η βολική θεωρία, ότι τα ακριβά προϊόντα είναι για τα θύματα, ενώ τα best buy για τους έξυπνους. Και μάλιστα με το γαρνίρισμα, ότι πέρα από θύματα, έχουν και άγνοια, γιατί δεν ξέρουν ότι κρύβεται όρκος σιωπής από πίσω και το μηχάνημα που πήραν το πατάνε άλλα που έχουν μισή τιμή.

Ο καθένας είναι ελεύθερος να δοκιμάσει, να αγοράσει (ή όχι) και να ποστάρει τις απόψεις του.

Αλλά ποστ του στυλ "μας κλέβει με το μικρό ηχειάκι του" ο Lipinski, "μας κλέβει με το μικρό κουτάκι του" ο Weiss, ήμαρτον δηλαδή, τι νόημα έχουν; Τη γεροντοκόρη της γειτονιάς μου να φωνάξω σπίτι, λιγότερο γκρίνια και μιζέρια θα μου βγάλει.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003

Αξίζει μήπως να γίνεται μεγάλη ΄΄φασαρία΄΄ γιά κουτάκια τα οποία στην τωρινή ανεξάρτητή τους μορφή μπορεί να μην είναι παρά ένα ΄΄μεταβατικό στάδιο΄΄;:137:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef