Προσφορές σε Blu-Ray απο Ιντερνετικά Μαγαζιά

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Re: Προσφορές σε BLURAY απο Ιντερνετικά Μαγαζιά

αναλαμβανεις ερευνα αγορας τιμες διακυμανσεις χρονο παραδοσης !

σε περιπτωση μακρυνων προορισμων δινονται και εξοδα μεταφορας εκτος εδρας !!!:137:
Δε σου λεω εγω δε μπορεις να αισθανθεις ριγμενος εδω μεσα!! πασαδες ολοι θα ειναι χαχαχαχααα!!!!! :136::136:

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
78.988
κουφαλιτσα με προλαβες εεε? χαχαχαααα αστερι αστερι μιλαμε τετοια ανταποκρισει ουτε απο CNN χαχχααα :143::143:

παμε γερααααα!!!!

Βοηθός του βοηθού! :135:

Reaction score
20

Reaction score
89
τι έγινε ρε παιδιά δεν πρόλαβε να ανεβει και τελειωσε.. :133:
γιαυτο τη λενε μαυρη παρασκευη!! ξεκινας πρωι πρωι τρεχεις σα το μαυρο κ στο τελος περνεις τη...... τριλογια σου :143::143:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Προσφορές σε BLURAY απο Ιντερνετικά Μαγαζιά

γιαυτο τη λενε μαυρη παρασκευη!! ξεκινας πρωι πρωι τρεχεις σα το μαυρο κ στο τελος περνεις τη...... τριλογια σου :143::143:

Μόλις χτύπησα το Matrix Trilogy στα 20 ευρουλάκια :137:

Reaction score
20

τώρα πρόσεξα πως το inception το έβγαλαν με ελληνικούς υπότιτλους στο dvd όχι στο bluray γ@μ..άντε να περιμένουμε ναρθει ελλάδα..

Reaction score
20

Στο Monday Madness του play.com μόνο για σήμερα το Seven στα 11.49 ευρώ :137:

http://www.play.com/Campaign.html?campaign=7896&cid=6753503&cpage=1
καλή έκδοση είναι αυτή του seven? λέω να το πάρω και εγώ αφού έχει και δωρεαν μεταφορικά..

Μόλις χτύπησα το Matrix Trilogy στα 20 ευρουλάκια :137:
δεν έχουν τίποτα ελληνικούς να υποθέσω..

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
78.988
Οι προσφορές του Amazon είναι γιά λίγα κομμάτια, κάθεσαι στο παραθύρι, και περιμένεις σαν το κοράκι!

Το πρόλαβα το ΗΡ 1-6, αλλά το είχα, οπότε δεν το πήρα.

Reaction score
20
Οι προσφορές του Amazon είναι γιά λίγα κομμάτια, κάθεσαι στο παραθύρι, και περιμένεις σαν το κοράκι!

Το πρόλαβα το ΗΡ 1-6, αλλά το είχα, οπότε δεν το πήρα.
να σου πω ρε συ...γενικά τις απολαμβάνεις τις ταινίες με αγγλικούς?ξέρω καλά αγγλικά αλλά δεν μπορώ τώρα να κολλάω στο να καταλαβαίνω τι πάνε να πουν οι υπότιτλοι και να χάνω την ταινία...γιαυτό και σε dvd και τώρα σε blu ray μένω με όσα έχουν και ελληνικούς υπότιτλους..

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
78.988
να σου πω ρε συ...γενικά τις απολαμβάνεις τις ταινίες με αγγλικούς?ξέρω καλά αγγλικά αλλά δεν μπορώ τώρα να κολλάω στο να καταλαβαίνω τι πάνε να πουν οι υπότιτλοι και να χάνω την ταινία...γιαυτό και σε dvd και τώρα σε blu ray μένω με όσα έχουν και ελληνικούς υπότιτλους..

Χωρίς!

Εξαιρετική εξάσκηση, δοκίμασε το και μετά από 2-3 ταινίες δεν θα το χρειάζεσαι.

Reaction score
1

:142::142::142::142:

Reaction score
1

Κοίτα εγώ ας πούμε δεν έχω πρόβλημα δεν με ενδιαφέρουν οι ελληνικοί υπότιτλοι.Κάποιος άλλος όμως μπορεί να μην του αρέσει.Οι ταινίες μου άλλωστε είναι προσωπική μου υπόθεση τις παρακολουθώ μόνος μου, αγοράζω έτσι ότι μου αρέσει.Για τον γιό μου πχ τα παιδικά που του παίρνω αναγκαστικά από Ελλάδα έχουν υπότιτλους, η γυναίκα πάλι δεν είναι και πολύ φαν οπότε βολεύεται και με VHS :142: που λέει ο λόγος

Το Seven που με ρώτησες πιο πριν είναι καλή έκδοση !

Reaction score
5.619
Χωρίς!
Τελευταία πιάνω τον εαυτό μου να προτιμάει πλέον τους αγγλικούς υπότιτλους ακόμη και σε δισκάκι που έχει και ελληνικούς.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
78.988
Τελευταία πιάνω τον εαυτό μου να προτιμάει πλέον τους αγγλικούς υπότιτλους ακόμη και σε δισκάκι που έχει και ελληνικούς.

Και στη φίλη μου, που προτιμά με υπότιτλους, μόνο αγγλικούς βάζω, οπότε πάλι εξάσκηση είναι. :107:

Reaction score
60
Απάντηση: Προσφορές σε BLURAY απο Ιντερνετικά Μαγαζιά

καλα ξεραηλα σημερα ουτε μια limited εκδοση δεν βαλατε !

οχι τιποτα αλλο μην παθει κανα στερητικο συνδρομο και ψυχικο περαδωθε ο μακης νοιαζομαι !!!

Reaction score
20
Χωρίς!

:615: Τωρα και να'χει υποτιτλους - ΔΕΝ βαζω... μ'αρεσει πολυ περισσοτερα ετσι η ταινια !!!

Reaction score
0

Πρόσφατα μας "υποχρέωσαν" να συνδεθούμε με τα ψηφιακά κανάλια.Τα DVD εγγραφής όμως επειδή είναι παλιάς τεχνολογίας δεν βρίσκουν τα ψηφιακά,συνεπώς αχρηστεύτηκαν.Άκουσα ότι τα BLURAY εγγραφής μπορούν να κάνουν την ίδια δουλειά. Αυτό ισχύει ή είναι μπαρούφα? Δηλαδή ρωτώ αν μπορούν να αντιγράψουν από την τηλεόραση εκπομπές είτε άμεσα είτε προγραμματισμένα. Ευχαριστώ για το χώρο και το χρόνο που θα διαθέσετε.

Reaction score
1

Πρόσφατα μας "υποχρέωσαν" να συνδεθούμε με τα ψηφιακά κανάλια.Τα DVD εγγραφής όμως επειδή είναι παλιάς τεχνολογίας δεν βρίσκουν τα ψηφιακά,συνεπώς αχρηστεύτηκαν.Άκουσα ότι τα BLURAY εγγραφής μπορούν να κάνουν την ίδια δουλειά. Αυτό ισχύει ή είναι μπαρούφα? Δηλαδή ρωτώ αν μπορούν να αντιγράψουν από την τηλεόραση εκπομπές είτε άμεσα είτε προγραμματισμένα. Ευχαριστώ για το χώρο και το χρόνο που θα διαθέσετε.

Φίλε μου είναι λίγο off topic εδώ η ερώτησή σου μιας και μιλάμε για προσφορές σε δισκάκια, ίσως και να μην τη δεί κάποιος που θα ξέρει να στην απαντήσει...μακάρι να 'ξερα πάντως.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.310
Members
38.539
Νεότερο μέλος
intergrale