Audio meetings τακτικά και προγραμματισμένα...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Τι θα λέγατε να αρχίζαμε να πραγματοποιούμε τακτικά meetings ακροάσεων λίγο πιό προγραμματισμένα, ας πούμε κάθε μήνα, σε σπίτια μελών του AVSite που διαθέτουν και τον χώρο και ένα ηχητικό σύστημα και βέβαια το επιθυμούν?

Στη κατηγορία ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ έχουν φανεί ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ καμια δεκαριά περιπτώσεις μελών που "έχουν τα προσόντα"...

Για να ακούσουμε γνώμες...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Audio meetings τακτικά και προγραμματισμένα...

Μεσα αλλα συνηθως αυτα γινονται πιο πολυ στην "πρωτευουσα"...
Θα μπορούσε η Θεσσαλονίκη να περιλάβει και Λάρισα, Βέροια, Σέρρες Κατερίνη και άλλες πόλεις σε απόσταση "βολής" σε χρόνο ταξιδιού... :126:

Αμέσως - αμέσως στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν άτομα για να γίνει μια αρχή...

Κωσταυτιάς, Στεφανίδης, Αρζόγλου, Τσάρος, Κοτσίδης, Κακαλιός ... κλπ...

D

deleted user 10898

Guest
Τι θα λέγατε να αρχίζαμε να πραγματοποιούμε τακτικά meetings ακροάσεων λίγο πιό προγραμματισμένα, ας πούμε κάθε μήνα, σε σπίτια μελών του AVSite που διαθέτουν και τον χώρο και ένα ηχητικό σύστημα και βέβαια το επιθυμούν?

Στη κατηγορία ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ έχουν φανεί ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ καμια δεκαριά περιπτώσεις μελών που "έχουν τα προσόντα"...

Για να ακούσουμε γνώμες...
η διακριση σε ατομα που εχουν και δεν εχουν τα προσοντα ειναι μη επιθυμητη...
(δεν εχεις παραπονο, ημουν τουλαχιστον ευγενικος...)
Νικος

D

Deleted member 23222

Guest

(δεν εχεις παραπονο, ημουν τουλαχιστον ευγενικος...)
Νικος
Χρόνια σου πολλά!!!!
Νομίζω όμως ότι ως προσόντα,εννοείται το σύστημα που προκαλεί διάθεση για ακροάσεις...κι αυτό είναι λογικό...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Νικος
Μη επιθυμιτή από ποιόν? Από σενα προφανώς! οπότε... ευχαριστούμε για την γνώμη σου...

Τώρα, όσον αφορά την Αθήνα, μπορεί εδώ να περιληφθεί και η Κόρινθος, εκτός αν υπάρχουν πολλοί από Πελοπόννησο και μπορούν να προγραμματίζονται meetings στη Πάτρα π.χ.

Μερικά ονόματα, κατα την δική μου εκτίμηση: Τσαντουλής, MILES, Vlasis, Antikots, Manos58, John Markou, ΝΙΚΜ, KYRIAKOS K., κλπ, κλπ...

Ολες αυτές οι σκέψεις είναι για να ζυμωθούμε με την ιδέα και αν γίνει, έγινε :126:...

Reaction score
372
Απάντηση: Audio meetings τακτικά και προγραμματισμένα...

Κατ' αρχάς να ευχαριστήσω που το σύστημα μου θεωρείται ότι έχει ''προσόντα''.

Με βάση όμως τις εμπειρίες μου από τις συγκεντρώσεις του ACA (γι' αυτό και αποχώρησα νωρίς από αυτό), θα πρέπει να αρνηθώ ευγενικά.

Φυσικά όποιος φίλος θέλει να πάρει μια γεύση από το σύστημα μου, είναι πάντα ευπρόσδεκτος.

Ποτέ όμως συγκεντρώσεις!!!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Εγώ αντίθετα από τον MILES, θα δεχόμουν να είμαι ενας από τους οικοδεσπότες, αν υπάρξει βέβαια ενδιαφέρον και από άλλα μέλη του AVSite σε κάποιο ικανοποιητικό βαθμό...

ΥΓ Μιχάλη, επειδή το ανέφερες και δεν θυμάμαι, όταν ήσουν στο A.C.A. (ήσουν από τα ιδρυτικά μέλη...) είχες προλάβει να κάνεις κάποια συγκέντρωση σπίτι σου, η αποχώρησες νωρίτερα?

Reaction score
372

ΥΓ Μιχάλη, επειδή το ανέφερες και δεν θυμάμαι, όταν ήσουν στο A.C.A. (ήσουν από τα ιδρυτικά μέλη...) είχες προλάβει να κάνεις κάποια συγκέντρωση σπίτι σου, η αποχώρησες νωρίτερα?
Χρήστο είχα αποχωρήσει νωρίτερα.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
meeting τον Ιανουάριο ?

Επειδή τον Φεβρουάριο θα επαναληφθεί το event στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ, προβλέπεται κανένα meeting τον Ιανουάριο?

Ανδρέα, Βασίλη? :139:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Κατι κανονιζουμε για την ΗΧΟΔΟΜΗ με παρουσιαση στα νεα JM LAB ,το cd player της PLAYBACK DESIGN και τα προιοντα της ANTHEM......ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!

Υπεμονη.......ειμαστε στα deals με τον Βασιλη.....καλημερες σας!!!!!!!!!!!!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.352
Απάντηση: meeting τον Ιανουάριο ?

Επειδή τον Φεβρουάριο θα επαναληφθεί το event στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ, προβλέπεται κανένα meeting τον Ιανουάριο? :139:

Τον Δεκέμβριο προλαβαίνουμε κανένα; :405:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Κατι κανονιζουμε για την ΗΧΟΔΟΜΗ με παρουσιαση στα νεα JM LAB, το cd player της PLAYBACK DESIGN και τα προιοντα της ANTHEM... ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ!!
Κάτι τέτχιο εννοείς? :139:

Κράτησε μου μια θέση στο "γλυκό σημείο"... Θα φέρω και το πικάπ μου :143:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Κάτι τέτχιο εννοείς? :139:

Κράτησε μου μια θέση στο "γλυκό σημείο"... Θα φέρω και το πικάπ μου :143:
Τώρα εχει πιό φρεσκα JMlabια με Jadis....!!!!!

Reaction score
250

Μέσα στον Ιανουάριο θα "επισκεφτούμε" την Ηχοδομή ! Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα χώρο με πολλά κοινά χαρακτηριστικά με αυτόν της Ηχοέκφρασης .

Για τον Φεβρουάριο προγραμματίζεται ένα πολύ ενδιαφέρον meeting σε ένα χώρο τελείως διαφορετικής φυσιογνωμίας και μεγέθους από τους προαναφερθέντες . Stay tuned......:123:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Μέσα στον Ιανουάριο θα "επισκεφτούμε" την Ηχοδομή ! Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα χώρο με πολλά κοινά χαρακτηριστικά με αυτόν της Ηχοέκφρασης ...
Παρατήρησα ότι μετά την ανάρτηση αυτής της συναντησης στην ΗΧΟΔΟΜΗ, "ζήλεψε" και το AVCLUB και ανακοίνωσε (μετά από 1,5 ώρα...) την ιδια εκδήλωση για τον ίδιο μήνα... :126:

Θα γίνει κάτι μαζί, η σε διαφορετικές ημερομηνίες? :139:

D

deleted user 10898

Guest
δεν εχουμε πει οτι εδω δεν γραφουμε για το τι κάνουν τα άλλα forum?
θες να αρχισουμε το "εγω το ειπα πρωτος"?

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

δεν εχουμε πει οτι εδω δεν γραφουμε για το τι κάνουν τα άλλα forum?
θες να αρχισουμε το "εγω το ειπα πρωτος"?
Τώρα, θα αλλάξεις το avatar σου, για να σου ρίχνω και κανένα μπινελίκι - που μου πετάγεσαι συνέχεια - η όχι? :139:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.153
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound