Ces 2011-Τι θα θέλατε να δείτε;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Με την CES 2011 να πλησιάζει,τι θα θέλατε να δείτε απο καινούργια προϊόντα;

Βέβαια στο μέτρο του εφικτού καθότι θα ήταν ωραία να βλέπαμε καναν led 3d full hd στο 2000άρο ή καμιά 60άρα oled με κανα 1000άρικο:137:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Ces 2011-Τι θα θέλατε να δείτε;

Βέβαια στο μέτρο του εφικτού καθότι θα ήταν ωραία να βλέπαμε καναν led 3d full hd στο 2000άρο ή καμιά 60άρα oled με κανα 1000άρικο:137:
Την ημερα που θα μπορω να αγορασω το καινουργιο μοντελο
μιας συγκεκριμενης μαρκας αυτοκινητου που εχει ως σημα ενα αλογακι ορθιο
στα δυο του ποδια με 10.000 ευρω, θα μπορω και εγω να αναλωθω
σε τετοιου ειδους συζητησεις.:126:
Εως τοτε ομως ελπιζω για το καλυτερο διχως να ρωτω ποσο κανει.
Στο μετρο του εφικτου λοιπον η ιδεα του ekos δεν με χαλα καθολου αλλα μια και δεν ειναι ακομα...εφικτη:144: δωστε μου LED
βελτιωμενο....εαν και οπου σηκωνει βελτιωση:121:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Απάντηση: Ces 2011-Τι θα θέλατε να δείτε;

Come on boys κάτι πιό συγκεκριμένο;
Για να πώ τα της κατηγορίας μου:
1)Η Panasonic να φτιάξει επιτέλους μία πλάσμα χωρίς προβλήματα στην αναπαραγωγή sd σήματος και πιο φιλικο μενού στο CMS.Α και να διορθώσει το πρόβλημα με τις διπλές γραμμές στα 3d μοντέλα
2)Θα βγεί η Kuro beater;
3)Led της προκοπής με σωστό έλεγχο φωτεινότητας και gamma.Δώστε ζώνες led στις τηλεοράσεις ρε τσιγκούνηδες που πάτε να την βγάλετε με το φθηνο3d
4)Πιό γρήγορα πάνελ είτε σε led είτε σε lcd.
5)Oled σε 40άρα και πάνω.Όχι ότι περιμένω να έχει νορμάλ κόστος αλλά καιρός δεν είναι να δούμε κάτι παραπάνω;
6)Το crosstalk θα το εξαφανίσουν ή τελικά θα μάθουμε να ζούμε με αυτό;

Βάλτε ''ψηφιακά'' ενισχυτικά με καμιά τροφοδοσία της προκοπής σε ολοκληρωμένους AVR.Φτάνει πιά με τα εφέ κοιτάξτε λίγο και την οδήγηση που χρειάζεται ένα ηχείο!
Ένα stand-alone sub eq που να λειτουργεί με ψηφιακή σύνδεση,δλδ με την hdmi.

Χμμμ επίσης αν μπορούσαμε να δούμε και καναν led σε ποιό χαμηλές κατηγορίες τιμής καλό θα ήταν.Έστω και στην κατηγορία του 6000άρου.Να δούμε τι μπορεί να κάνει βρε αδερφε!

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef