Το site του Σκαλούμπακα...

Status
Not open for further replies.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: cpskal.gr

Μια φωτο μελους που μαζι με αλλα μελη περασαμε παρα πολυ ομορφα , τοποθετειται καπου αλλου (χωρις εγκριση), ενοχλει το μελος και γινεται μαχη γιαυτο ωστε να προστατευτει....(απο τι?)
Νίκο δεν θα γινόταν απολύτως τίποτε αν είχε την ευθιξία ο Σκαλούμπακας να κατεβάσει την σελίδα, όταν του είπαμε ότι κάποιος ενοχλήθηκε. Άλλωστε δεν είχε κανέναν απολύτως λόγο να την ανεβάσει εξ αρχής. Το μέλος, έχει κάθε δικαίωμα να ενοχληθεί. Αυτό είναι αναμφισβήτητο.

...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: cpskal.gr

Και παράτυπο είναι και παράλογο και πιστεύω το καταλαβαίνεις.
Δεν θα κατεβεί καμία φωτογραφία αν δεν μάθω με PM ποιός είναι, οπότε θα κατεβει η φωτογραφία που τον αφορά.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ...

Βρε Χρηστο γιατι το τραβας το γαμ@μενο το σκοινι??
Γιατι ρε φιλε δεν θελεις να σεβαστεις αυτο που σου ζηταμε?δεν το καταλαβαινω..........μην μου πεις οτι εχει να κανει με πληγωμενο εγωισμο γιατι μεγαλα παιδια ειμαστε και την αναλογη κριση την εχουμε .....

Τα πραγματα ειναι απλα....δεν αρεσε σε καποιον που ανεβηκε η φωτο στο site σου,μας το ανεφερε και μεις εχουμε την υποχρεωση επισης να σου το αναφερουμε....ειναι απλα τα πραγματα....ουτε ονοματα θιγονται ουτε συνηδησεις......ειμαι σιγουρος οτι το ιδιο θα κανεις και συ αν αντιμετωπισεις μια ιδια κατασταση.....αν θελεις να εισαι ενταξει απεναντι τους!!!!!

Μας ζητηθηκε ....στο μεταβιβαζουμε.......απλες κουβεντες ειναι βρε Χρηστο .........

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Καλά δεν καταλαβαίνετε ότι είμασταν σε χώρο της ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ και όχι του AVSite και ότι είμασταν 25 άτομα εκεί.

Δεν έχετε σαν AVSite κανένα δικαίωμα, θα το καταλάβετε η όχι?

Δεν επανέρχομαι!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: cpskal.gr

Μια φωτο μελους που μαζι με αλλα μελη περασαμε παρα πολυ ομορφα , τοποθετειται καπου αλλου (χωρις εγκριση), ενοχλει το μελος και γινεται μαχη γιαυτο ωστε να προστατευτει....(απο τι?)

Βρε Νικολα ......μονο και μονο που ζητηθηκε απο μελος να μην υπαρχει η φωτο στο site αυτο αρκει ωστε να ζητηθει και απο εμας.......ουτε μαχη γινεται ουτε ουτε τσακωμοι....ας το σεβαστουμε αυτο,αλλωστε τα μελη στηριζουν ενα οποιοδηποτε site αλλοιως πηγαινει απατο και τα ρολα πεφτουν!!!!

Reaction score
6

Νικο, ας μας πει το μελος απο τι ενοχλειται για να καταλαβουμε.

Τουλαχιστον αν ξεραμε ποιο ειναι το μελος που ενοχλειται θα εσβηνε τη φωτο που το αφορουν ο Σκαλουμπακας και οχι ολες τις φωτογραφιες της εκδηλωσης.Ειχε και αυτος φωτογραφικη μηχανη και τραβαγε, και τις εστειλε στο avsite. Mετα τις εβαλε και στο δικο του.

Αν δεν θελουμε φωτογραφιες με τις φατσες μας να το λεμε απο την αρχη ωστε να αποφευγονται τυχον παρεξηγησεις...

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057

καλα που δεν εφερα μαζι μου "το προσωπο''. διαζυγιο θα μου ειχατε βγαλει.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

καλα που δεν εφερα μαζι μου "το προσωπο''. διαζυγιο θα μου ειχατε βγαλει.

Λες να ησουν τοσο κωλοφαρδος και το εχασες??????:135::135:

Reaction score
6

ωραιο παιδι :126:vlasis S?

επρεπε να το φερεις να χαλβαδιασουμε και εμεις....:137:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Νικο, ας μας πει το μελος απο τι ενοχλειται για να καταλαβουμε.

Τουλαχιστον αν ξεραμε ποιο ειναι το μελος που ενοχλειται θα εσβηνε τη φωτο που το αφορουν ο Σκαλουμπακας και οχι ολες τις φωτογραφιες της εκδηλωσης.Ειχε και αυτος φωτογραφικη μηχανη και τραβαγε, και τις εστειλε στο avsite. Mετα τις εβαλε και στο δικο του.

Αν δεν θελουμε φωτογραφιες με τις φατσες μας να το λεμε απο την αρχη ωστε να αποφευγονται τυχον παρεξηγησεις...
Νίκο δεν υπάρχει περίπτωση να εκθέσω εγώ ή άλλο μέλος της ΔΟ/ΣΟ το εν λόγω μέλος, μόνο και μόνο για να κάνει το γούστο του ο Σκαλούμπακας. Δεν χρειάζεται να πω τίποτε περισσότερο.

Και για να εξηγούμαστε. Κατόπιν παράκλησης μελών μας, ως AVSite δεν επιθυμούμε την ανάρτηση θέματος με την εκδήλωση μας εκεί. Επίσης δεν θέλουμε να μας συνδέει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ με αυτό το site. Νομίζουμε δε, ότι η κίνηση αυτή του Σκαλούμπακα έχει ξεκάθαρα ταπεινά ελατήρια. Ο μοναδικός του σκοπός είναι να προκαλέσει την προσοχή του κόσμου. Συνεπώς δεν θα του κάνουμε το χατήρι να συναινέσουμε. Φυσικά η ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ έχει κάθε δικαίωμα εφόσον το επιθυμεί να διαφημίζεται μέσω αυτής της σελίδας, έστω και για μια συνάντηση που κανονίστηκε από το AVSite. Βέβαια εάν αυτό ήταν το ζητούμενο εξ αρχής, πολύ φιλικά θα σου πω ότι κάνατε μέγα λάθος, διότι η παρουσία σας στην σελίδα αυτού του ανθρώπου μάλλον δυσφήμιση είναι παρά διαφήμιση.

...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: cpskal.gr

ωραιο παιδι :126:vlasis S?

επρεπε να το φερεις να χαλβαδιασουμε και εμεις....:137:
ΑΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ και σενα.........παλιο teddyboy!!!!!!!!:142::142:

Reaction score
6

ισως δε θελουν να φωτογραφηθουν καποιοι γιατι ειπαν στη γυναικα τους οτι ειναι σε δουλειες....ενω χαλβαδιαζουν στερεοφωνικα....με αλλους αρρωστους (συμπεριλαμβανομενου και εμου...):142:

ριχνω μια ατακα αισιοδοξιας μεσα σε μια απελπιστικη ...ατι.:137:μοσφαιρα...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Βρε Χρηστο γιατι το τραβας το γαμ@μενο το σκοινι?? Μας ζητηθηκε ....στο μεταβιβαζουμε.......απλες κουβεντες ειναι βρε Χρηστο .........
Βλάση μην κουράζεσαι ρε φίλε δεν καταλαβαίνει αυτός από τέτοια. Η κλασική συμπεριφορά του Σκαλούμπακα τον καθιστά σιγά σιγά ανεπιθύμητο στο AVSite. Πέραν τον προβλημάτων που συχνά δημιουργεί τώρα τελευταία, η αδιαφορία του για την ηρεμία στο AVSite καθώς και οι προκλήσεις του δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές. Ας κάνει ότι θέλει. Κι εμείς το ίδιο θα κάνουμε. Εμείς δεν έχουμε καμία ανάγκη να τον διαβάζουμε ή να γράφουμε στο site του. Αυτός απ' ότι φαίνεται δεν αντέχει μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι με όλα αυτά απλά επιζητούσε δημοσιότητα και επέλεξε να κάνει ένα ακόμη μπάχαλο για να το πετύχει. Τα υπόλοιπα είναι απλές δικαιολογίες. Στην πραγματικότητα μας έχει ήδη κάνει πάρα πολύ μεγάλο κακό με την εμπλοκή του, τις φασαρίες που έχει προκαλέσει και το κακό κλίμα που έχει δημιουργήσει. Το θέμα από ότι φαίνεται θα έχει συνέχεια και πέραν της δικής μας εμπλοκής καθώς έχουν ενοχληθεί κι άλλοι για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Εμείς δεν έχουμε και πολλά να κάνουμε από το να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με δαύτον. Ας κάνει ότι θέλει λοιπόν.

...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.963
Απάντηση: thanks για το announcement του cpskal.gr

Βιάστηκες βρε. Ακόμα γίνονται διορθώσεις και μπαίνουν και βγαινουν σελίδες... Είμαστε ακόμα στο test run.

Nα π.χ. αυτή η σελίδα από την συνάντηση του AVsite τον Δεκέμβριο δεν έχει ολοκληρωθεί αφού έχουν μπεi μόνον φωτο και βίδεο...

Οι σελίδες πάντως του Κωσταυτιά και του Λου Σου (πάει τώρα τούμεινε :142:) λίγα πράγματα θέλουν... :126:

Πάντως thanks για το announcement!

Αντε, ο νέος χρόνος μπαίνει με καλύτερες προοπτικές... :114:

θα παρακαλούσα να μείνει η παρουσία του ηχοσυστήματός μου μόνο εκεί που την "ανέβασα" εγώ προσωπικά, δηλαδή στο avsite, στο χώρο που επιμελείται ο Βλάσης.

Χρήστο, κάνε μου τη χάρη, σε παρακαλώ.

Reaction score
777
Re: Νέα Εποχή Για Το ΑCA!

πω πω τελικά είμαι ικανότατος στο να προβλέπω καταστάσεις.:144:

...θεωρώ την απόφαση του Χρήστου ως τη βέλτιστη δυνατή.
Έχοντας κατα καιρούς-και συνεχίζοντας έτσι- δημιουργήσει προβλήματα σε κοινωνικές ομάδες θεωρώ οτι για τον συγκεκριμένο χαρακτήρα δέν ταιριάζει το συλλογικό προφίλ.
οπότε καλώς που έφτιαξε κάτι τελείως προσωπικό για να είμαστε όλοι ήσυχα.

μπορεί τα λόγια μου να είναι σκληρά απεναντι του αλλα δυστυχώς αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.
Εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον!!!:137:
πραγματικά σκέφτομαι εδώ και ώρα να γράψω κάποια πραματάκια αλλα δέν θέλω.

έχω στεναχωρεθεί διότι ο συγκεκριμένος έχει κατα καιρούς - και βέβαια τώρα- πάρει πολλούς στο λαιμό του.και ειδικά αξιόλογα άτομα.:122:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

θα παρακαλούσα να μείνει η παρουσία του ηχοσυστήματός μου μόνο εκεί που την "ανέβασα" εγώ προσωπικά, δηλαδή στο avsite, στο χώρο που επιμελείται ο Βλάσης.

Χρήστο, κάνε μου τη χάρη, σε παρακαλώ.
Μήπως οι άλλοι ρε brother που παρουσιάζει σαν μέλη του (μέλη τίνος αλήθεια, της θρησκείας Σκαλούμπακα; :114:), γνωρίζουν ότι είναι εκτεθειμένοι σε αυτήν την σελίδα και ότι "χρησιμοποιούνται";

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: cpskal.gr

ΩΩΩρε του Κιτσου η μανα....
Ωπ, sorry, λαθος σταθμος....
Όχι όχι μια χαρά είναι ο σταθμός. Και η μάνα του Κίτσου είναι μέλος του... Σκαλούμπακα (χωρίς να το γνωρίζει βεβαίως). :142:

...

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.129
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop