Sub για Roister Emphasis

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Sub για Roister Emphasis

Η πιστοποιηση στα σαμπ αφορα την χρονοκαθυστερηση του σηματος (τα σαμπ με thx <βρισκονται> σε σωστες αποστασεις , τα αλλα οχι) απο εκει και μετα επειδη ειχα
1 bose
1 magnat
2 canton as 25
1 sunfire singature
1 erth 15 inc
1 teufel 1100
και τωρα 4 κλιπς , ξερω πως καθε σαμπ με thx πληρει οτι ειπα πιο πανω.Απο εκει και μετα παντα υπαρχουν καλυτερ σαμπ χωρις σφραγιδα, πχ τα svs ειναι εξαιρετικα σαμπ.

Reaction score
0

αν θεωρησουμε την πιστοποιηση που εχει κατι σαν κυβισμο αυτοκινητου (αν μπορω να το πω ετσι) πιστευεις οτι ενα 1000αρακι gti μπορει να σταθει διπλα σε ενα 2λιτρο ?
η πιστοποιηση απο μονη της δεν λεει τιποτα,
αν συγκριναμε ενα κρυσταλ ενα γιαμο και ενα κλιπς
( 3 πιστοποιημενα σαμπ ) πιστευεις οτι θα παιζαν τα ιδια.
Προσπαθησε να ακουσεις στον ιδιο χωρο με ιδια συνοδα την ιδια μερα.Μετα θα ξερεις πιο παιζει τι.
Σωστός οπότε μπορεί οποιοδήποτε ηχείο να έχει κάποια πιστοποίηση αλλά το ηχείο να είναι μάπα.

Οπότε μπορεί να υπάρχει το thx στο crystal audio αλλά απο ότι έχω καταλάβει είναι crystal audio 10sub<<Earthquake supernova mkvi10 χωρίς thx

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

μαπα δεν ειναι κανενα ηχειο, οταν ακουσεις τα ηχεια φροντισε να ειναι ολα σωστα ρυθμισμενα, αλλιως το αηδονι μπορει να γινει μπεκατσονι, και τουμπαλιν

Reaction score
0

μαπα δεν ειναι κανενα ηχειο, οταν ακουσεις τα ηχεια φροντισε να ειναι ολα σωστα ρυθμισμενα, αλλιως το αηδονι μπορει να γινει μπεκατσονι, και τουμπαλιν
Εντάξει το μάπα ακούστηκε κάπως.Δεν έχω την ευκαιρία να τα ακούσω εδώ που βρίσκομαι δυστυχώς για αυτό και ζήτησα τις γνώμες σας.
Ερώτηση: Κάποια woofer είναι κλάσης D με bass reflex το earthquake είναι A-B με Passive Radiator και υπάρχουν και τα sealed.Τι ρόλο βαράνε όλα αυτά?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

η ταξη δ , δηλωνει ψηφιακο ενισχυτη, τα πιο πολλα ψηφιακο εχουν
το bass reflex οτι απο εκει <εκτονωνεται > ο αερας, συνηθως παιζουν πιο <βρωμικα > απο τα κλειστου τυπου αλλα και πιο δυνατα.
τα σλαπς του ερθ ειναι κατι σαν παθητικο σερβο, δηλαδη ελεγχος διαδρομης , χωρις σερβοελεγχο

Reaction score
0

η ταξη δ , δηλωνει ψηφιακο ενισχυτη, τα πιο πολλα ψηφιακο εχουν
το bass reflex οτι απο εκει <εκτονωνεται > ο αερας, συνηθως παιζουν πιο <βρωμικα > απο τα κλειστου τυπου αλλα και πιο δυνατα.
τα σλαπς του ερθ ειναι κατι σαν παθητικο σερβο, δηλαδη ελεγχος διαδρομης , χωρις σερβοελεγχο
Δηλαδή στο ερθ δεν θα βγαίνει αέρας όπως σε άλλα woofer.Πώς θα ''χτυπιέται αν είναι''?bass reflex είναι και τα roister που έχω με τις "τρύπες" απο πίσω.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

τι σχεση εχουν τα ηχεια με το σαμπ ?

Reaction score
0

τι σχεση εχουν τα ηχεια με το σαμπ ?
Δεν είπα ότι έχουν σχέση απλά εννοώ ότι δεν υπάρχουν μόνο sub bass reflex απλά μπορούν να φτιαχτούν και κανονικά ηχεία με bass reflex.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

http://www.thx.com/test-bench-blog/avatar-blu-ray-disc-gets-thx-treatment/

εδω βλεπεις οτι απαντηση σχετικα με τις προδιαγραφες των ηχειων δεν εχω παρει.Το ολο θεμα εχασε την αιγλη που ειχε στην μετα χολμαν εποχη.Η επεξεργασια thxu2c καποτε ηταν μαστ, τωρα υπαρχουν και αλλων ειδων δυνατες επεξεργασιες.
Οσο αφορα τα ηχεια υπαρχουν καλυτερα και χειροτερα απο οσα ειναι σφραγισμενα.Η σφραγιδα δεν κανει αυτομα ενα προιον καλο ή κακο.

Reaction score
0

http://www.thx.com/test-bench-blog/avatar-blu-ray-disc-gets-thx-treatment/

εδω βλεπεις οτι απαντηση σχετικα με τις προδιαγραφες των ηχειων δεν εχω παρει.Το ολο θεμα εχασε την αιγλη που ειχε στην μετα χολμαν εποχη.Η επεξεργασια thxu2c καποτε ηταν μαστ, τωρα υπαρχουν και αλλων ειδων δυνατες επεξεργασιες.
Οσο αφορα τα ηχεια υπαρχουν καλυτερα και χειροτερα απο οσα ειναι σφραγισμενα.Η σφραγιδα δεν κανει αυτομα ενα προιον καλο ή κακο.
Οπότε thx και πράσινα άλογα σωστά?Απλα marketing μου φαίνεται απο όσα διαβάζω.Λοιπόν στο θέμα μας τώρα.Τελικά σε earthquake θα πάω σίγουρα.Είδα και αυτό:

http://www.earthquakesound.com/kompressorseries.htm

το Kompressor που λέει ότι δίνει καλύτερο μπάσο απο το supernova αλλά είναι front-firing ενώ το άλλο passive radiator(δεν ξέρω τι σημαίνουν).Επίσης βγαίνει 30 ευρό πιο πάνω.Να πάω στο kompressor η θα είμαι μια χαρά με το supernova?

Ένα review του supernova εδώ:

http://www.soundandvisionmag.com/content/seismic-subs-2

λέει οτι δεν πάει κάτω απο τα 32hertz.Αληθεύει?

Reaction score
0

Οπότε thx και πράσινα άλογα σωστά?Απλα marketing μου φαίνεται απο όσα διαβάζω.Λοιπόν στο θέμα μας τώρα.Τελικά σε earthquake θα πάω σίγουρα.Είδα και αυτό:

http://www.earthquakesound.com/kompressorseries.htm

το Kompressor που λέει ότι δίνει καλύτερο μπάσο απο το supernova αλλά είναι front-firing ενώ το άλλο passive radiator(δεν ξέρω τι σημαίνουν).Επίσης βγαίνει 30 ευρό πιο πάνω.Να πάω στο kompressor η θα είμαι μια χαρά με το supernova?

Ένα review του supernova εδώ:

http://www.soundandvisionmag.com/content/seismic-subs-2

λέει οτι δεν πάει κάτω απο τα 32hertz.Αληθεύει?

Κανείς παιδιά?

Supernova ή kompressor?

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.430

Oσους ξερω Supernova εχουν ,τυχαιο:118::137:

Reaction score
0

Oσους ξερω Supernova εχουν ,τυχαιο:118::137:

Οπότε προτείνεις supernova.Αν το έχεις ακούσει πιστεύεις ότι δεν πάει κάτω απο τα 32 hertz?Το review αυτό λέει +ότι το kompressor γράφουν ότι έχει πιο γρήγορο μπάσο με καλύτερη απόκριση.

Εχω μπερδευτεί ανάμεσα σε αυτά τα 2.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.430

εχω το 15' supernova, το αλλο δεν το εχω ακουσει, απλα το ειπα γιατι ειναι πιο εμπορικο, αυτο κατι εχει να λεει:126:

Reaction score
0

εχω το 15' supernova, το αλλο δεν το εχω ακουσει, απλα το ειπα γιατι ειναι πιο εμπορικο, αυτο κατι εχει να λεει:126:
Σίγουρα κάτι θα λέει απλά τα supernova έχουν και τον δεύτερο παθητικό κώνο.

Τα kompressor είναι frontfiring.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.430

Σίγουρα κάτι θα λέει απλά τα supernova έχουν και τον δεύτερο παθητικό κώνο.
Τα kompressor είναι frontfiring.
Στα θετικα το βλεπω αυτο!

Reaction score
0

Στα θετικα το βλεπω αυτο!
Στα θετικά που έχει το δεύτερο παθητικό σωστά?

Το άλλο είναι διαφορετική τεχνολογία.

Εδώ:

http://infiniteelectronix.com/earthquakes-10compressor10compactsealedpoweredsubwoofer.aspx

γράφει ότι πέφτει μέχρι τα 18hertz.

Κάποιος που να τα έχει ακούσει και τα 2?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

το που πεφτει , και με τον ποιον τροπο ειναι για να γεμιζουν χαρτια,
απο εκει και μετα μια δοκιμη με μια γεννητρια στον εκαστοτε χωρο βλεπεις την διαφορα του πλυμενου απο τον πραγματικα καθαρο.
Οι ακυρωσεις ειναι ικανες να σκοτωσουν το καλυτερο σαμπ.
Απο εκει και μετα δεν ξερουμε κατω απο ποιες συνθηκες οι εταιριες μετρουν το καθε τι.

Reaction score
0

το που πεφτει , και με τον ποιον τροπο ειναι για να γεμιζουν χαρτια,
απο εκει και μετα μια δοκιμη με μια γεννητρια στον εκαστοτε χωρο βλεπεις την διαφορα του πλυμενου απο τον πραγματικα καθαρο.
Οι ακυρωσεις ειναι ικανες να σκοτωσουν το καλυτερο σαμπ.
Απο εκει και μετα δεν ξερουμε κατω απο ποιες συνθηκες οι εταιριες μετρουν το καθε τι.

Απλα specs έτσι?αυτό που με έκανε εντύπωση είναι ότι το kompressor το έχουν ελάχιστοι(σχεδόν κανείς) και στο site της erth γράφει ότι παίζει καλύτερα απο το supernova.Aλλα το πιθανότερο να είναι απλά λόγια για να προωθήσει κάτι καινούργιο.

Όσοι έχουν το δεκάρι supernova μόνο καλά λόγια έχουν να πουν όπως και για το 12άρι/15άρι.Όλα passive radiator έναντι frontfiring του kompressor.

Reaction score
0

καλησπερα δεν ξερω αν προλαβα , υπαρχει το ΑΠΟΛΥΤΟ υπογουφερ, απο την polkaudio , εχει ερθει εδω και λιγους μηνες στην Ελλαδα, τα ηχεια σου ειναι δαπεδου η ραφιου και μεχρι ποσα χρηματα θες να δωσης?

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.105
Members
38.651
Νεότερο μέλος
Gver1