NOVATRON iamm NTR-83 DVB-T HD...Η ισχύς εν' τη ενώσει!

Reaction score
0
Απάντηση: NOVATRON iamm NTR-83 DVB-T HD...Η ισχύς εν' τη ενώσει!

Το Youtube δεν νομίζω οτι είναι πρόβλημα του firmware 75 γιατί και στο δικό μου με το 73 τα έπαιζε μια χαρά και εχτές βλέπω ότι δεν παίζει ποια.
και όμως! προσπαθώ και με το 73 και με το 75 να παίξω βιντεάκια από το youtube και μου βγάζει "cannot play this media".

Reaction score
2

Καλημερα σε ολους, πως μπορω να δω την εναπομεινουσα χωρητικοτητα του εσωτερικου σκληρου?

Reaction score
0

και όμως! προσπαθώ και με το 73 και με το 75 να παίξω βιντεάκια από το youtube και μου βγάζει "cannot play this media".

και σε μένα το ιδιο, εδώ και μερικές μέρες.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: NOVATRON iamm NTR-83 DVB-T HD...Η ισχύς εν' τη ενώσει!

Καλημερα σε ολους, πως μπορω να δω την εναπομεινουσα χωρητικοτητα του εσωτερικου σκληρου?
Εάν πας στην οθόνη προγραμματισμού εγγραφής δείχνει πόσο ελεύθερο χώρο έχει ο δίσκος.

Reaction score
0
Όπως πληροφορηθήκαμε από την Novatron το θέμα με την αδυναμία αναπαραγωγής αρχείων mkv με compressed header λύθηκε και θα είναι διαθέσιμο με τον νέο firmware που θα μπορείτε να κατεβάσετε μόλις κυκλοφορήσει από www.iamm.gr

Reaction score
0

Τελικά μπορεί κάποιος να μας δώσει μια σαφή απάντηση για το τι συνέβει με το Youtube ?

Reaction score
800

Μαλλον θεμα licence που ή δεν υπηρχε ή εληξε.
Για να παιξουν τα media players youtube, πρεπει να πληρωσουν δικαιωματα.Καποτε ηταν δωρεαν, τωρα οχι.

Reaction score
0

Καλημέρα και χρόνια πολλά!!
Δύο ερωτήσεις για όποιον γνωρίζει:
1. Θα διορθωθεί κάποια στιγμή το πρόβλημα της εμφάνισης μαύρης οθόνης σε κάποια κανάλια? (πχ star kai νετ) * Δείχνει εικόνα μόνο μετά από συνεχή εναλλαγή με άλλα κανάλια!!
2. Με την ταξινόμηση καναλιών έχουμε κάποια εξέλιξη?
Το θεωρώ πολύ εξευτελιστικό να έχω δώσει 230€ για ένα μηχάνημα που κατά τα άλλα κάνει τα πάντα και να μην μπορώ να ταξινομήσω όπως θέλω τα κανάλια!!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

GGG

Reaction score
0

καλημέρα και Χρόνια Πολλά,
σχετικα με τα κανάλια DTV που δεν κάνει auto-search για να τα βρεί, εγω τελικά έκανα manual search, και εβαλα να ψαξει απο το ch46 και πάνω, ένα-ένα, και τα βρήκε (!ευτυχως).
To YouTube πρεπει να διορθωθει και επισης να διορθωθουν και τα ελληνικα στο μπροστινο LCD γιατι για πολλούς από εμάς ήταν ένας απο τους λόγους που πηραμε το μηχανημα, για να παιζουμε μουσικη χωρις ανοιχτη TV! Να βρουν τροπο να χωρεσουν τα greek fonts! Τι θα κάνουμε δηλαδή; θα καθόμαστε να μετατρεπουμε συνεχώς τα dirs σε greeklish ?

Reaction score
0

Τα κρατικά κανάλια τα πιάνετε και αν ναι σε ποιές συχνότητες γιατί στο autosearch σε μένα δεν τα βρίσκει. Μπορεί να είναι ότι βρίσκομαι ανατολική αττική ενώ από τι έχω μάθει η ERT εκπέμπει από Αίγινα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: NOVATRON iamm NTR-83 DVB-T HD...Η ισχύς εν' τη ενώσει!

Τελικά μπορεί κάποιος να μας δώσει μια σαφή απάντηση για το τι συνέβει με το Youtube ?
Δεν ξέρουμε τι συνέβη αλλά όπως ενημερωθήκαμε από την Novatron το πρόβλημα λύθηκε. Περιμένουμε αύριο link για την beta 76 του firmaware που όπως ισχυρίζονται οι Κορεάτες πέρα από το θέμα αναπαραγωγής ματρόσκα με compressed header, λύνει και το πρόβλημα με το youtube. Μόλις δοκιμαστεί θα ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα.

Reaction score
0
Νέα έκδοση του firmware που διορθώνει σύμφωνα με την Novatron το θέμα με τα compressed header και το youtube.

Version 76
Corrects the problem with the playback of MKV files with v4.1.0 and newer (e.g. MP3, ACS, DTS audio track, H.264 video tracks)
Corrects the problem that the video contents from YouTube do not play
Adds UK to DTV region from Setup
Corrects the problem that some Czech characters are not correctly displayed on the teletext page of services
Corrects the bug that the program with marks like : or ? in its name cannot be recorded
Internet Services
⇒ Supports the play of .FLV files in YouTube
⇒ Adds MEVIO to the video menu
⇒ Adds SKY.FM, Bluemars, Digitally Imported, SomaFM and Radio10 to music menu
⇒ Removes ShoutCast from the music menu

Εντός της ημέρας στο www.iamm.gr

Reaction score
0

καλά αυτό γιατί το αφαίρεσαν?\

Removes ShoutCast from the music menu

Reaction score
2

Γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω για να κατεβαζω torrents χρησιμοποιωντας το iamm NTR-83, εννοω ποια σταδια πρεπει να ακολουθησω?
Ευχαριστω πολυ,

Ανδρεας

Reaction score
0
Πρέπει

α. Να ενεργοποιήσεις τα torrent από το setup του NTR
b. Να χτυπήσεις από το pc την IP του NTR στη πόρτα 9091.
c. Να κάνεις open το .torrent αρχείο που έχεις ήδη και μετά upload.

Reaction score
0

Παιδιά καλησπέρα. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την εμφάνιση των αναλογικών καναλιών όταν έχω ανοικτό το ntr83. Εκτός ορισμένων Αντ1, Σκαι, (που δείχνουν πιο καλά) στα υπόλοιπα χάνεται η ποιότητα τους σημαντικά όταν τα βλέπω από τηλεόραση, όχι μέσω dtv. Αυτό άρχισε να συμβαίνει με τα τελευταία firmware. Επίσης αυτό συμβαίνει ακόμα και όταν έχω ανοικτό το ρεύμα κεραίας από το μενού setup. Υπάρχει παρόμοιο πρόβλημα που έχει ανακοινωθεί και από άλλους και υπάρχει λύση? Είναι θέμα firmware που μπορεί να διορθωθεί? Δεν θέλω να γυρίσω σε παλιότερο διότι είχα άλλα προβλήματα με συμβατότητα εσωτερικού δίσκου, ανεμιστήρα κτλ που έχουν ανακοινωθεί και διορθωθεί με τα τελευταία firmware
Ευχαριστώ

Reaction score
0

Βρε παιδιά τι γίνεται?Υπάρχει κανένα νέο για νέο FW?
Θα διορθωθεί επιτέλους το ελληνικό και αναλυτικό EPG στην Digea?
Θα διορθωθεί επιτέλους το aspect ratio των καναλιών (always 16/9 και στα 4/3 κανάλια)σε HDMI 1080ρ?
Θα διορθωθεί επιτέλους η αλλαγή της σειράς των καναλιών από το menu?
Θα διορθωθούν επιτέλους οι ελληνικοί υπότιτλοι σε όλο το φάρδος της οθόνης και με πιο χοντρή περίμετρο?
Όλα αυτά είναι βασικά για τέτοιου βελληνεκούς μηχάνημα και νομίζω ότι οι Κορεάτες αργούν πολύ!
Όλοι περιμένουμε ένα FW που να διορθώνει πράγματα και να μην βγάζει νέα bugs...

Reaction score
1

Μετά από και το τελευταίο update, τελικά οι κάτοχοι είναι ευχαριστημένοι με την αγορά τους ή πλέον αρχίζουν να κοιτάνε και προς αλλού;

Μέχρι στιγμής ποιον να θεωρήσω τον πιο συμβατό δίσκο; Ή στα προβλήματα που είχαν οι προαναφερόμενοι δίσκοι ήταν θέμα sw του μηχανήματος (αν ναι,λυθηκαν);

Reaction score
0

είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το μηχάνημα και από την απόδοση του. Βλέπω ταινιες απροβλημάτιστα, ακούω δικτυακά μουσική και ποτέ σαν μηχάνημα δεν έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα.
Λίγο τα firmware να τα πρόσεχαν περισσότερο θα ήταν τα πάντα άψογα. Γιατί πολλές φορές ανεβάζουν firmware που είναι σε beta κατάσταση ακόμα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.742
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88