Το site του Σκαλούμπακα...

Status
Not open for further replies.

Reaction score
1.685
Απάντηση: cpskal.gr

Νικο Αρβανιτακη, Καλη Χρονια..

Μου επιτρεπεις ενα χαζο σχολιο?

Τα "προσωπα" βρισκονται και σε αλλο forum χωρις αντιδρασεις..

Reaction score
4.305

Σαλατα χωριατικη χωρις λαδι γιναμε..

Εγω πιστευω οτι οποιος "καθεται" να φωτογραφηθει σε ιδιωτικη φωτογραφικη μηχανη εχει γνωση οτι ο κατοχος της μπορει να την αναρτησει και "καπου".
Εκτος αν ηταν μια μυστικη συναντηση...

Ποιος απο εμας γνωριζει σε ποσες φωτογραφικες μηχανες ειναι η φατσα του?

Παιδια αν αυτος ο "καυγας" για το παπλωμα συνεχιστει φοβαμαι οτι θα εχει σοβαρο αντικτυπο στις επομενες συναντησεις....

Ας βρεθει ενας τροπος να σταματησει αυτη η κοκορομαχια και να ηρεμησουμε ολοι, χαλιουνται καρδιες ΤΖΑΜΠΑ....
Κωστα υπαρχει λυση.
Μολις μπαινει καποιος στον χωρο του μητιγκ θα υπαρχει μια υπευθυνη δηλωση σχετικα με του επιτρεπει να εμφανιζεται η φωτογραφια του :143:

Reaction score
1.685

Κωστα υπαρχει λυση.
Μολις μπαινει καποιος στον χωρο του μητιγκ θα υπαρχει μια υπευθυνη δηλωση σχετικα με του επιτρεπει να εμφανιζεται η φωτογραφια του :143:
Και μια πιπιλα,,:135:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Το θέμα είναι τελείως γελοίο και λυπάμαι σήμερα μέρα που είναι!!!

Reaction score
6
Re: Απάντηση: cpskal.gr

Σαλατα χωριατικη χωρις λαδι γιναμε..

Εγω πιστευω οτι οποιος "καθεται" να φωτογραφηθει σε ιδιωτικη φωτογραφικη μηχανη εχει γνωση οτι ο κατοχος της μπορει να την αναρτησει και "καπου".
Εκτος αν ηταν μια μυστικη συναντηση...

Ποιος απο εμας γνωριζει σε ποσες φωτογραφικες μηχανες ειναι η φατσα του?

Παιδια αν αυτος ο "καυγας" για το παπλωμα συνεχιστει φοβαμαι οτι θα εχει σοβαρο αντικτυπο στις επομενες συναντησεις....

Ας βρεθει ενας τροπος να σταματησει αυτη η κοκορομαχια και να ηρεμησουμε ολοι, χαλιουνται καρδιες ΤΖΑΜΠΑ....
Συμφωνω μαζι σου Κωστα.

Στη συγκεντρωση μας οι φωτο τραβηχτηκαν με χαρα, κεφι και πολυ πολυ αυθορμητα.

Δεν τραβηχτηκαν με...δολο.....αλλά αντιθετα απο πολυ πολυ χαρα και για να μεινουν στην ιστορια αυτου του ωραιου χομπυ και της παρεας μας.

Μην το χαλαμε...γιατι την επομενη φορα θα πρεπει να υπογραφουμε υπευθυνη δηλωση με γνησιο υπογραφης απο το τμημα.....οτι μπορει να μας φωτογραφησουν και να κυκλοφορησουν οι φωτο μας ελευθερα.

Θα χαθει ο αυθορμητισμος και οτι ομορφο μας εχει απομεινει για να το χαρουμε.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Νικο Αρβανιτακη, Καλη Χρονια..

Μου επιτρεπεις ενα χαζο σχολιο?

Τα "προσωπα" βρισκονται και σε αλλο forum χωρις αντιδρασεις..

Κώστα , καλή χρονιά να έχεις.

Τά πρόσωπα δεν είναι σε άλλο forum, είναι στο avsite.gr μόνο.
Για αυτό και το ενδιαφέρον το δικό μου.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Συμφωνω μαζι σου Κωστα.

Στη συγκεντρωση μας οι φωτο τραβηχτηκαν με χαρα, κεφι και πολυ πολυ αυθορμητα.

Δεν τραβηχτηκαν με...δολο.....αλλά αντιθετα απο πολυ πολυ χαρα και για να μεινουν στην ιστορια αυτου του ωραιου χομπυ και της παρεας μας.

Μην το χαλαμε...γιατι την επομενη φορα θα πρεπει να υπογραφουμε υπευθυνη δηλωση με γνησιο υπογραφης απο το τμημα.....οτι μπορει να μας φωτογραφησουν και να κυκλοφορησουν οι φωτο μας ελευθερα.

Θα χαθει ο αυθορμητισμος και οτι ομορφο μας εχει απομεινει για να το χαρουμε.
Μερικοί που θεωρούν του εαυτούς τους υπεύθυνους γελοιοποίησαν μία από τις πολυπληθέστερες και ομορφότερες παρεiστικες συγκεντρώσεις του AVSite...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Μερικοί που θεωρούν του εαυτούς τους υπεύθυνους γελοιοποίησαν μία από τις πολυπληθέστερες και ομορφότερες παρεiστικες συγκεντρώσεις του AVSite...

Κάντο λίγο πιό συγκεκριμένο.:141:

Reaction score
1.685

Για να μην θεωρηθει οτι κανω τον "αβανταδορο" του Χρηστου (δεν ισχυει), προσπαθω να μιλησω με λογικη, αλλα δεν βλεπω φως.

Κώστα , καλή χρονιά να έχεις.

Τά πρόσωπα δεν είναι σε άλλο forum, είναι στο avsite.gr μόνο.
Για αυτό και το ενδιαφέρον το δικό μου.
Αυτο απαντα σε πολλα ερωτηματικα αλλα ταυτοχρονα "απομονωνει" καποια ατομα ......
Παιδια δεν το σταματαμε???....το ρημαδι μερα που ειναι....

Reaction score
4

Για να μην θεωρηθει οτι κανω τον "αβανταδορο" του Χρηστου (δεν ισχυει), προσπαθω να μιλησω με λογικη, αλλα δεν βλεπω φως.
....
Για πρώτη φορά βλέπω να φαίνεται παράλογο το να θέλει κάποιος να δημοσιεύονται οι φωτογραφίες του εκεί που επιθυμεί ο ίδιος ΚΑΙ ΜΟΝΟ εκεί !!

Reaction score
1.685

Για πρώτη φορά βλέπω να φαίνεται παράλογο το να θέλει κάποιος να δημοσιεύονται οι φωτογραφίες του εκεί που επιθυμεί ο ίδιος ΚΑΙ ΜΟΝΟ εκεί !!
Δεν εχεις αδικο αλλα ισως αυτο σε διευκολυνει να καταλαβεις οτι ειναι δυσκολο να το πετυχει.

Reaction score
6
Re: cpskal.gr

....παντα...κατι θα γινεται να μας τη χαλαει...?

σκεφτειτε οτι τετοια μερα γινονται διαφορα...

Αντι ρε παιδια να γελαμε και να γραφουμε και κανενα θετικο και ευχαριστο σχολιο για το νεο χρονο, προσπαθουμε να κρατησουμε τη σημαια της ειρηνης και της αγαπης...

Εγω την κραταω και θα την κραταω, γιατι πιστευω οτι θα επικρατησει η ειρηνη και η συμπνοια. Γιατι αυτα τα 2 εχουμε ολοι , ΟΛΟΙ, αναγκη για να επιβιωσουμε και να κρατηθουμε ''ζωντανοι''

Reaction score
1.685

Ρε την πιστη μου μεσα, ειμαστε γελαστοι ανθρωποι, γιατι δηλαδη οταν περναμε καπου ομορφα πρεπει να βρεθει κατι - καποιος να μας μας το βγαλει απο την μυτη?

Δεν μας αρεσει ετσι, πως το θελουμε δηλαδη?

Καθομαι και διαβαζω πραγματα και πραγματικα λυπαμαι (αφου ημουν κι εγω παρων) γιατι ολα τα ατομα και τα προσωπα τους θεωρησα ΦΙΛΟΥΣ...

Οποιος ειναι να βγει να το πει ρε παιδια επιτελους. Αφου ειναι λογικο αυτο που ζηταει ποιος θα τον κατηγορησει?

Στεναχωρηθηκα τοσο πολυ που σταματω να το σχολιαζω πλεον και θεωρω λαθος μου και που σχολιασα ηδη οσα σχολιασα,,, αλλα δεν αντεξα....συγνωμη...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Λογικότατο. Αλλά αν στη φωτο ο... Φαντομας είναι και με κάποιον άλλον που όμως θέλει να είναι στη φωτο, τότε τι κάνουμε? :139: :138: :142:

Παιδιά, εξακολουθώ να λέω ότι γελοιοποιούμαστε και μόνο που συμμετέχουμε σε τέτοιου επιπέδου συζήτηση!!! :110:

Από μένα τέρμα.
Πάω να διαβάσω ένα βιβλίο της Αγκαθα Κριστι που άφησα στη μέση...

Reaction score
7.078

Και μια πιπιλα,,:135:
:114::114:
Ρε την πιστη μου μεσα, ειμαστε γελαστοι ανθρωποι, γιατι δηλαδη οταν περναμε καπου ομορφα πρεπει να βρεθει κατι - καποιος να μας μας το βγαλει απο την μυτη?

Καθομαι και διαβαζω πραγματα και πραγματικα λυπαμαι (αφου ημουν κι εγω παρων) γιατι ολα τα ατομα και τα προσωπα τους θεωρησα ΦΙΛΟΥΣ...

Οποιος ειναι να βγει να το πει ρε παιδια επιτελους. Αφου ειναι λογικο αυτο που ζηταει ποιος θα τον κατηγορησει?
Πάντως με μία σχετική όχι μικρή εμπειρία που έχω
από φόρουμ μπορώ να πω με σιγουριά ότι μετά από συνεστιάσεις
και γενικότερα από κάποιες παραγνωριμίες έρχονται
και οι παρεξηγήσεις.
Νομίζω ότι το έχω ξαναπεί κάπου.
Τα φόρα είναι μία μικρογραφία της κοινωνίας μας.
Επίσης θεωρώ ότι παρεξηγιέται πολύ εύκολα
και ο γραπτός λόγος.
Καλή χρονιά παλικάρια και ψυχραιμία!!

Reaction score
6
Re: Απάντηση: cpskal.gr

Ναι Κωστα ειμαστε ανθρωποι που αναζητουμε τη χαρα και θελουμε να περναμε ομορφα. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ!! Δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι λαθος.

Ας το πει ο φιλος και θα βγει. Ευκολο ειναι να βγει και να τελειωσει εδω.

Reaction score
1.685

:114::114:

Πάντως με μία σχετική όχι μικρή εμπειρία που έχω
από φόρουμ μπορώ να πω με σιγουριά ότι μετά από συνεστιάσεις
και γενικότερα από κάποιες παραγνωριμίες έρχονται
και οι παρεξηγήσεις.
Νομίζω ότι το έχω ξαναπεί κάπου.
Τα φόρα είναι μία μικρογραφία της κοινωνίας μας.
Επίσης θεωρώ ότι παρεξηγιέται πολύ εύκολα
και ο γραπτός λόγος.
Καλή χρονιά παλικάρια και ψυχραιμία!!

Ναι ρε γ@μωτο να παρεξηγηθει ακομα και η αληθεια και η καλοσυνη και να γινουμε ολοι μαριονετες για να μην μας παρεξηγησουν...

Ας παρεξηγηθει λοιπον....αφου τετοια ειναι η κοινωνια μας...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Απάντηση: cpskal.gr

Ας το πει ο φιλος και θα βγει. Ευκολο ειναι να βγει και να τελειωσει εδω.
Δεν έχει να πεί τίποτα ο φίλος.
Το απλούστερο είναι να κατέβουν οι φωτό με πρόσωπα απ το cpskal.gr.
Ας μέινουν μόνο τα μηχανάκια.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.137
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop