NOKIA 5250 (ΒΟΗΘΕΙΑ!!!)

Reaction score
5.971
Πριν δυο μερες ηρθε στα χερια μου το παρακατω κινητο.
http://www.nokia.gr/products/phones/nokia-5250

Το pc μου εχει τα vista.
Κατεβασα το Nokia ovi suite,το εγκατεστησα στο pc,και προσπαθω να συνδεσω το κινητο με το pc,ωστε να κανω συνχρονισμο των επαφων.
Βαζω το κινητο να βρει μεσω blutooth το pc,το βρισκει κανονικα και μου βγαζει μυνημα οτι δεν ειναι αξιοπιστη συσκευη.
Κανω αναζητηση μεσω του Nokia ovi,το βρισκει και μετα μου βγαζει το ιδιο μυνημα.
Υπαρχει καποιος που εχει το παραπανω κινητο,η καποιος που να γνωριζει τι μπορει να συμβαινει???

Reaction score
4
Απάντηση: NOKIA 5250 (ΒΟΗΘΕΙΑ!!!)

Δεν έχω φίλε μου το εν λόγο κινητό αλλά θα σου πρότεινα να παίξεις με τις ρυθμίσεις της Bluetooth συσκευής σου και ποιο συγκεκριμένα εάν έχει επιλογή ταχύτητας με αυτήν την ρύθμιση.Θα άλλαζα και την θέση του USB που έχεις το Bluetooth.Και βεβαίως αν έχεις USB HUB και το έχεις βάλει εκεί το Bluetooth να το βάλεις σε μια καθαρή USB στο M/B

Αν δεν βγάλεις άκρη δες την λύση να πάρεις ένα καλώδιο το οποίο είναι πολύ ποιο εύκολο στο να κάνεις την σύνδεση με το PC σου.

Reaction score
3

Δεν ξέρω για το bluetooth, αλλά η σύνδεση με υπέρυθρες που είχα στο Νοκια 3230 ήταν όλο προβλήματα (δεν μπορούσα να κάνω αντίγραφα ασφαλείας γιατί "χανόταν" το τηλέφωνο), και οι φωτογραφίες που μετέφερα στον Η/Υ έκαναν δεκαπλάσιο :110: και βάλε χρόνο απ' ότι έκανε το καλώδιο.
Γι αυτό και στο 5800 δεν έκανα τον κόπο να βάλω bluetooth σύνδεση.
Με το καλώδιο όλα γίνονται μέχρι να πεις φιτίλι :444:

Reaction score
5.971

Mετα απο ερευνα στα γρηγορα που εκανα να βρω πιο ειναι το καλωδιο usb,ειδα οτι το φθηνοτερο ειναι 6,96 ευρω.
Θα ρωτησω και στα ΝΟΚΙΑ CLUB να δω ποσο το εχουν.
Εδω ειναι αρκετα φθηνοτερο παντως.
http://cgi.ebay.co.uk/CE-CA-101-USB..._MobilePhoneDataCables_JN&hash=item2c5958e90b

Reaction score
4

Μια χαρά θα σου δουλέψει με το καλώδιο.Τώρα όσο αφορά το Bluetooth θα συμφωνήσω ότι δεν είναι και η ποιο σωστή λύση :138:

Reaction score
51

Mετα απο ερευνα στα γρηγορα που εκανα να βρω πιο ειναι το καλωδιο usb,ειδα οτι το φθηνοτερο ειναι 6,96 ευρω.
Θα ρωτησω και στα ΝΟΚΙΑ CLUB να δω ποσο το εχουν.
Εδω ειναι αρκετα φθηνοτερο παντως.
http://cgi.ebay.co.uk/CE-CA-101-USB..._MobilePhoneDataCables_JN&hash=item2c5958e90b

Γιάννο, μην τρελαίνεσαι.....
Πήγαινε στο Πλαίσιο και χτύπα αυτό.....
3.35€.....
micro-B έχουν όλα τα νέα Nokia (και από εδώ και στο εξής όλες οι εταιρίες για να βγαίνει και ένα είδος φορτιστή)
Ακριβώς το ίδιο είναι
Χώρια που είναι και 1.8μ και θα σε βολέψει καλύτερα :126:

Είναι σχεδόν απίθανο να μην δουλέψει (λόγω μήκους)

Reaction score
51

Σε τελική ανάλυση στο Πλαίσιο θα είσαι.
Βρες ένα pc και δοκίμασε αν στην οθόνη του κινητού (όταν συνδέσεις το καλώδιο με την usb στο pc) σου βγάζει τις επιλογές pc suite ή mass storage :126:

Reaction score
51
Απάντηση: Re: NOKIA 5250 (ΒΟΗΘΕΙΑ!!!)

Πηγα στα Nokia club και μου ζητησαν 25 ευρω για το καλωδιο.
Τελικα βρεθηκε απο συναδελφο που δεν το χρησιμοποιουσε!!!

Δοκίμασες το απλό καλώδιο που σου είπα?
Χωρίς να πληρώσουμε κερατιάτικα (25€ για ένα απλούστατο καλώδιο usb :111:) κάνουμε δουλειά

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.530
Members
38.710
Νεότερο μέλος
stavros.vatistas