Dune HD Base 3.0 ή PopcornHour A210

Reaction score
0
http://www.o2media.es/en/productos

Χαιρετω και ευχομαι σε ολους Χρονια Πολλα και καλη χρονια!!!

Εχω ταλαιπωρηθει με το pch-a200. Παιζει σχεδον τα παντα και χωρις προβλημα με ελληνικους srt υποτιτλους, αλλα και τα 3 (!!!) μηχανακια που αλλαξα κολλανε και στο ασυρματο και στο ενσυρματο δικτυο παρα πολυ ωστε να μου κανει τη δουλεια μου.
Μπορω να αλλαξω --για τεταρτη φορα-- με καποιο απο τη σελιδα που εκανα λινκ.

Ειμαι μεταξυ των δυο που αναφερω στην επικεφαλιδα αλλα μπορω και να περιμενω λιγο αν κατι καινουριο και σημαντικο αναμενεται συντομα ή να παρω και καποιο αλλο απο το site αυτο.

Μετα απο αρκετο ψαξιμο, συμπερασμα δεν εβγαλα. Θα προτιμουσα να μη δωσω αλλα 80 ευρω για το Dune, αλλα φοβαμαι μηπως το pch-a210 εχει τα ιδια ακριβως προβληματα του a-200.
Την παρουσιαση στο site του Dune προσπαθησα να τη διαβασω αλλα απλωνεται σε δεκαδες σελιδες και μετα τη 9η βλεποντας οτι εχω αλλες 100 ειπα να κανω search τουλαχιστον για το ποσο καλα παιζουν ελληνικα srt και ειδα οτι ισως υπαρχουν προβληματα.
Ισχυει αυτο, ή ειναι μια ασημαντη εξαιρεση?

Τα review στο ιντερνετ λεγανε καλα λογια για το pch a-200 αλλα η δικια μου εμπειρια δεν ηταν καλη. Οσο για το Dune βρηκα ελαχιστα εως κανενα review --οχι παντως στα αγγλικα και προτιμησα να μη διαβασω αυτα που κανει λινκ η ιδια η εταιρεια.

Σημαντικο ειναι να παιζει οσα περισοτερα video formats με οσο γινεται λιγοτερα προβληματα/stuttering, να μπορει να κατεβαζει απο το ιντερνετ χωρις pc και μαλλιστα αν γινεται απο sites οπως rapidshare και οχι torrents μονο, Οπωσδηποτε να υποστηριζει ελληνικους srt υποτιτλους, να ειναι οσο γινεται πιο αθορυβη
και φυσικα υποστηριξη και οσο γινεται λιγοτερα προβληματα.

Παρακαλω γραψτε μου τη γνωμη σας και τη συμβουλη σας!
Ευχαριστω!

Reaction score
800
Απάντηση: Dune HD Base 3.0 ή PopcornHour A210

Dune να βρεις την υγεια σου.Το α210 ειναι ολοιδιο με το α200 απλα σε αλλο κουτι.

Reaction score
0
Και εγω σε Dune κλινω αλλα αυτα τα κανει?

"να μπορει να κατεβαζει απο το ιντερνετ χωρις pc και μαλλιστα αν γινεται απο sites οπως rapidshare και οχι torrents μονο, Οπωσδηποτε να υποστηριζει ελληνικους srt υποτιτλους, να ειναι οσο γινεται πιο αθορυβη
και φυσικα υποστηριξη και οσο γινεται λιγοτερα προβληματα."

Και κατι ασχετο --πως και βλεπω την τελευταια σελιδα χρονολογικα και τη τελευταια δημοσιευση για πρωτη και οχι στη σειρα τους, τι εκανα και πως το διορθωνω γιατι δυσκολευομαι να διαβαζω ετσι))

Reaction score
0
μονο torrents λοιπον
ή ουτε torrents?
και αν ναι, ειναι απλο σχετικα και λειτουργικο το κατεβασμα ή...?
οσο για τα αλλα ειναι/μπορει να γινει σχεδον ή εντελως αθορυβο?
με ελληνικους υποτιτλους ολα καλα ή ετσι κι ετσι?
τα προβληματα με audio synch λυθηκαν ή οχι εντελως?
...
το pch a-200 --αν δουλευε-- επειδη εχει μεγαλη κοινοτητα εχει προγραμμα σχετικα απλο για κατεβασμα απο rapidshare και λοιπα sites. οι υποτιτλοι δουλευουν παντα και το 210 υποτιθεται οτι ειναι αθορυβο καθοτι fanless, αν και παιρνει εσωτερικο δισκο. Εχω ηδη ενα 2.5 δισκο και δε θελω να παρω κι αλλον, δε ξερω ομως αν μπαινει ευκολα 2.5 δισκος στο Dune base 3.0, χωρις βεβαια να χαλαει εγγυηση...

Reaction score
0
μονο torrents λοιπον
ή ουτε torrents?
και αν ναι, ειναι απλο σχετικα και λειτουργικο το κατεβασμα ή...?
οσο για τα αλλα ειναι/μπορει να γινει σχεδον ή εντελως αθορυβο?
με ελληνικους υποτιτλους ολα καλα ή ετσι κι ετσι?
τα προβληματα με audio synch λυθηκαν ή οχι εντελως?
...
το pch a-200 --αν δουλευε-- επειδη εχει μεγαλη κοινοτητα εχει προγραμμα σχετικα απλο για κατεβασμα απο rapidshare και λοιπα sites. οι υποτιτλοι δουλευουν παντα και το 210 υποτιθεται οτι ειναι αθορυβο καθοτι fanless, αν και παιρνει εσωτερικο δισκο. Εχω ηδη ενα 2.5 δισκο και δε θελω να παρω κι αλλον, δε ξερω ομως αν μπαινει ευκολα 2.5 δισκος στο Dune base 3.0, χωρις βεβαια να χαλαει εγγυηση...
τα dune έχουν πρόβλημα με το audio; χάνουν το συγχρονισμό;
επειδή σκέφτομαι να αποκτήσω το dune smart H1. Στο avsforum που διαβάζω, κανένας δεν αναφέρει για πρόβλημα συγχρονισμού του ήχου.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.743
http://www.o2media.es/en/productos

Χαιρετω και ευχομαι σε ολους Χρονια Πολλα και καλη χρονια!!!

Εχω ταλαιπωρηθει με το pch-a200. Παιζει σχεδον τα παντα και χωρις προβλημα με ελληνικους srt υποτιτλους, αλλα και τα 3 (!!!) μηχανακια που αλλαξα κολλανε και στο ασυρματο και στο ενσυρματο δικτυο παρα πολυ ωστε να μου κανει τη δουλεια μου.
Μπορω να αλλαξω --για τεταρτη φορα-- με καποιο απο τη σελιδα που εκανα λινκ.

Ειμαι μεταξυ των δυο που αναφερω στην επικεφαλιδα αλλα μπορω και να περιμενω λιγο αν κατι καινουριο και σημαντικο αναμενεται συντομα ή να παρω και καποιο αλλο απο το site αυτο.

Μετα απο αρκετο ψαξιμο, συμπερασμα δεν εβγαλα. Θα προτιμουσα να μη δωσω αλλα 80 ευρω για το Dune, αλλα φοβαμαι μηπως το pch-a210 εχει τα ιδια ακριβως προβληματα του a-200.
Την παρουσιαση στο site του Dune προσπαθησα να τη διαβασω αλλα απλωνεται σε δεκαδες σελιδες και μετα τη 9η βλεποντας οτι εχω αλλες 100 ειπα να κανω search τουλαχιστον για το ποσο καλα παιζουν ελληνικα srt και ειδα οτι ισως υπαρχουν προβληματα.
Ισχυει αυτο, ή ειναι μια ασημαντη εξαιρεση?

Τα review στο ιντερνετ λεγανε καλα λογια για το pch a-200 αλλα η δικια μου εμπειρια δεν ηταν καλη. Οσο για το Dune βρηκα ελαχιστα εως κανενα review --οχι παντως στα αγγλικα και προτιμησα να μη διαβασω αυτα που κανει λινκ η ιδια η εταιρεια.

Σημαντικο ειναι να παιζει οσα περισοτερα video formats με οσο γινεται λιγοτερα προβληματα/stuttering, να μπορει να κατεβαζει απο το ιντερνετ χωρις pc και μαλλιστα αν γινεται απο sites οπως rapidshare και οχι torrents μονο, Οπωσδηποτε να υποστηριζει ελληνικους srt υποτιτλους, να ειναι οσο γινεται πιο αθορυβη
και φυσικα υποστηριξη και οσο γινεται λιγοτερα προβληματα.

Παρακαλω γραψτε μου τη γνωμη σας και τη συμβουλη σας!
Ευχαριστω!
Σου απάντησα στην ερώτησή σου και αλλού:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=73910&page=121

Πάντως νομίζω πως θα έχεις πρόβλημα με τα torrent, αλλά απολύτως κανένα με το δίκτυο (τουλάχιστον το ενσύρματο) και τον συγχρονισμό.

Reaction score
0
τα dune έχουν πρόβλημα με το audio; χάνουν το συγχρονισμό;
επειδή σκέφτομαι να αποκτήσω το dune smart H1. Στο avsforum που διαβάζω, κανένας δεν αναφέρει για πρόβλημα συγχρονισμού του ήχου.
Αυτο αφορα --οσο τουλαχιστον διαβασα-- τα Dune prime/base και
δεν ειμαι ενημερωμενος με το τι γινεται με τα τελεταια firmware γι'αυτο ρωταω και εγω.
Εχω διαβασει σε αρκετα fora για ενα μικρο προβλημα συγχρονισμου με καποια αρχεια video που χρειαζεται μια μικρη διορθωση απο το τηλεκοντρολ. Δε συγχρονιζονται απο την αρχη αν καταλαβα καλα. Ωστοσο αν αυτο ειναι συχνο και δε διορθωθηκε --που δε ξερω-- θα ηταν θεμα οταν το χειριζεται η κοπελλα μου για να δει κατι --αλλα και για μενα αν μεσα σε ολες τις ρυθμισεις κλπ του home theater προστεθει αλλη μια εστω και για το 1/5 των επεισοδιων πχ ενος σηριαλ.
Παντως νομιζω διορθωθηκε αλλα προσπαθω να σιγουρευτω.

Reaction score
1.458
Απάντηση: Dune HD Base 3.0 ή PopcornHour A210

Εμένα πρόβλημα με τον συγχρονισμό δεν μου έχει τύχη ποτέ.Εχουν αναφερθεί μερικά προβλήματα από άλλους πάντως.
Στα torrents, ο torrent client που έχουν τα Dune είναι μπαναρισμένος από τους περισσότερους private trackers.Σε public trackers δουλεύει μια χαρά,δε θα έχεις πρόβλημα.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.616
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds