Σας ενοχλεί κάτι και δεν γράφετε;

Reaction score
4
Απάντηση: Σας ενοχλεί κάτι και δεν γράφετε;

Προσωπικά δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα γιατί θεωρούσα ότι και μετά από μερικές μέρες να μου απαντήσουν οκ δεν τρέχει και τίποτα.
Τώρα όταν μερικές φορές κουράζω με τις ερωτήσεις μου και δεν παίρνω απάντηση το ψάχνω και αλλού.Άλλα άντε να έχει γίνει μια φορά στα 50 θέματα που έχω ανοίξει και για να γίνω ποιο κατανοητός μόνο όταν το κούραζα παίζει να μην μου απαντούσαν αμέσως (δεν λέω για τον φίλο νέο +forumιστα :103:).

Προσωπικά θέλω να πω ένα μπράβο στον Γιώργο γιατί πάντα είναι προσεκτικός,ευγενικός ,επι του θέματος και το βασικότερο πρέπει να επικροτούμε τέτοιες ενέργειες από οποίον συντονιστή ο οποίος προσπαθεί να βελτιώσει την εικόνα του Avsite και τέλος την ικανοποίηση των απλών χρηστών. :619: :607:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.859
Re: Απάντηση: Σας ενοχλεί κάτι και δεν γράφετε;

απαντώ σε καθαρά προσωπικό επίπεδο ότι είμαι ένα νέο μέλος και σε πρόσφατο post μου (12.12.2010) δεν είχα επί της ουσίας καμία απάντηση... και για να ξεκαθαρίσω κάτι: αυτό δεν αποτελεί με κανένα τρόπο "επίθεση" στον τρόπο λειτουργίας του forum καθώς θεωρώ ότι κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να απαντήσει στην οποιαδήποτε ερώτηση, πόσο μάλλον άμεσα! απλά υποθέτω ότι με το να μη δέχεσαι ανταπόκριση από τους συμ-forum-ιτες δε δημιουργείται ένα "δέσιμο" με το site... κι έτσι δίνω τη δική μου εκδοχή στο γιατί να μη μπει κάποιος στη διαδικασία να μοιραστεί τις εντυπώσεις του από την αγορά μιας νέας τηλεόρασης.
Μήπως δεν είχες απάντηση γιατί πιθανόν να μην γνώριζε κάποιος για τις Philips που ρωτούσες? Νομίζω ότι η πλειονότητα των μελών αυτού του site, αλλά και ο συντονιστής της συγκεκριμένης κατηγορίας, όταν έχουν άποψη, προσπαθούν να βοηθήσουν όσο περισσότερο μπορούν. Μια ματιά στις ερωταπαντήσεις θα σε βοηθούσε να αλλάξεις γνώμη.

Καλή Χρονιά.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Σας ενοχλεί κάτι και δεν γράφετε;

Ωπ,μου ξέφυγε:120:

Απάντηση όταν επιστρέψω..

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.061
Members