τρανσπορτ + v-dac

Reaction score
28
παλληκαρια μου'ρθε ξαφνικα μια ιδεα !! πως θα ηταν αραγε και (εν οψι οτι το παλιο μου μαραντζ το οποιο χρησιμοποιω με το v-dac καποτε θα με αφησει) να χρησιμοποιησω το v-dac με καποιο τρανσπορτ λογικης τιμης οπως πχ καπoιο tascam ?

Reaction score
7.200
Απάντηση: τρανσπορτ + v-dac

Και το tascam καποια στιγμη θα σε αφησει.Αλλα και αν σε αφησει αυτο που εχεις τωρα το επισκευαζεις αφου σε καλυπτει ηχητικα.

Τωρα αν τρωγεσαι για το αν ο συνδυασμος του v-dac παιζει καλυτερα απο αυτον που εχεις μπορεις ευκολα να το διαπιστωσεις με μια δοκιμη.Αν ναι προχωρας

Reaction score
28
Re: Απάντηση: τρανσπορτ + v-dac

Και το tascam καποια στιγμη θα σε αφησει.Αλλα και αν σε αφησει αυτο που εχεις τωρα το επισκευαζεις αφου σε καλυπτει ηχητικα.

Τωρα αν τρωγεσαι για το αν ο συνδυασμος του v-dac παιζει καλυτερα απο αυτον που εχεις μπορεις ευκολα να το διαπιστωσεις με μια δοκιμη.Αν ναι προχωρας
κοιταξε η απορια μου ειναι εαν οποιοδηποτε <επαγγελματικο> tascam ειτε τρανσπορτ ειτε ολοκληρωμενο player οπως το cd-200i
πχ θα εχει καλυτερο ηχο απο το δικον μου παλιο συνδιασμο v-dac +marantz 52mkii η και ακομη ποια σχεσει θα εχει σαν αποδοση σε συγκριση ας πουμε με δυο ακριβοτερα best στην κατηγορια 1000-1500 πλευερ οπως το cambridge 840c η το yamaha cd s2000 ?

D

deleted user 10898

Guest
τα 2 συγκεκριμενα πλαυερ θα παιζουν καλυτερα, το tascam στο v-dac θα παιζει οπως ενα hiface σε v-dac γιατι ειναι καλο τρανσπορτ.

Reaction score
7.200
Απάντηση: τρανσπορτ + v-dac

Τα player αυτα σαφως θα παιξουν καλυτερα απο το v-dac παρεα με οποιοδηποτε transport.Το θεμα ομως ειναι πως θα παιξει το 52 με ενα dac της κατηγοριας 800-1200 ευρω σε σχεση με τα ακριβα player.

Παντως για το dac που εχεις τωρα ειναι μια χαρα το 52 .

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.671
Members
38.595
Νεότερο μέλος
dgiannitakis