Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.846
Η Denon για να το πούμε λαικά ξίνει λίγο , εκτός αν έχει κάποιοςΧρήστο πως το λές αυτό το φωτεινές? πως το εννοείς?
Φίλε ChrisHat αυτό το συνολάκι το κρίνεις παρωχημένο; (Αν είναι δυνατόν πες μας δύο λόγια σχετικά).Η Denon για να το πούμε λαικά ξίνει λίγο , εκτός αν έχει κάποιος
"σκοτεινό" σύστημα.
Σε σχέση με την Glider θα σου πως μια ιστορία.
Φτιάχναμε ειδικά προφίλ για κεφαλές 78 rpm σε project ψηφιοποίησης σε κάποιον guru στην Αγγλία που φτιάχνει τις ακίδες για τις μισές κεφαλές που κυκλοφορούν.
Τον ρώτησα τη κεφαλή να πάρω και μου πρότεινε χωρίς ενδιασμό (αφου του αράδιασα εγώ διάφορα μοντέλα) την Glider σαν best value for money ever.
Την πήρα και απο τότε δεν έχω βρεί καλύτερη κεφαλή, χωρίς να έχω δοκιμάσει εξωτικές. Απίστευτη ισσοροπία , τονική - ανάγνωσης - άνεσης - έλλειψης θορύβων σαν ... να μην παίζει κεφαλή.
Και μάλλον αυτή που έχεις μπορεί να είναι καλύτερη απο την Denon.
H Denon 103 με προφίλ σύγχρονο, παίζει πιο κοντά σε master απο τις ακριβές Denon και είναι ένα κλίκ μόνο κάτω απο την Glider.
Η νέα Glider SL (ed.2008) είναι ίδια με την Glider 2L εκτός από την ακίδα.
Στην παλιά σειρά είχε VDH shape (1982), ενώ στην νέα έχει s.a.s microline (micro ridge)/gyger shape (1989) κανοντάς την ακόμα πιό αναλυτική με τα αντίστοιχα συνεπακόλουθα σε βρώμικους και ταλαιπωρημένους δίσκους.
![]()
http://www.freepatentsonline.com/4855989.pdf
Αυτά συνέβαιναν πριν 25 χρόνια, δεν νομίζω πως ήταν κάτι το πολύ ιδιαίτερο. Μόνο το κινούμενο μέρος που είχε μπροστά για καθάρισμα και ο παλιός τρόπος να μπαινοβγαίνει η ακίδα στην κεφαλή προσθέτουν μηχανικούς χρωματισμούς.Φίλε ChrisHat αυτό το συνολάκι το κρίνεις παρωχημένο; (Αν είναι δυνατόν πες μας δύο λόγια σχετικά).
![]()
![]()
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=89924
Δεν άντεξα...:120:
Ευχαριστώ πολύ!Αυτά συνέβαιναν πριν 25 χρόνια, δεν νομίζω πως ήταν κάτι το πολύ ιδιαίτερο. Μόνο το κινούμενο μέρος που είχε μπροστά για καθάρισμα και ο παλιός τρόπος να μπαινοβγαίνει η ακίδα στην κεφαλή προσθέτουν μηχανικούς χρωματισμούς.
Οι δε κινητού μαγνήτη ποτέ δεν έφτασαν τις καλές κινητού πηνίου.
Η 6x40μm ακίδα ήταν VDH shape και ονομάστηκε DDT? Είχα διαβάσει μάλιστα και μία σχετική συνέντευση του Van De Hul σχετική με τα δικαιώματα και κάποιο ατύχημα (δεν θυμάμαι καλά)H L2 δέν είχε VDH, η ακίδα ήταν ήδη microline.
Φίλε μη στεναχωργιέσαι....δεν γκρεμίζονται οι θρύλοι επειδή περάσαν 25 χρονάκια (πφφ, σιγά τα χρόνια ναμ'...)!!Ευχαριστώ πολύ!
Φυσικά θα διαφωνήσω, αλλά το θέμα είναι αν έχω αρκετά στοιχεία για να το πράξω...αξιοπρεπώς! Ίδωμεν.
:107:
Εγώ θα μιλήσω όταν πρέπει να μιλήσω! (Μέσω Sax και Βoyk, αν μου κάνουν την χάρη και την τιμή!).Φίλε μη στεναχωργιέσαι....δεν γκρεμίζονται οι θρύλοι επειδή περάσαν 25 χρονάκια (πφφ, σιγά τα χρόνια ναμ'...)!!
Εξάλλουνες, η 103 περνιέται για νεανίς??
Φσσ, καλά τώρα...μην ανοίξει ο φάκελός μου και...άντε!!