Σας ενοχλεί κάτι και δεν γράφετε;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Περίεργος τίτλος ε;

Εξηγούμαι..

Ενώ βλέπω πολύ κόσμο να ρωτάει για τηλεοράσεις και τελικά να καταλήγει σε αγορά κατόπιν ούτε φωνή ούτε ακρόαση..
Και αναρωτιέμαι..
Τι σας κολλάει απ το να μοιραστείτε τις εντυπώσεις που προσκομίζεται απ το νέο σας απόκτημα μαζί μας;

Βαριέστε;
Δεκτόν.Δεν μπορεί κανείς να σας αναγκάσει να γράψετε για κάτι.

Φοβάστε ότι οι γνώσεις σας είναι ελλειπής;
Αν είναι κάτι τέτοιο τότε κακίστως γιατί κανείς δεν γεννήθηκε ξέροντας.Όλοι στην πορεία μάθαμε και ακόμα μαθαίνονυμε!

Μήπως νομίζετε ότι δεν έχετε μεταδοτικότητα ή γλαφυρή περιγραφή;
Για το 1° μην είστε σίγουροι.Αρχίστε να γράφετε και θα δείτε ότι με τον χρόνο θα αποκτήσετε εξοικίωση.Δεν είναι ανάγκη να γράψετε κατεβατά ολόκληρα.Τις εντυπώσεις σας θέλουμε είτε επλές είτε και σε ποιό σύνθετο επίπεδο.
Για το 2° προσωπικά θέστηκα:137:
Δεν με ενδιαφέρει να γράψετε ποίηση αλλά τις εντυπώσεις σας.Απλά,λιτά και κατανοητά(αν βάβαια θέλετε να βγάλετε τον Καρυωτάκη απο μέσα σας δεν σας εμποδίσω:116:)

Κάνω κάτι κακά στην κατηγορία και σας αποθαρύνω;
Πείτε μου με πάσα ειλικρίνια!

Οκ ξέρω ότι είναι απ τις ''αλεξιπτωτικές'' κατηγορίες(δλδ κάποιος μπαίνει,ρωτάει,αποφασίζει,αγοράζει και μετά δεν ξαναγράφει γενικώς) αλλά γιατί αυτή η απαξίωση και απο μέλη που ενώ μεν συνεχίζουν να γράφουν γενικότερα δεν μας λένε για το απόκτημα τους;

Για να προλάβω τις ''κακές'' γλώσσες δεν είναι για να ανεβάσω τις θεάσεις της κατηγορίας(μια χαρά πάει) αλλά για να έχουν και τα υπόλοιπα μέλη που αναζητούν όσο το δυνατόν πιό ολοκληρωμένη εικόνα-άποψη σε κάποιο προϊόν,απο χρήστες αυτού του προϊόντος.Για τα προτερήματα του,τα ελλατώματα του,την χρηστικότητα του και άλλα..

Αν κάποιοι αποφασίσουν να γράψουν ας το κανουν στα θέματα που υπάρχουν για το εκάστωτε μοντέλο.Αν δεν υπάρχει το μοντέλο πείτε μου να ανοίξω ένα θέμα για αυτό ή ανοίξτε εσείς.

Σας ευχαριστώ,

Στριφτός Γιώργος.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.142
Απάντηση: Σας ενοχλεί κάτι και δεν γράφετε;

Συμφωνώ με το Γιώργο.

Και μία παρατήρηση από μένα:

Έχω παρατηρήσει ότι στις ερωτήσεις μελών,

το 90% των απαντήσεων (δεν είναι υπερβολή), τις δίνει μόνο ο Γιώργος!

Γιατί αυτό; :203:

Reaction score
3

Μην ανησυχείς, το ίδιο ισχύει και στη κατηγορία της βιντεοκάμερας που παρακολουθώ.
Πέρα από το χαρακτηριστικό γνώρισμα της πλειοψηφίας των Ελλήνων (βαρεμάρα) που ισχύει παντού, πιστεύω ότι οι περισσότεροι από αυτούς που δεν γράφουν τις εντυπώσεις τους είναι γιατί δεν βρίσκουν χρόνο.
Βλέπεις η ερώτηση για το τι θα πάρουν είναι εύκολη, 2-3 γραμμές το πολύ.
Η περιγραφή και οι εντυπώσεις είναι χρονοβόρα.

Μια πρόταση θα ήταν να υπάρχει κάποιο θέμα με συγκεκριμένες ερωτήσεις για εντυπώσεις, που θα περιλαμβάνει το μοντέλο και τα βασικότερα κριτήρια (π.χ. εικόνα, ήχος, ευκολία χρήσης κλπ) και φυσικά θα μπορούν να γράψουν και 2 κουβέντες αν το θελήσουν.

Reaction score
3

Συμφωνώ με το Γιώργο.

Και μία παρατήρηση από μένα:

Έχω παρατηρήσει ότι στις ερωτήσεις μελών,

το 90% των απαντήσεων (δεν είναι υπερβολή), τις δίνει μόνο ο Γιώργος!

Γιατί αυτό; :203:
Απλά, γιατί πρώτον δεν βαριέται :126:
Και επιπλέον γιατί θέλει να βοηθήσει.

Αλήθεια, έχετε προσέξει ποιοί δίνουν απαντήσεις στη κατηγορία της βιντεοκάμερας;

Reaction score
1

Βρε παιδιά, εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί κάτι ούτε και βαριέμαι, αλλά τι να γράψω ; Οποιος ρωτάει για τηλεόραση ας πούμε να του λέω "πάρε την τάδε LG που έχω ; " ή για player "πάρε το LG ; ", αφού δεν είχα ποτέ μου ποικιλία συσκευών οπότε δεν έχω και την ανάλογη εμπειρία...θα με κατηγορήσει και κανένας για LGάκια στο τέλος :142: ...Για ταινίες από την εμπειρία που έχω απαντάω και βοηθάω όπου μπορώ.

Εχω βοηθηθεί πολύ από το φόρουμ και από διάφορα μέλη, δεκάδες φορές, δεν αισθάνομαι ότι κάποιος βαριέται να μου απαντήσει ας πούμε ! ...

Καμιά φορά ίσως κι εμείς οι χρήστες δεν χρησιμοποιούμε το search που σχεδόν πάντα δίνει απαντήσεις στα ερωτήματά μας (εμένα με έχει βοηθήσει πάρα πολύ)...

Αυτά...τώρα άμα θέτε να σας πω, πως να αλλάξετε λάδια, φίλτρα και μπουζί στη μηχανή σας ή πως να ρυθμίσετε βαλβίδες πολύ ευχαρίστως :142:

Reaction score
3

Αυτό που θέλει να πει ο gstriftos είναι για την πλειοψηφία των μελών (κυρίως νέων) που μπαίνουν μόνο και μόνο για να ρωτήσουν, αλλά μετά την αγορά της συσκευής για την οποία πήραν πληροφορίες και βοηθήθηκαν, δεν ξαναμπήκαν να γράψουν τις εντυπώσεις τους.

abcd

Super Moderator
Reaction score
108.142

...και ίσως δεν ξαναμπαίνουν ποτέ!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Αυτό που θέλει να πει ο gstriftos είναι για την πλειοψηφία των μελών (κυρίως νέων) που μπαίνουν μόνο και μόνο για να ρωτήσουν, αλλά μετά την αγορά της συσκευής για την οποία πήραν πληροφορίες και βοηθήθηκαν, δεν ξαναμπήκαν να γράψουν τις εντυπώσεις τους.
...και ίσως δεν ξαναμπαίνουν ποτέ!
Παίδες δεν μπορώ να υποχρεώσω κανέναν ούτε να ξαναμπεί,ούτε να γράψει με το ζόρι.Το είπα και πιό πάνω,η κατηγορία είναι αλεξιπτωτική και το ήξερα πριν αναλάβω συντονιστικά καθήκοντα.
Είδατε όμως μια περίπτωση(MadPax) να λέει ότι λόγο μη επαρκούς εμπειρίας (και για τον φόβο του LGmaniac) δεν μπαίνει να γράψει.
Ε αυτούς τους φόβους θέλω να αποβάλλω.Και μλκια να γράψετε μη φοβάστε.Τα λάθη μπορούμε να τα διορθώσουμε και να μάθουμε όλοι μαζί κάτι παραπάνω.Μη νομίζετε δλδ ότι και εμείς δεν έχουμε πεί μλκιες ή δεν τις έχουμε κάνει:137:

Υ.Γ.Νίκο αν κάποιος σε κατηγορήσει για LGάκια άστο επάνω μου:126:

Reaction score
3

Και βέβαια δεν υποχρεώνουμε κανέναν να μπει ή να γράψει.
Απλά πρέπει να ξέρουν ότι δεν μπορούμε όλοι μας να έχουμε όλες τις συσκευές και να ξέρουμε τα πάντα γι αυτές.
Γι αυτό και πρέπει όχι μόνο να ρωτάμε αλλά και να λέμε τη γνώμη μας, γιατί αν όλοι μας μόνο ρωτάμε, δεν θα υπάρχει κανείς να μας απαντήσει...! ! !

Σημ. Κι εγώ LG μόνιτορ/TV έχω αλλά και παλιότερα LG CRT 19άρα είχα.

Reaction score
50

Κατά την γνώμη μου,
το 1ο είναι όπως είπες
"Οκ ξέρω ότι είναι απ τις ''αλεξιπτωτικές'' κατηγορίες(δλδ κάποιος μπαίνει,ρωτάει,αποφασίζει,αγοράζει και μετά δεν ξαναγράφει"

το 2ο είναι ότι η τηλεόραση είναι είδος που αλλάζει πολύ γρήγορα. Αν προσθέσεις και το γεγονός ότι κάθε εταιρία βγάζει 5 διαφορετικές διαστάσεις και 5 διαφορετικά μοντέλα, ε τότε καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ δύσκολο κανείς να παρακολουθεί τις εξελίξεις.
Κάποιος που βοηθήθηκε θα έπρεπε να δώσει πίσω feedback αλλά αν πρόκειτε για γνωστό μοντέλο τότε το θέμα μπορεί να έχει ήδη συζητηθεί και να μην έχει κάτι να προσθέσει, κακώς για μένα, μια παραπάνω γνώμη πάντα μετράει και συνεισφέρει.

Γιώργο, μην απογοητεύεσαι, θεωρώ ότι κάνεις πολύ καλή δουλειά, keep it up :607:

Reaction score
12

Κατά την γνώμη μου,
το 1ο είναι όπως είπες
"Οκ ξέρω ότι είναι απ τις ''αλεξιπτωτικές'' κατηγορίες(δλδ κάποιος μπαίνει,ρωτάει,αποφασίζει,αγοράζει και μετά δεν ξαναγράφει"

το 2ο είναι ότι η τηλεόραση είναι είδος που αλλάζει πολύ γρήγορα. Αν προσθέσεις και το γεγονός ότι κάθε εταιρία βγάζει 5 διαφορετικές διαστάσεις και 5 διαφορετικά μοντέλα, ε τότε καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ δύσκολο κανείς να παρακολουθεί τις εξελίξεις.
Κάποιος που βοηθήθηκε θα έπρεπε να δώσει πίσω feedback αλλά αν πρόκειτε για γνωστό μοντέλο τότε το θέμα μπορεί να έχει ήδη συζητηθεί και να μην έχει κάτι να προσθέσει, κακώς για μένα, μια παραπάνω γνώμη πάντα μετράει και συνεισφέρει.

Γιώργο, μην απογοητεύεσαι, θεωρώ ότι κάνεις πολύ καλή δουλειά, keep it up :607:
συμφωνώ αλλά ο καθένας μας που βοηθήθηκε απο το forum εδώ τουλάχιστον μπορεί να γράψει τα + και - της οθόνης-τηλεόρασής του!και...Γιώργο, μην απογοητεύεσαι, θεωρώ ότι κάνεις πολύ καλή δουλειά, keep it up :607:

Reaction score
20

Η περιγραφή και οι εντυπώσεις είναι χρονοβόρα.

Μια πρόταση θα ήταν να υπάρχει κάποιο θέμα με συγκεκριμένες ερωτήσεις για εντυπώσεις, που θα περιλαμβάνει το μοντέλο και τα βασικότερα κριτήρια (π.χ. εικόνα, ήχος, ευκολία χρήσης κλπ) και φυσικά θα μπορούν να γράψουν και 2 κουβέντες αν το θελήσουν.
Αλλη μια πρόταση (αν και δεν έχω/βλέπω TV 10+ χρόνια τώρα) να γίνονται συγκρίσεις μεταξύ εντυπώσεων και reviews που (πιθανώς) έχουν διαβάσει πριν την αγορά...
(Λέω τώρα εγώ... :121: )

:138:

abcd

Super Moderator
Reaction score
108.142

LCD 47LD 650 ! και πολύ ευχαριστημένος :107:

A να χαθείς...LGάκια!!! :136:

Reaction score
1

:142::136::142::143:

Διάβασε σε λίγο στο θέμα για το 570...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.873
Σας ενοχλεί κάτι και δεν γράφετε;

Το μούσι σου! :136:

Έλα μου ντε!!

Ενώ πριν ήταν Κύριος (με... Β κεφαλαίο:135:)

Αρβανιτάκη, sorry για το klopyright:142:

Reaction score
0

απαντώ σε καθαρά προσωπικό επίπεδο ότι είμαι ένα νέο μέλος και σε πρόσφατο post μου (12.12.2010) δεν είχα επί της ουσίας καμία απάντηση... και για να ξεκαθαρίσω κάτι: αυτό δεν αποτελεί με κανένα τρόπο "επίθεση" στον τρόπο λειτουργίας του forum καθώς θεωρώ ότι κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να απαντήσει στην οποιαδήποτε ερώτηση, πόσο μάλλον άμεσα! απλά υποθέτω ότι με το να μη δέχεσαι ανταπόκριση από τους συμ-forum-ιτες δε δημιουργείται ένα "δέσιμο" με το site... κι έτσι δίνω τη δική μου εκδοχή στο γιατί να μη μπει κάποιος στη διαδικασία να μοιραστεί τις εντυπώσεις του από την αγορά μιας νέας τηλεόρασης.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.069
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494