- Reaction score
- 460
Απάντηση: Δεν βαζουν μυαλο!!!
Ουτε 2.500ε δεν πιανει,οποτε η ο αντιπροσωπος δεν εχει αναγκη να το δωσει η ψαχνει για κοροιδα.
Οσο περι φιλιας αστο καλυτερα Κωστα,μολις δει η μαμα εταιρεια οτι ο αντιπροσωπος δεν ειναι σωστος με το ετησιο ποσοτικο συμβολαιο αγορας μηχανηματων που εχει υπογραψει τοτε να δεις φιλιες ετων να κανουν φτερα.
Οι εποχες αλλαξαν πανε αυτα που ξεραμε,πλεον οι ξενοι δεν εχουν εμπιστοσυνη στους Ελληνες,εμπορευμα στελνουν μονο με εγγυητικη τραπεζης η μονο με προπληρωμη.
Γεια σου Κωστη,εγω εχω εναν ντενον α1,10 μηνων και εχω δει 2 μπλου ρευ(σιγουρα ειναι σε καλυτερη κατασταση απο το εν λογω ντεμο διοτι το δικο μου ειναι παντελως καινουργιο,εχω και μαρτυρες οτι εχω δει 2 εργα) ,το μηχανημα κοστιζει τωρα 7.000ε,το πουλαω με 30% κατω δηλ 4.900ε,το αγοραζει κανεις?Φιλτατε Αντωνη, συμφορουμιτες, Χρονια Πολλα..
Ο αντιπροσωπος αυτος πραγματι εχει δικαιωμα να πουλαει οσο νομιζει μεσα στο κερδος που του επιτρεπει ο κατασκευαστης.
Δεν κινδυνευει να βλεπει το προιον του στο ραφι απουλητο γιατι πολυ απλα δεν το εχει ετοιμοπαραδοτο.
Μπορει να κανει και πανω απο 20% εκπτωση στο demo γιατι μπορει να το εχει αγορασει αρκετο καιρο πριν με χαμηλοτερη της σημερινης τιμη η ακομη ακομη και με ειδικη τιμη ως demo.
Αυτοι που τα κανουν αυτα (οι περισσοτεροι) διατηρουν φιλικοτατες σχεσεις με τις εταιρειες και ειναι αρκετα δυσκολο να χασουν την αντιπροσωπια. Πρατουν εκ του ασφαλους (επαναλαμβανω, οχι ολοι).
Το δικαιωμα της επιλογης Βλαση οντως το εχουμε αλλα μπαινει στην μεση το θεμα μαρκα. Ειναι δυσκολο να "αλλαξεις" την μαρκα του προιοντος που σου αρεσει για να πας σε κατι αλλο μονο και μονο επειδη νομιζεις οτι ο αντιπροσωπος πουλαει με λογικοτερο κερδος...
Αυτος που τελικα θελει κατι, ειναι πραγματι εγκλωβισμενος κυριοι..
Ουτε 2.500ε δεν πιανει,οποτε η ο αντιπροσωπος δεν εχει αναγκη να το δωσει η ψαχνει για κοροιδα.
Οσο περι φιλιας αστο καλυτερα Κωστα,μολις δει η μαμα εταιρεια οτι ο αντιπροσωπος δεν ειναι σωστος με το ετησιο ποσοτικο συμβολαιο αγορας μηχανηματων που εχει υπογραψει τοτε να δεις φιλιες ετων να κανουν φτερα.
Οι εποχες αλλαξαν πανε αυτα που ξεραμε,πλεον οι ξενοι δεν εχουν εμπιστοσυνη στους Ελληνες,εμπορευμα στελνουν μονο με εγγυητικη τραπεζης η μονο με προπληρωμη.