- Reaction score
- 12.119
Ναι ρε συ Δημήτρη, το δικό σου ματ είναι ψιλό, έτσι δεν είναι; Για αυτό δεν κατέβαινε άλλο το ύψος βραχίονα από το ρυθμιστικό. Βρε λες να θέλεις άλλο ματ;
1)Δοκίμασε όπως είναι στατικό το πλατώ με το mat επάνω να το κτυπήσεις στο πλάϊ, και αν κουδουνίζει δοκίμασε και με κόλλημα.Ελα βρε Χρήστο , υπερβολικό το βρίσκω το να κοληθεί , ασε που θα εχει και άλλου είδους θέματα , αμα θα θελήσει ποτέ να βγάλει το πλατώ.
Επειδή αυτόν τον καιρό ασχολούμαι με το θέμα, σου λέω πως έχουν πολύ σοβαρή βάση όλα αυτά.Ναι λένε διάφορες αηδίες , οι εκάστοτε άσχετοι , αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να τις ασπαζόμαστε .
3 λυσεις που μου ερχονται προχειρα στο μυαλο................αν με κάποιον τρόπο μπορούσαν να ελεγχθούν καλύτερα οι συντονισμοί-κραδασμοί, σασί, βραχίονα, βολάν.
...Για κεφαλή δεν μας είπες τι να του βάλει?? Μήπως το σήμα της Jaguar??:143::135:3 λυσεις που μου ερχονται προχειρα στο μυαλο
1.Βαλτου Koni κιτρινα αγωνιστικα
2.Τραβα καλουμπα και βαλτο να παιζει σε αλλο δωματιο
3.Αστο να γυριζει με δισκο επανω και συνδεσε line γραμμη με flac στον ενισχυτη.Ο συνδυασμος θα ακουγεται τελεια.
Στα αναλογικά η μόνη ριζική επίλυση είναι...ψηφιακή.Μάλιστα...
Εχει λύσει όλα τα προβλήματα και το μόνο που μένει είναι οι μικροδιορθώσεις :204:
(σσ: Μάνο αποφάσισα να το ρίξω στο πλέξιμο)
To έχω κάνει με το ψηφιακό. Η ιδέα σου δεν είναι για γέλια...3 λυσεις που μου ερχονται προχειρα στο μυαλο
2.Τραβα καλουμπα και βαλτο να παιζει σε αλλο δωματιο
Ας πούμε γενικά όλα τα πλατώ σε μαγνητικά πηγάδια ή σημειακής στήριξης που δράττονται της αδράνειάς τους διά την περιστροφή τους. Υλοποιήσεις πάμπολες από διαφορετικούς κορυφαίους κατασκευαστές :102:Στα αναλογικά η μόνη ριζική επίλυση είναι...ψηφιακή.
Ωστόσο για πες μας πιο pickup beltdrive, γιατί τα ακριβά direct όντως έχουν λύσει τα προβλήματα σε μεγάλο βαθμό, έχει λύσει τα προβλήματα του wow & flutter και της ακρίβειας περιστροφής.
:107:
Ναι και κανείς δεν ανακοινώνει προδιαγραφές γιατί έχουν τον φόβο...Ας πούμε γενικά όλα τα πλατώ σε μαγνητικά πηγάδια ή σημειακής στήριξης που δράττονται της αδράνειάς τους διά την περιστροφή τους. Υλοποιήσεις πάμπολες από διαφορετικούς κορυφαίους κατασκευαστές :102: