Αναβαθμιση CD

Reaction score
383
Απάντηση: Αναβαθμιση CD

τελικα με μια μπατονετα καθαριστικε η κεφαλη και το KISS
τα παιζει τωρα ολα !!!!

.

Reaction score
54

Να διορθώσω ένα σφάλμα. Είχα γράψει: "Θεωρητικά η coaxial δίνει τον καλύτερο ήχο. Ωστόσο σε μένα έχω την εντύπωση ότι ακούγεται καλύτερα μέσω οπτικής....Δοκίμασε και τις 2 συνδέσεις."
Τελικά έφταιγε το καλώδιο της coaxial.Το άλλαξα και τώρα η διαφορά υπέρ coaxial είναι ακουστή χωρίς καμία προσπάθεια.

Reaction score
383

Να διορθώσω ένα σφάλμα. Είχα γράψει: "Θεωρητικά η coaxial δίνει τον καλύτερο ήχο. Ωστόσο σε μένα έχω την εντύπωση ότι ακούγεται καλύτερα μέσω οπτικής....Δοκίμασε και τις 2 συνδέσεις."
Τελικά έφταιγε το καλώδιο της coaxial.Το άλλαξα και τώρα η διαφορά υπέρ coaxial είναι ακουστή χωρίς καμία προσπάθεια.

δοκιμασα ...Coaxial +

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.296
να συμφωνησω και εγω για την οικογενεια carefour / firstline δεν υπορχει καν λογος να ασχοληθεις ειναι τελειως της πλακας

Απο την αλλη θα θεωρησω αρκετα δυσκολη την αναβαθμιση τυπου αγοραζω ενα καινουργιο DAC χ κατασκευαστη πληρωνω τυπου 350 ευρα και το παιζω με ηχεια TELE

αραια και που πρεπει να θυμιζουμε οτι το ηχητικο αποτελεσμα ειναι αλυσιδα πραγματων και φυσικα θα πονεσει στον πιο αδυναμο κρικο ασχετα αν αυτος ειναι στην αρχη τη μεση η το τελος .

Παραδοξο και συναμα σημαντικο ειναι οτι πολλες φορες οι γνωμες και οι εκτιμησεις ερχονται απο ανθρωπους που δεν εχουν δημιοργησει καποια αναφορα στο συστημα τους ... Προσοχη !! η αναφορα δεν χρειαζεται απαραιτητα μηχανηματα χιλιαδων ευρω ...αρκει να ξερουμε πολυ καλα το συστημα μας οσο και να αξιζει αυτο και μονο τοτε θα μπορεσουμε να εκτιμησουμε μια αλλαγη .

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.238
Members
38.541
Νεότερο μέλος
v.angelos