Δεν βαζουν μυαλο!!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.083
Re: Απάντηση: Re: Δεν βαζουν μυαλο!!!

Γιαννακη μου εσενα θα σε καλυψω,εαν το θες τοσο πολυ ,με Π.Μ:142::142:
Με κάλυψες.

Ευχαριστώ!!

Τρέχω να προλάβω!:138:

Φτού σου! Τώρα θυμήθηκα, είναι κλειστά σήμερα!!:141:

Δευτέρα προλαβαίνω?

Reaction score
2.566
Re: Απάντηση: Δεν βαζουν μυαλο!!!

Για να μην παρεξηγηθω και μου προσαψετε καποιον αδικο τιτλο,την δυσκολη αυτη εποχη,δεν υπηρχε ουτε μια στο εκατομμυριο να παιξω στα νουμερα που προαναφερθηκα,απλα μου μετεφεραν ποσο μπορει να κοστισει καινουργιο με ολες τις αναβαθμισεις τον καινουργιο αυτο μηχανημα.
Βεβαια με δυσκολια συγκρατησα το ακουστικο εκεινη την ωρα για να μην μου πεσει αλλα....τα ειπαμε!
Kάτι μου λέει πάντως, πως για να έχεις δώσει 7,000€ για blueray, θα το έδινες το 15άρι για πηγή μουσικής....
Βασικά, προσωπικά, αισθάνομαι κάπως όταν βλέπω έναν άνθρωπο να δίνει τόσα λεφτά για blueray, πόσο μάλλον για να έχει δει τόσο καιρό μόλις 2 ταινίες! Δηλαδή, κάτι δεν πάει καλά βρε παιδί μου, δεν βάζει σωστές προτεραιότητες, δεν παίρνει ορθολογικές οικονομικές αποφάσεις, κάτι εν πάση περιπτώση...
Λοιπόν, αυτό που θέλω να πω είναι πως, αν το καταναλωτικό σου προφίλ όλα αυτά τα χρόνια είναι έτσι, αυτό θα είναι γνωστό στους κλειστούς κύκλους του hi-fi στην Ελλάδα και σίγουρα εκμεταλλεύσιμο! Ίσως πρέπει λοιπόν να αναρωτηθείς, αν η συμπεριφορά αυτή του αντιπροσώπου έχει προέλθει κυρίως από το δικό σου "ύποπτο" παρελθόν....
Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να σε θίξω σαν άνθρωπο, δεν σε ξέρω κιόλας, κάνω απλά ένα σχόλιο, αν μου επιτρέπεις, για το πως αντιλαμβάνομαι εγώ προσωπικά το καταναλωτικό σου προφίλ και τις επιπτώσεις του, μπορεί να κάνω και λάθος φυσικά...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Ποιο μηνυμα επιασαν Alex, ξεστοκαρουν οι ανθρωποι οτι εχουν σαβουριτσα για να κανουν κανενα τζιρο.
Ολοι εμποροι ειναι, και μην μου πειτε οτι μονο στα audio προιοντα η στους υπολογιστες το κερδος τους ειναι 100%..
Σε ολα τα προιοντα (τα καθημερινα) το κερδος ειναι απιστευτο, αλλα απλα δεν μιλαμε κα πεφτουμε σαν στραβοι να γεμισουμε τις σακουλες...ελατε τωρα..
Δεν δουλεύουν όλοι οι τομείς με το ίδιο ποσοστό κέρδους.
Στα των υπολογιστών το ποσοστό κέρδους είναι πολλές φορές μονοψήφιο. Το Πλαίσιο βγάζει πιο πολλά από τα χαρτικά παρά από το hardware Η/Υ.

Α.. Και εκεί υπάρχει εξέλιξη (μετρήσιμη και αδιαμφισβήτητη) στα προϊόντα που πουλάνε, γι'αυτό αλλάζουν συχνά τα μοντέλα. Στο audio μόνο στα ψηφιακά υπάρχει μία κάποια εξέλιξη (έστω και σε ρυθμούς χελώνας) κι αυτό το εκλαμβάνουν και ως αρνητικό οι περισσότεροι.

p.s.πιστεύετε οτι οι αλυσίδες καταστημάτων(όχι ήχου-οι άλλες οι καλές) τα προιόντα που σου δίνουν είναι σφραγισμένα και αμεταχείριστα?ας γελάσω.:142:
Αν εννοείς τηλεοράσεις, είναι πολύ εύκολο να το διαπιστώσεις. Μπαίνεις στο service menu και βλέπεις ακριβώς πόσες φορές έχει ανάψει και πόσες ώρες έχει παίξει η TV.

Γενικότερα, αν είσαι "ψείρας", δεν την πατάς. Από τη συσκευασία, τις βίδες, τα καλώδια, μέχρι τη σκόνη σε περίεργα σημεία που ξεχάσανε να καθαρίσουν, το χρησιμοποιημένο φαίνεται.

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Απάντηση: Δεν βαζουν μυαλο!!!

Kάτι μου λέει πάντως, πως για να έχεις δώσει 7,000€ για blueray, θα το έδινες το 15άρι για πηγή μουσικής....
Βασικά, προσωπικά, αισθάνομαι κάπως όταν βλέπω έναν άνθρωπο να δίνει τόσα λεφτά για blueray, πόσο μάλλον για να έχει δει τόσο καιρό μόλις 2 ταινίες! Δηλαδή, κάτι δεν πάει καλά βρε παιδί μου, δεν βάζει σωστές προτεραιότητες, δεν παίρνει ορθολογικές οικονομικές αποφάσεις, κάτι εν πάση περιπτώση...
Λοιπόν, αυτό που θέλω να πω είναι πως, αν το καταναλωτικό σου προφίλ όλα αυτά τα χρόνια είναι έτσι, αυτό θα είναι γνωστό στους κλειστούς κύκλους του hi-fi στην Ελλάδα και σίγουρα εκμεταλλεύσιμο! Ίσως πρέπει λοιπόν να αναρωτηθείς, αν η συμπεριφορά αυτή του αντιπροσώπου έχει προέλθει κυρίως από το δικό σου "ύποπτο" παρελθόν....
Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να σε θίξω σαν άνθρωπο, δεν σε ξέρω κιόλας, κάνω απλά ένα σχόλιο, αν μου επιτρέπεις, για το πως αντιλαμβάνομαι εγώ προσωπικά το καταναλωτικό σου προφίλ και τις επιπτώσεις του, μπορεί να κάνω και λάθος φυσικά...
Βασικα καλημερα και χρονια σου πολλα.
Δεν εχω BR των 7.000ε,το esoteric x-03 ειναι μονο cd-sacd,για BR εχω το pioneer lx 91 το οποιο αγορασα 1800ε.Τωρα το H.C το εφτιαξα για να βλεπω καποιο εργο που και που εαν εχω διαθεση και χρονο,προτεραιοτητα μου ειναι ο δικαναλος ηχος.
Να ξερεις οτι μετα απο 33 χρονια ενασχολησης με το αθλημα μονο εαν θελω και αν γουσταρω αφηνω να μου πιανουν τον Κ@λο.
Αυτοι που θελω να με ξερουν με ξερουν για τους αλλους δεν με ενδιαφερει

Reaction score
2.566

Γεια σου Κωστη,εγω εχω εναν ντενον α1,10 μηνων και εχω δει 2 μπλου ρευ(σιγουρα ειναι σε καλυτερη κατασταση απο το εν λογω ντεμο διοτι το δικο μου ειναι παντελως καινουργιο,εχω και μαρτυρες οτι εχω δει 2 εργα) ,το μηχανημα κοστιζει τωρα 7.000ε,το πουλαω με 30% κατω δηλ 4.900ε,το αγοραζει κανεις?
Με συγχωρείς τότε, έτσι κατάλαβα από το από πάνω πόστ...
Να είσαι καλά, χρόνια πολλά!

Reaction score
460

Δεν δουλεύουν όλοι οι τομείς με το ίδιο ποσοστό κέρδους.
Στα των υπολογιστών το ποσοστό κέρδους είναι πολλές φορές μονοψήφιο. Το Πλαίσιο βγάζει πιο πολλά από τα χαρτικά παρά από το hardware Η/Υ.

Α.. Και εκεί υπάρχει εξέλιξη (μετρήσιμη και αδιαμφισβήτητη) στα προϊόντα που πουλάνε, γι'αυτό αλλάζουν συχνά τα μοντέλα. Στο audio μόνο στα ψηφιακά υπάρχει μία κάποια εξέλιξη (έστω και σε ρυθμούς χελώνας) κι αυτό το εκλαμβάνουν και ως αρνητικό οι περισσότεροι.

Αν εννοείς τηλεοράσεις, είναι πολύ εύκολο να το διαπιστώσεις. Μπαίνεις στο service menu και βλέπεις ακριβώς πόσες φορές έχει ανάψει και πόσες ώρες έχει παίξει η TV.

Γενικότερα, αν είσαι "ψείρας", δεν την πατάς. Από τη συσκευασία, τις βίδες, τα καλώδια, μέχρι τη σκόνη σε περίεργα σημεία που ξεχάσανε να καθαρίσουν, το χρησιμοποιημένο φαίνεται.
Κωστα καλημερα,αυτο ομως που λες δεν αναιρει την πραγματικοτητα,οπως τα λεει ο Αλεξανδρος ειναι,απλα αν ξερεις κατι παραπανω και εισαι και ψειρας δεν την πατας (παντα).
Αλλα βρε Κωστα τι να το κανω οταν με την παραλαβη στο σπιτι μου καποιου μηχανηματος διαπιστωσω οτι ειναι εθεσιακο και εχει καΙ σκονη?
Η απογοητευση ειναι μεγαλη εκεινη την ωρα,εισαι μες την καλη χαρα για το νεο σου αποκτημα και περιμενεις με το βλεμα στο ρολοι να παραλαβεις το νεο σου δυσκολοαποκτημενο μηχανημα το ανοιγεις και ωωωω.....!!!!το μηχανημα ειναι αυτο που επαιζε την ημερα της αγορας σου επανω στο σταντ,ΦΡΙΚΗ!!!
Μονο το σπασιμο και η απογοητευση εκεινη την ωρα νομιζω αρκει!

Reaction score
460

Με συγχωρείς τότε, έτσι κατάλαβα από το από πάνω πόστ...
Να είσαι καλά, χρόνια πολλά!
ΟΚ και εγω νομιζα οτι αναφεροσουν στην πηγη μου.Εχω αναλυσει σε αλλα ποστ γιατι πηρα τον ντενον και για πιο λογο.

Reaction score
777
καλά αυτό δεν ισχύει απόλυτα.δέν θεωρώ ας πούμε οτι η b&w δέν χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της μηχανολογίας στις κατασκευές της.αυτό δέν είναι εξέλιξη?βέβαια είναι άλλο θέμα...

ε ντάξει αν είσαι ψείρας το βρίσκεις εύκολα...
η διαφορά είναι οτι ο μέσος καταναλωτής πέφτει εύκολα θύμα.

πάντως βλέπω οτι όλου συμφωνούμε οτι σε δύσκολες εποχές χρειάζεται και κάποια ιδιαίτερη τιμολογιακή πολιτική.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844
Απάντηση: Δεν βαζουν μυαλο!!!

Να κανω λιγο τον ντεντεκτιβ?
Ο Αντουαν το μονο κομματι (προς μεγιστη απογοητευση του Καραβελ) που θα ηθελε να αλλαξει ειναι το πικαπ.
Πικαπ με τοσες πολλες αναβαθμισεις ειναι το Λινν ΙΜΗΟ

Γ+Α = ΓΑ,Τ+Α =ΤΑ ολα μαζι....... κατσουλι (οι κρητικοι καταλαβαινουν το ιδωμα)

Αν ειμαι εστω και κοντα πανε μια βολτα στην Ηχοεκφραση και παρε κατι μαζας που εχει σε πολυ καλυτερες τιμες και χωστα σε κεφαλη και phono stage (RCM η DACT)

Reaction score
460

Να κανω λιγο τον ντεντεκτιβ?
Ο Αντουαν το μονο κομματι (προς μεγιστη απογοητευση του Καραβελ) που θα ηθελε να αλλαξει ειναι το πικαπ.
Πικαπ με τοσες πολλες αναβαθμισεις ειναι το Λινν ΙΜΗΟ

Γ+Α = ΓΑ,Τ+Α =ΤΑ ολα μαζι....... κατσουλι (οι κρητικοι καταλαβαινουν το ιδωμα)

Αν ειμαι εστω και κοντα πανε μια βολτα στην Ηχοεκφραση και παρε κατι μαζας που εχει σε πολυ καλυτερες τιμες και χωστα σε κεφαλη και phono stage (RCM η DACT)
Πουαρω μου εσυ:142:Δεν λεω!:143:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057

Τελικα ουτε οι απολυσεις ουτε το ψαλιδισμα των μισθων-δωρων καταφερε να βγαλει τον κοσμο στους δρομους.
Θα το καταφερει ομως ο σκληρος ακαρδος αντιπροσωπος που δεν σκοτωνει τις τιμες του εν μεσω κρισης ??????? !!!!!
Ο Σταροβας το δηλωσε. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Στα ειδη πολυτελειας δεν υπηρξε δεν υπαρχει δεν θα υπαρξει κριση.
Το γαλα και το ψωμι μπορει να πωλουνται φθηνοτερα. Η ΠΟΡΣΕ οχι.
Καποιοι αντιπροσωποι ηρθαν ηδη σε ειδικες συμφωνιες με εταιριες και οι νεες τιμες θα φανουν απο το νεο ετος.
Τα σιτροεν και τα χιουνται πουλιουνται φθηνοτερα. Τα μπεεμβε οχι.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Reaction score
2

Η Πλάκα είναι ότι πολλα απο αυτά τα ντεμο έχουν τραμπαροπουληθει 2-3 φορές και Όταν ξαναγυρνουν στον αντιπρόσωπο γινονται πάλι "demo"!:142:
Μπράβο ρε Φίλε πες τα
Μην αρχίσω και λέω ονόματα

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.018

Τελικα ουτε οι απολυσεις ουτε το ψαλιδισμα των μισθων-δωρων καταφερε να βγαλει τον κοσμο στους δρομους.
Θα το καταφερει ομως ο σκληρος ακαρδος αντιπροσωπος που δεν σκοτωνει τις τιμες του εν μεσω κρισης ??????? !!!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
Σωστό,μαύρα λεφτά υπάρχουν πολλά και θα υπάρχουν.Το ότι ο κόσμος σιωπά οφείλεται στην ενδόμυχη συνενοχή...Και δεν υπονοώ τον περιβόητο αφορισμό "Τα φάγαμε όλοι μαζί",αλλά το ότι συμβάλλαμε όλοι έμμεσα με την ανοχή μας στο να διαιωνίζονται τέτοια φαινόμενα,όπως η ανταλλαγή αγαθών και υπηρεσιών δίχως παραστατικά αρκεί να γίνεται έκπτωση ελαχίστων ευρώ,η απόκρυψη των πραγματικών φορολογικών στοιχείων και η υπερψήφιση ατόμων των οποίων η πολυφαγία ήταν σε κοινή θέα-αρκεί φυσικά να μας τακτοποιούσαν κάποιο μέλος σε καμιά δουλίτσα...

Οι τωρινές πρακτικές χαϊενδικών εμπόρων και καταναλωτών έχουν εδραιωθεί στο πέρασμα δεκαετιών.Όταν πάψει να επικρατεί αυτή η νοοτροπία,τότε ίσως γίνει κάποια αλλαγή όχι μόνο στο χώρο της υψηλής πιστότητας,αλλά γενικότερα.Γιατί αυτοί που ουσιαστικά την πληρώνουν είναι οι λίγοι που δεν έφταιξαν.

Σκέφτομαι ότι μου είναι αδύνατον να επιδεικνύω οποιαδήποτε αποκτήματα-έστω κι αν προέκυψαν τίμια με τον κόπο μου- όταν αιωρούνται τέτοιοι ψίθυροι δυστυχίας στην ατμόσφαιρα.Επειδή θα ήταν σα να θεωρούσα τον εαυτό μου ΄΄καλύτερο΄΄ από κάποιον που δεν τ'απέκτησε.Και δεν θέλω με αυτό το σχόλιο να ψέξω κανέναν,απλά αυτή είναι η στάση της δικής μου ζωής.

Reaction score
460

Το γαλα και το ψωμι μπορει να πωλουνται φθηνοτερα. Η ΠΟΡΣΕ οχι.
Καποιοι αντιπροσωποι ηρθαν ηδη σε ειδικες συμφωνιες με εταιριες και οι νεες τιμες θα φανουν απο το νεο ετος.
Τα σιτροεν και τα χιουνται πουλιουνται φθηνοτερα. Τα μπεεμβε οχι.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
Με ολο το συμπαθειο χρονιαρες μερες,εισαι αλλου.
Μηπως δεν κατοικεις στην Ελλαδα?
Κατα πρωτον η πορσε δεν εκανε εκπτωσεις και για αυτο αλλαξε χερια στην Ελλαδα (η πρωην αντιπροσωπος στην Ελλαδα η κυρια Ν.Μ μας τελειωσε) πηγαινε να δεις τωρα εαν κανουν εκπτωση και ξαναελα, και η μπεεμβε εχει σοβαροτατα προβληματα και εδω και ενα χρονο κανει απιστευτες εκπτωσεις και προσφορες.

Reaction score
7.079

Με ολο το συμπαθειο χρονιαρες μερες,εισαι αλλου.
Μηπως δεν κατοικεις στην Ελλαδα?
Κατα πρωτον η πορσε δεν εκανε εκπτωσεις και για αυτο αλλαξε χερια στην Ελλαδα (η πρωην αντιπροσωπος στην Ελλαδα η κυρια Ν.Μ μας τελειωσε) πηγαινε να δεις τωρα εαν κανουν εκπτωση και ξαναελα, και η μπεεμβε εχει σοβαροτατα προβληματα και εδω και ενα χρονο κανει απιστευτες εκπτωσεις και προσφορες.
Ντάξει,
μην πιάνεσαι στις λεπτομέρειες.
Άλλο είναι το νόημα από το ποστ του φίλου.
Τέσπα, χρόνια πολλά σε όλους:107:

Reaction score
460

Ντάξει,
μην πιάνεσαι στις λεπτομέρειες.
Άλλο είναι το νόημα από το ποστ του φίλου.
Τέσπα, χρόνια πολλά σε όλους:107:
Δεν αντιληφθηκα τοτε τι εννοει,σορυ.
Χρονια πολλα σε ολους,και σε αυτους που μας πικραναν!

Reaction score
28
καλημερα και χρονια πολλα σε ολους τους φιλους !!παρακολουθω το θρεντ απο την αρχη και θελω να προσθεσω και εγω κατι σαν αμεσα εμπλεκομενος και σαν κατοχος προιοντων της yamaha και σε σχεση με τον αντιπροσωπο τον νακα ψαξτε να βρειτε ποσο ειχαν τα ηχεια soavo-1 και ο ενισχυτης AS2000 τουλαχιστον ι χρονο πριν ,τα ηχεια τα αγορασα εγω προσωπικα τον γεναρη προς 1500 ευρω τωρα εχουν λιανικη τιμη 2200 το ζευγος ο δε ενισχυτης απο 1400 μετρητοις τωρα λιανικη τιμη καταλογου 1800 αρα λοιπον εδω η κριση ειχε τα αντιθετα αποτελεσματα !!!!

Reaction score
460

Σωστό,μαύρα λεφτά υπάρχουν πολλά και θα υπάρχουν.Το ότι ο κόσμος σιωπά οφείλεται στην ενδόμυχη συνενοχή...Και δεν υπονοώ τον περιβόητο αφορισμό "Τα φάγαμε όλοι μαζί",αλλά το ότι συμβάλλαμε όλοι έμμεσα με την ανοχή μας στο να διαιωνίζονται τέτοια φαινόμενα,όπως η ανταλλαγή αγαθών και υπηρεσιών δίχως παραστατικά αρκεί να γίνεται έκπτωση ελαχίστων ευρώ,η απόκρυψη των πραγματικών φορολογικών στοιχείων και η υπερψήφιση ατόμων των οποίων η πολυφαγία ήταν σε κοινή θέα-αρκεί φυσικά να μας τακτοποιούσαν κάποιο μέλος σε καμιά δουλίτσα...

Οι τωρινές πρακτικές χαϊενδικών εμπόρων και καταναλωτών έχουν εδραιωθεί στο πέρασμα δεκαετιών.Όταν πάψει να επικρατεί αυτή η νοοτροπία,τότε ίσως γίνει κάποια αλλαγή όχι μόνο στο χώρο της υψηλής πιστότητας,αλλά γενικότερα.Γιατί αυτοί που ουσιαστικά την πληρώνουν είναι οι λίγοι που δεν έφταιξαν.

Σκέφτομαι ότι μου είναι αδύνατον να επιδεικνύω οποιαδήποτε αποκτήματα-έστω κι αν προέκυψαν τίμια με τον κόπο μου- όταν αιωρούνται τέτοιοι ψίθυροι δυστυχίας στην ατμόσφαιρα.Επειδή θα ήταν σα να θεωρούσα τον εαυτό μου ΄΄καλύτερο΄΄ από κάποιον που δεν τ'απέκτησε.Και δεν θέλω με αυτό το σχόλιο να ψέξω κανέναν,απλά αυτή είναι η στάση της δικής μου ζωής.
Μαυρα λεφτα σε εμενα δεν υπαρχουν.
Λογω της φυσης της δουλειας μου, οποτε μαλλον απευθυνεσαι σε αλλους!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Η street price ποτέ δεν ήταν κοντά στην srp που προτείνει ο κατασκευαστής.

Reaction score
460

Η street price ποτέ δεν ήταν κοντά στην srp που προτείνει ο κατασκευαστής.
Νικ στα εχω ξαναπει!Η τιμολογιακη πολιτικη της εταιρειας που εκπροσωπεις (και εχεις βαλει και εσυ το χερι σου,προς τιμη σου) ειναι ΤΟΠ,οταν λοιπον εχουμε συγκριτικα στοιχεια και συμπεριφορες,ειναι να μην τρελαινομαστε?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.194
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe