TIDAL Preos Preamplifier

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Απάντηση: TIDAL Preos Preamplifier

Πάντως το μεγάλο μοντέλο είναι για πολύ χάζι..

3 ξεχωριστά σασί για line,phono και τροφοδοσία..
Ο phono μάλιστα έχει και 3 διαφορετικές εισόδους,πλήρως παραμετροποιήσιμη η κάθε μια ανεξάρτητα απ΄ την άλλη.

Reaction score
498
Αυτή η εταιρία όλα τέλεια τα κάνει?Δεν βγάζει τίποτα που να μην είναι (τόσο) ανταγωνιστικό? :142:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
:136::136::136:

Reaction score
684

Μολις ειδατε πιο πανω τον Νο1 και Νο2 ενεργους προενισχυτες στον πλανητη.

Τον Preos τον εχω ακουσει σπιτι μου και τον Presenscio τον εχω ακουσει μαζι με Houston και Dolfon σε φιλικο σπιτι.... Εγω προσωπικα δε βλεπω ανταγωνισμο στα παραπανω.... Εκτος ισως απο τον προενισχυτη που εχει βαλει στο ματι ο Houston....

Βεβαια τα πληρωνεις και χρυσαφι....

Το κουλο με τον Preos ειναι οτι ειναι σχεδιασμενος σαν phono stage με volume και οχι σαν line προενισχυτης με phono stage!!!

Reaction score
684
Απάντηση: Re: TIDAL Preos Preamplifier

Αυτή η εταιρία όλα τέλεια τα κάνει?Δεν βγάζει τίποτα που να μην είναι (τόσο) ανταγωνιστικό? :142:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
:136::136::136:
λαθος το διατυπωσες. Επρεπε να ρωτησεις σε ποια προιοντα εχει ανταγωνισμο!!!!!

κατα τη γνωμη μου η εταιρια σε προενισχυτες και σε ηχεια δεν παιζεται. Οι τελικοι της ειναι πολυ καλοι αλλα τουλαχιστον μπορουν να αντικατασταθουν απο ενα Gryphon, ενα Sovereign, ενα Edge η ενα Soulution....

Reaction score
498
Re: Απάντηση: TIDAL Preos Preamplifier

Μολις ειδατε πιο πανω τον Νο1 και Νο2 ενεργους προενισχυτες στον πλανητη.
Σεμνά και ταπεινά..:138:..Ρε σεις, μην κάνετε τέτοιες δηλώσεις γιατί δεν θα σας παίρνει κανείς σοβαρά μετά..Σίγουρα θα είναι στους πολύ καλούς έως και καλύτερους προενισχυτές αλλά Νο.1,Νο.2 κλπ...δεν είμαστε σε καλλιστεία ομορφιάς/ήχου..Εάν δεν ήτανε στους πολύ καλούς με αυτά τα χρήματα τότε θα θέλανε πολύ ξύλο ούτως ή άλλως..:144:..

Reaction score
498
Re: Απάντηση: Re: TIDAL Preos Preamplifier

λαθος το διατυπωσες. Επρεπε να ρωτησεις σε ποια προιοντα εχει ανταγωνισμο!!!!!
Χιούμορ κάνω..:126:..Δεν προσέχω ιδιαίτερα τί γράφω και πώς..:138:..

Reaction score
684
Απάντηση: Re: Απάντηση: TIDAL Preos Preamplifier

Σεμνά και ταπεινά..:138:..Ρε σεις, μην κάνετε τέτοιες δηλώσεις γιατί δεν θα σας παίρνει κανείς σοβαρά μετά..Σίγουρα θα είναι στους πολύ καλούς έως και καλύτερους προενισχυτές αλλά Νο.1,Νο.2 κλπ...δεν είμαστε σε καλλιστεία ομορφιάς/ήχου..Εάν δεν ήτανε στους πολύ καλούς με αυτά τα χρήματα τότε θα θέλανε πολύ ξύλο ούτως ή άλλως..:144:..
ετσι θελω....

να φαινομαι γραφικος.....

επιμενω στις αποψεις μου ομως οσο γραφικος και να φαινομαι....

Reaction score
28

οταν λες με αυτα τα χρηματα ? ποσο δηλαδη ?

Reaction score
10

Σεμνά και ταπεινά..:138:..Ρε σεις, μην κάνετε τέτοιες δηλώσεις γιατί δεν θα σας παίρνει κανείς σοβαρά μετά..:..
Και ποιος σου είπε ότι με νοιάζει αν θα με πάρει κάποιος στα σοβαρά σε ένα x forum ρε φίλε? Εγώ δεν πάσχω από αυτή τη μανία! :126:

Το ξέρω πως το λες και εγώ απαντώ γενικά. :107:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.676

Ερώτηση προς κάποιον ψυχίατρο, αν διαβάζει κάποιος: Πόσο ΟΥΦΟ πρέπει να είναι ένας κατασκευαστής, για να βάλει ξεχωριστή πρίζα για το τμήμα phono;

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.943

Σεμνά και ταπεινά..:138:..Ρε σεις, μην κάνετε τέτοιες δηλώσεις γιατί δεν θα σας παίρνει κανείς σοβαρά μετά..Σίγουρα θα είναι στους πολύ καλούς έως και καλύτερους προενισχυτές αλλά Νο.1,Νο.2 κλπ...δεν είμαστε σε καλλιστεία ομορφιάς/ήχου..
Ψηφιζω 9+ στην 2η κυρια, το νουμερο 2!!!:137::137:
Αριστη!:137:

Reaction score
684

Ερώτηση προς κάποιον ψυχίατρο, αν διαβάζει κάποιος: Πόσο ΟΥΦΟ πρέπει να είναι ένας κατασκευαστής, για να βάλει ξεχωριστή πρίζα για το τμήμα phono;
σκεφτεται να βγαλει καλωδια ρευματος Tidal και σου λεει θα πουλαω δυο ανα προενισχυτη...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.626
Members
38.472
Νεότερο μέλος
nickger