Το site του Σκαλούμπακα...

Status
Not open for further replies.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Άντε μεγειά και το νέο site του Χρήστου www.cpskal.gr!
Ελπίζω τώρα που βρήκε ο καθένας τον δρόμο του να είστε όλοι αγαπημένοι εκεί κάτω. :138:

...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
thanks για το announcement του cpskal.gr

Βιάστηκες βρε. Ακόμα γίνονται διορθώσεις και μπαίνουν και βγαινουν σελίδες... Είμαστε ακόμα στο test run.

Nα π.χ. αυτή η σελίδα από την συνάντηση του AVsite τον Δεκέμβριο δεν έχει ολοκληρωθεί αφού έχουν μπεi μόνον φωτο και βίδεο...

Οι σελίδες πάντως του Κωσταυτιά[/URL] και του Λου Σου (πάει τώρα τούμεινε :142:) λίγα πράγματα θέλουν... :126:

Πάντως thanks για το announcement!

Αντε, ο νέος χρόνος μπαίνει με καλύτερες προοπτικές... :114:

Reaction score
6
Re: Νέα Εποχή Για Το ΑCA!

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!:119:
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΧΡΗΣΤΟ:112:

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.:128:

Reaction score
777

Παρότι έχω κάποιες ενστάσεις σχετικά με τα meetings και για το άν οι συμμετέχοντες σε αυτά συμφωνούν στο να υπάρχουν ελεύθερα οι φάτσες τους στο διαδύκτιο...

θα κάνω πίσω και δέν θα το συνεχίσω...θεωρώ την απόφαση του Χρήστου ως τη βέλτιστη δυνατή.
Έχοντας κατα καιρούς-και συνεχίζοντας έτσι- δημιουργήσει προβλήματα σε κοινωνικές ομάδες θεωρώ οτι για τον συγκεκριμένο χαρακτήρα δέν ταιριάζει το συλλογικό προφίλ.
οπότε καλώς που έφτιαξε κάτι τελείως προσωπικό για να είμαστε όλοι ήσυχα.

μπορεί τα λόγια μου να είναι σκληρά απεναντι του αλλα δυστυχώς αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.
Εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον!!!:137:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Νέα Εποχή Για Το ΑCA!

Δεν θα ήθελα εν όψει της έλευσης του νέου χρόνου να σχολιάσω τα παραπάνω.

Σας εύχομαι να μην συνεχίσετε με αυτό το πνεύμα μίσους Αλέξανδρε.

Θα παρακαλούσα επίσης κάποιον διαχειριστή να ξεχωρίσει τα μηνύματα σε αυτούσιο topic...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.300
Απάντηση: Re: Νέα Εποχή Για Το ΑCA!

...για το άν οι συμμετέχοντες σε αυτά συμφωνούν στο να υπάρχουν ελεύθερα οι φάτσες τους στο διαδύκτιο...

Τουλάχιστον γι αυτό που έγραψες επειδή είμαι κι εγώ μέσα(συνάντηση του AVSite τον Δεκέμβριο),

όποιος είχε πρόβλημα και το έλεγε, είμαι σίγουρος ότι δεν θα έμπαινε το πρόσωπό του.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Πρόσφατη Εκθεση High End του Οκτωβρίου 2010

Βρισκω επίσης την ευκαιρία να παρακαλέσω τους αγαπητούς αντιπροσώπους που μετείχαν στην πρόσφατη Εκθεση High End του Οκτωβρίου 2010 να μας στείλουν τις περιγραφές των συστημάτων που παρουσίασαν για να συμπληρωθεί η σελίδα στα events:

Reaction score
6

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ...ΜΙΚΡΗ...ΖΩΗ

Το μισος φερνει μισος
η αγαπη φερνει αγαπη
η αντιπαλοτητα φερνει αντιπαλοτητα Κ.Ο.Κ

ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ?

Reaction score
8

Με έκπληξη διαπίστωσα ότι στο site cpskal.gr στο section meetings υπαρχει φωτογραφικό υλικό από συνάντηση που έγινε στο σπίτι μου και στην οποία ο κ. Σκαλούμπακας ΔΕΝ ήταν καλεσμένος.

Λογικά προκύπτει το ερώτημα πως βρέθηκαν οι φωτογραφίες στα χέρια του κ. Σκαλούμπακα και με ποιά εξουσιοδότηση της ανέβασε στο ανωτέρω προσωπικό του site.

Παρακαλώ όπως άμεσα αποσυρθούν από το site cpskal.gr οι ανωτέρω περιγραφόμενες φωτογραφίες , άλλως θα αναγκασθώ να εξασκήσω τα νόμιμα δικαιώματά μου εναντίον του site και του κ. Χρ. Σκαλούμπακα.

Α. Οικονομίδης

Reaction score
8

Και γραφτήκατε εδώ για να του το πείτε, άλλοι τρόποι δεν υπήρχαν για να του γνωστοποιήσετε τη δυσάρεστη εκπληξή σας?

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Με έκπληξη διαπίστωσα ότι στο site στο section meetings υπαρχει φωτογραφικό υλικό από συνάντηση που έγινε στο σπίτι μου και στην οποία ο κ. Σκαλούμπακας ΔΕΝ ήταν καλεσμένος.

Λογικά προκύπτει το ερώτημα πως βρέθηκαν οι φωτογραφίες στα χέρια του κ. Σκαλούμπακα και με ποιά εξουσιοδότηση της ανέβασε στο ανωτέρω προσωπικό του site.

Παρακαλώ όπως άμεσα αποσυρθούν από το site οι ανωτέρω περιγραφόμενες φωτογραφίες , άλλως θα αναγκασθώ να εξασκήσω τα νόμιμα δικαιώματά μου εναντίον του site και του κ. Χρ. Σκαλούμπακα.

Α. Οικονομίδης
Μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου... Εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να σου απαλύνει τον πόνο στη ψυχή σου.

Να επαναλάβω ότι το site βρίσκεται σε δοκιμαστική περίοδο... και ο Νίκος Τσαρουχάς βιάστηκε να το ανακοινώσει, χωρίς να συνεννοηθούμε πριν...

Μου κάνει όμως εντύπωση, Ενώ είσαι μπαναρισμένος στο AVSite, δημιούργησες δεύτερο λογαριασμό για να γράψεις αυτό που έγραψες!!! :111:

Reaction score
6

ΕΙΝΑΙ παραμονη Πρωτοχρονιας..........

χομπυ κανουμε
μουσικη ακουμε
ΦΙΛΟΙ ΕΙΜΑΤΣΕ
το κεφι μας κανουμε....
η χωρα γκρεμιζεται.....................
τι αλλο καλο μας εμεινε......................................?????????

Reaction score
8

Λυπάμαι για την κατάντια σου, αντί να ζητήσεις συγγνώμη που χρησιμοποιείς στο προσωπικό σου site φωτογραφίες χωρίς έγκριση και που απέκτησες μέ άγνωστο τρόπο, καταλήγεις στις ύβρεις. Αλλά δεν περίμενα τίποτε περισσότερο και δεν μου κάνει εντύπωση.

Θα υποστείς λοιπόν τις νομικές συνέπειες των πράξεων σου.

Reaction score
877

Φίλοι... ηρεμήστε...

Παραθέτω και ένα άσμα λόγω της ημέρας για το σκοπό αυτό...άσμα με πολύ νόημα...

[youtube]KMiprNMDoco[/youtube]

Χ Ρ Ο Ν Ι Α -*- Π Ο Λ Λ Α -*- Κ Α Ι -*- Κ Α Λ Α -*- Σ Ε -*-Ο Λ Ο Υ Σ

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Oι προσωπικές διαφορές, παρακαλώ εκτός avsite.gr.

Aυτή τη δουλειά θα έχουμε πρωτοχρονιάτικα?:101:

Reaction score
4.305

Μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου... Εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να σου απαλύνει τον πόνο στη ψυχή σου.

Να επαναλάβω ότι το βρίσκεται σε δοκιμαστική περίοδο... και ο Νίκος Τσαρουχάς βιάστηκε να το ανακοινώσει, χωρίς να συνεννοηθούμε πριν...

Μου κάνει όμως εντύπωση, Ενώ είσαι μπαναρισμένος στο AVSite, δημιούργησες δεύτερο λογαριασμό για να γράψεις αυτό που έγραψες!!! :111:

Η ηγεσια του AVCLUB εχει μαθει σε αλλους τροπους!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307

Θα παρακαλούσα να λείψουν οι αναφορές επί προσωπικού. Χρονιάρες μέρες δεν αξίζει να χαλιόμαστε. Εκτός αν κάποιοι είναι ήδη χαλασμένοι...

Reaction score
4.305

Θα παρακαλούσα να λείψουν οι αναφορές επί προσωπικού. Χρονιάρες μέρες δεν αξίζει να χαλιόμαστε. Εκτός αν κάποιοι είναι ήδη χαλασμένοι...
Σπυρο δεν αντιλεγω. Αν ομως οντως ειναι μπαναρισμενος, η διπλοεγγραφη κατι σημαινει.

Reaction score
6

Σκεφτειτε να μην ηταν αυτο το χομπι μας..............αλλα να ειχαμε σαν χομπυ κατι άλλο...................π.χ , οπλα, τοκογλυφιες, κλοπες, μπραβιλικια ΚΛΠ ΚΛΠ Νυχτα....

Σκεφτειτε ρε παιδια, ειναι Παραμονη........Πρωτοχρονιας...............

Ξεχαστε τα ολα....

Μουσικη ακουμε.

ΕΙΡΗΝΗ....

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Βασιλη μην μπλεκεσαι.
Ισως βρεθεις να φταις κιολας:202::205::617:

Status
Not open for further replies.