Κατεβασμα ασυμπιεστης μουσικης

Reaction score
2.420
Καλησπερα και Χρονια Καλα (αν και δεν το βλεπω).Θελω την βοηθεια σας για να κατεβαζω μουσικη (τραγουδια) σε flac μορφη.Η μηχανη αναζητησης που χρησιμοποιω εγω ειναι το isohunt και το Bit Che εχετε να μου προτεινετε και καποια αλλη γιατι απο αυτες δεν βρισκω αρκετο υλικο.Ευχαριστω.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437
Απάντηση: Κατεβασμα ασυμπιεστης μουσικης

Καλησπέρα σας.Αυτό που ζητάτε να απαντήσουμε είναι παράνομο οπότε..

Δεν λέω ότι δεν γίνεται,αλλά καταλαβαίνετε ότι μέσα απο ένα δημόσιο φόρουμ δεν μπορεί να υπάρξει τέτοιου είδους διάλογος..

Εξάλλου υπάρχει και κανονισμός που αναφέρει ότι απαγορεύνται τα links που οδηγούν σε ιστότοπους όπου και παραβιάζουν τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Reaction score
2.420

Καλησπερα,ευχαριστω για την επισημανση αλλα δεν το ηξερα.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.747

Καλησπερα,ευχαριστω για την επισημανση αλλα δεν το ηξερα.

Μην στενοχωριέσαι, κανείς δεν ήξερε , μέχρι να μάθει.:126:

Reaction score
2.420

Που θα παει αμα μεγαλωσω θα μαθω.

Reaction score
2.086

Βρηκες και εσυ site να ρωτήσεις...:143:

Reaction score
1

Εγώ πάλι δεν θα έλεγα όχι αν υπήρχε κάποιο site νόμιμο φυσικά να πληρώνω και να κατεβάζω ελληνική μουσική, λαϊκή κατά προτίμηση, σε κωδικοποίηση flac, αντί να τρέχω στα δισκάδικα να αγοράζω...είναι πιο βολικό :107:

Reaction score
4

Εγώ πάλι δεν θα έλεγα όχι αν υπήρχε κάποιο site νόμιμο φυσικά να πληρώνω και να κατεβάζω ελληνική μουσική, λαϊκή κατά προτίμηση, σε κωδικοποίηση flac, αντί να τρέχω στα δισκάδικα να αγοράζω...είναι πιο βολικό :107:
:401: Τρελέ !!! Έλα πείτε την αλήθεια χαχαχα :103:

Reaction score
1

:401: Τρελέ !!! Έλα πείτε την αλήθεια χαχαχα :103:
Οχι βρε αλήθεια λέω :126: γενικά δεν κατέβαζα ούτε κατεβάζω μ' αρέσει να ακούω αυθεντικά τη μουσική μου, να φανταστείς ούτε τεράστιους σκληρούς με MP3 έχω ούτε τίποτα...άμα πήγαινα κανα ταξιδι με τη μηχανή τότε έφτιαχνα μερικά τραγούδια να έχω να ακούω, αλλά με την ποιότητα που θέλω εγώ.Ακόμα και στο αυτοκίνητο πάντα αυθεντικά CD έχω.Η μουσική που ακούω είναι σχετικά φθηνή οπότε δεν αξίζει καν τον κόπο να μπω στη διαδικασία των παράνομων CD ή MP3 ...

Τι να λέμε άμα αγοράζεις το live του άρχοντα Κωστόπουλου κάτω από 10 ευρώ με την κασσετίνα του και 4 CD μέσα να ακούς μέχρι και τα γαρύφαλλα να πέφτουν στην πίστα...

Ελα πάρε μια γύρα...:619:

[YOUTUBE]KPAemig6_ZE[/YOUTUBE]

Reaction score
4

Άσε γιατί εμένα με έχει πιάσει η φρίκη με τα βινύλια και τα σκάω αυτόν τον καιρό αργκ . Συμφωνώ με την ποιότητα και εμένα τώρα ποια μου την δίνει όταν δεν είναι CD quality.Και φυσικά ότι μου αρέσει είναι πάντα αυθεντικό τα άλλα δεν έχουν αξία μαλών δεν έχουν ψύχη :103:

Ελα πάμε :619: :619:

Reaction score
50

Αν κάποιος εχει λινκς για νόμιμο κατέβασμα flac σε pop-rock ας ποστάρει pls

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.822

μην ξεχναμε και τα πι εμ .......για τους φιλους μας.....υπαρχουν και αυτα!!!:116::116:

Reaction score
4

καλα τα φλακια αλλα πιστευω στο 90% τις μουσικης που κυκλοφορει, η διαφορα μεταξυ 320kbps mp3 και flac δεν ειναι καν ακουστη...

παντως κλασικη και καποιες τζαζιες τις ψαχνω και φλακ τα αλλα οτι κατσει

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Κατεβασμα ασυμπιεστης μουσικης

Αν κάποιος εχει λινκς για νόμιμο κατέβασμα flac σε pop-rock ας ποστάρει pls
νομιμα δεν υπαρχουν.αντε να δωσω μια βοηθεια ριξε μια ματια προς Ρωσσια μερια

Reaction score
1

Ο λόγος που δε βρίσκει κάποιος αυτό που θέλει είναι ότι η γκουγκλ άρχισε να φιλτράρει τα αποτελέσματα. Ιστοσελίδες με περιεχόμενο παράνομο αρχίζουν να μην εμφανίζονται. Καλό αυτό για τη μουσική βιομηχανία αλλά αρχίζει και η λογοκρισία στο διαδίκτυο.

Κάπου διάβασα ότι ετοιμάζονται στην Αμερική να βγάζουν από το ίντερνετ τα σάιτ με περιεχόμενο που θεωρούν παράνομο. Όχι όπως γίνεται στην Κίνα πχ που σε κάποιες ιστοσελίδες δεν μπορούν να μπουν οι Κινέζοι ενώ έχουν πρόσβαση οι υπόλοιποι αλλά τελείως, δε θα έχει πρόσβαση κανένας.

Μπαίνουμε σε μια καινούρια εποχή στο διαδίκτυο σιγά σιγά. Καλύτερη ή χειρότερη θα δείξει στο μέλλον.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

Ο λόγος που δε βρίσκει κάποιος αυτό που θέλει είναι ότι η γκουγκλ άρχισε να φιλτράρει τα αποτελέσματα. Ιστοσελίδες με περιεχόμενο παράνομο αρχίζουν να μην εμφανίζονται.
Που το έμαθες αυτό;

Reaction score
1

Το πρώτο για το γκουγκλ είναι προσωπική παρατήρηση και το άκουσα σήμερα και σε μια ραδιοφωνική εκπομπή. Βέβαια δε γίνεται φανερά, βγαίνουν ακόμα πολλά αποτελέσματα. Δε θα 'θελαν να πάθουν ότι και το ράπιντσερ όταν άλλαξε τους κανόνες λειτουργίας του.

Για το δεύτερο που έγραψα: Υπάρχει πρόταση νόμου που δεν ξέρω αν έχει ψηφιστεί και ονομάζεται "The Combating Online Infringement and Counterfeits Act (COICA)"

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.672
Members
38.595
Νεότερο μέλος
dgiannitakis