Help για ακουστικά... ακούστικα?

Reaction score
1
Τα ακουσματα μου ειναι ως συνηθως rock/metal(αν παιζει ρολο).
Θα παιζω μεσω laptop ή απ'τον ενισχυτη που θα λαμβανει παλι μεσω laptop.

Προσανατολιζομαι σε καποιο σχετικα οικονομικο, ανοιχτου τυπου της Senneheiser. Ομως ποιο?
Ποια η διαφορα πχ.αυτου με αυτο εκτος απ'το μεγεθος?
Επισης τα ωμ τι ρολο παιζουν?

Reaction score
0
Απάντηση: Help για ακουστικά... ακούστικα?

Έχω τα HD 600, και τα PX 200. Νομίζω ότι η σειρά PX είναι φτιαγμένη για ΜΡ3 και laptop. Tα άλλα είναι πιο HiFi, και δουλεύουν και με μεγαλύτερα ηχητικά συστήματα.

Reaction score
11.767
Έχω τα HD 600 και ακούω από παντού. Το μόνο τους μειονέκτημα, είναι δύσκολο να οδηγηθούν δυνατά από MP3 players και κάρτες ήχου υπολογιστή.

Reaction score
14

Τα sennheiser (τουλαχιστον τα μεγαλα μοντελα τους) δεν αποδιδουν σωστα χωρις ενισχυτη. Απο προσωπικη εμπειρια και δεδομενων των ακουσματων σου, θα σου προτεινα να ακουσεις ακουστικα της DENON. Έχω τα sennheiser hd 650 (με καλωδίωση cardas) και τα denon ah-d7000, και τα δυο τα οδηγω με πολυ σοβαρο ενισχυτη, καλωδιωσεις κλπ που σημαινει οτι αποδιδουν στο μεγιστο των δυνατοτήτων τους. Λοιπόν, τα sennheiser είναι πολύ καλά για κλασσική και jazz, ομως τα denon σε όλα τα υπόλοιπα (και ιδιως σε rock) ειναι εξαιρετικα λόγω της ικανότητας τους στην αναπαραγωγή του μπάσου σε συνδυασμό με καθαρό αναλυτικό ήχο ψηλά. Τέλος, παιζουν απίστευτα με mp3, καθιστώντας την ανάγκη ενισχυτη πρακτικά περιττή.

Reaction score
1

Ευχαριστω για τις απαντησεις.
Βασικα κυριο μελημα ειναι να μην παρασυρθω...
Μαλλον για αρχη θα ψωνισω το sennheiser px 100(οχι το ii) που διαβαζω μονο καλες κριτικες. Εχει και το θετικο του portable/foldable, οποτε θα το χρησιμοποιω πολυ περισσοτερο απ'οτι υπολογιζα. Ας ξεκινησω με κατι φτηνο και αν δεν με ικανοποιησει τοτε βλεπουμε.

ΥΓ μου εκανε φοβερη εντυπωση ο φιλος με το denon ah-d7000. Πως τα αγοραζετε αυτα ρε παιδια!!!

Reaction score
14

Ευχαριστω για τις απαντησεις.
Βασικα κυριο μελημα ειναι να μην παρασυρθω...
Μαλλον για αρχη θα ψωνισω το sennheiser px 100(οχι το ii) που διαβαζω μονο καλες κριτικες. Εχει και το θετικο του portable/foldable, οποτε θα το χρησιμοποιω πολυ περισσοτερο απ'οτι υπολογιζα. Ας ξεκινησω με κατι φτηνο και αν δεν με ικανοποιησει τοτε βλεπουμε.

ΥΓ μου εκανε φοβερη εντυπωση ο φιλος με το denon ah-d7000. Πως τα αγοραζετε αυτα ρε παιδια!!!
Ολα ξεκινησαν απο το πρακτικο προβλημα ελλειψης χρονου τις καθημερινες, η μαλλον τη δυνατοτητα να αφιερωνω χρονο στον εαυτο μου ουσιαστικα μετα τις 11. Διαπιστωσα λοιπον πως το συστημα που ειχα χτισει επι χρονια με κοπο και χρημα ήταν του Σαββατοκυριακου και αν...Έτσι αρχισα να ψαχνομαι με τα ακουστικα, οπου διαπιστωσα οτι ειναι σημαντικα φθηνοτερο να φτιαξει κανεις ενα πραγματικο hi end συστημα για...προσωπικες ακροασεις και να ευχαριστιεται μουσικη χωρις χωροταξικους και αλλους περιορισμους. Περιττο να αναφερω οτι το κανονικο μου συστημα 10πλασιας αξιας, σε καποια σημεια το βρισκω υποδεεστερο σε σχεση με την ακροαση απο ακουστικα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv