AMARA, Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ?

Reaction score
2.066
Απάντηση: AMARA, Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ?

Παίδες και εγώ τα βαριέμαι αυτά, σιγά μην κάθε φορά που κάποιο από τα δύο βγάζει update μην κάνουμε συγκριτίκό, αν ένα σύστημα παίζει ορθά αυτά γίνεται και με το ένα και με το άλλο. Δεν χρειάζεται να γινόμαστε ψυχασθενείς και να αγχωνόμαστε.

Reaction score
1.188
Απάντηση: Re: AMARA, Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ?

Το Amarra ειναι bit perfect.
Περναει και το τεστ με τα λαμπακια στο dac...:137::137::142:
Ο.Κ. τότε αφού το επιβεβαιώνεις, πολύ καλά!

Reaction score
0

Παίδες και εγώ τα βαριέμαι αυτά, σιγά μην κάθε φορά που κάποιο από τα δύο βγάζει update μην κάνουμε συγκριτίκό, αν ένα σύστημα παίζει ορθά αυτά γίνεται και με το ένα και με το άλλο. Δεν χρειάζεται να γινόμαστε ψυχασθενείς και να αγχωνόμαστε.

όχι βέβαια να κάνουμε συγκριτικό κάθε φορά που κάποιο από τα δύο βγάζει update - όποιος έχει ήδη αγοράσει το ένα ή το άλλο πρόγραμμα (τελευταίες εκδόσεις) ξεμπέρδεψε
- η γενική εικόνα μου λέει οτι και τα δύο ειναι εξαιρετικά

Αν καταλαβα καλα το μηνυμα του gpol, με κατάλληλη ρύθμιση το Pure Music έβγαλε εξαιρετικό αποτελεσμα (thanks gpol)

Reaction score
2.066

όχι βέβαια να κάνουμε συγκριτικό κάθε φορά που κάποιο από τα δύο βγάζει update - όποιος έχει ήδη αγοράσει το ένα ή το άλλο πρόγραμμα (τελευταίες εκδόσεις) ξεμπέρδεψε
- η γενική εικόνα μου λέει οτι και τα δύο ειναι εξαιρετικά

Αν καταλαβα καλα το μηνυμα του gpol, με κατάλληλη ρύθμιση το Pure Music έβγαλε εξαιρετικό αποτελεσμα (thanks gpol)
Γιάννη δεν το έγραψα για εσένα αυτό, γενικότερα μιλάω! Καλή Χρονιά! :107:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Κυριες και κυριοι.....προχθες εκανα και γω ενα αναλογο συγκριτικο και παροντες ηταν ...εγω,ο Dolfon και ο Manos 58 στο σπιτι μου με ενα MAC laptop και το δικο μου HTPC με εγκατεστημενο το FOOBAR και το επαγγελματικο SAMPLITUDE MAGIX PRO....

Samplitude

Amara

Reaction score
2.066

Κυριες και κυριοι.....προχθες εκανα και γω ενα αναλογο συγκριτικο και παροντες ηταν ...εγω,ο Dolfon και ο Manos 58 στο σπιτι μου με ενα MAC laptop και το δικο μου HTPC με ε
To laptop καταφέρατε να το κάνετε power on? :143:

:142:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Θα σας μιλησω με πασα ειλικρινια που λενε..........το foobar ηταν υποδυεστερο και των δυο...ποιο λεπτοηχο με ποιο εντονη την ψηφιακιλα και καπως στεγνο......

Δοκιμασαμε 4 κομματια audiophile εγγραφες.....

Το Samplitude(PC) και το Amara(MAC) τωρα επαιξαν πολυ κοντα και ειλικρινα μας εβαλλαν πολυ μεσα στην μουσικη ακουγοντας τα κομματια ποιο ρεαλιστικα ,ποιο τονικα ισσοροπημενα και γενικα ποιο ζωντανα.
Δεν ξερω βρε παιδια ...3 ζευγαρια αυτια ειμασταν και τα τρια ειπαμε και μας αρεσαν τα ιδια πραγματα.

Παιζαμε δια μεσω USB απο το Dac του AMR με ενα απλο Usb καλωδιο στο συστημα μου και καταληξαμε οτι το Αμαρα ηταν ο νικητης του τεσταρισματος που καναμε.......με πολυ μικρες διαφορες...το ξαναλεω απο το Samplitude.....

Τα σχολια δικα σας.............

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

μπουχαχαχα!!!
Για πειτε?
πικαπ δε βαλατε μεσα?:137:

Ο ενισχυτης μου δεν παιζει πικαπ................δεν ταιριαζουν τα δυο τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:143::143:

Reaction score
777
Re: Απάντηση: AMARA, Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ?

Θα σας μιλησω με πασα ειλικρινια που λενε..........το foobar ηταν υποδυεστερο και των δυο...ποιο λεπτοηχο με ποιο εντονη την ψηφιακιλα και καπως στεγνο......
άκουσες το τζίτερ!!!!!:111:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Απάντηση: AMARA, Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ?

άκουσες το τζίτερ!!!!!:111:

Ηρθε στο σπιτι αλλα εγω δεν του ανοιξα την πορτα!!!!!!!!!!!!!!!!:135::135:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Μωρε ακουσαμε απιστευτα....τι να πουμε τωρα......τι τζιτερ και θριτερ.......γαμω τα παιξιματα....με την συστηματαρα μου βεβαιως βεβαιως.......:204:

Reaction score
777
πάντως το ηθικό δίδαγμα είναι οτι σε ένα καλοστημένο σύστημα (όπως π.χ. αυτό του Βλάση) το software ακούγεται.

τελικά το πράμα δείχνει οτι το bitperfect δέν αρκεί.τα έλεγε ο vet...αλλα...ποιός τον άκουγε?:142:

Reaction score
685

παιδια ξεχαστε το PC για αναπαραγωγη ειτε με Foobar ειτε με JRiver...

οποιος εχει Mac ειχε δοκιμασει και με ενα εκ των δυο παραπανω προγραμματων σε PC....

και ολοι κατεληξαν σε Mac ειτε με Amarra ειτε με Pure Music....

εαν νομιζετε οτι ολοι αυτοι γουσταρουν να πετανε λεφτα κανετε λαθος ....

απλα το Mac με Amarra παιζει σαφως καλυτερα....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

πάντως το ηθικό δίδαγμα είναι οτι σε ένα καλοστημένο σύστημα (όπως π.χ. αυτό του Βλάση) το software ακούγεται.

τελικά το πράμα δείχνει οτι το bitperfect δέν αρκεί.τα έλεγε ο vet...αλλα...ποιός τον άκουγε?:142:

Δυστυχως Αλεξ...ακουγεται...

Dsp ξε dsp παντως με τα δυο που σας προανεφερα πραγματικα ακουσαμε πολυ ωραια την μουσικη μας.....τι να λεω τωρα.....

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: AMARA, Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ?

Δυστυχως Αλεξ...ακουγεται...

Dsp ξε dsp παντως με τα δυο που σας προανεφερα πραγματικα ακουσαμε πολυ ωραια την μουσικη μας.....τι να λεω τωρα.....
ναι βρε δέ σου πα τίποτα!!έτσι κ αλλιώς και εγώ είχα ανοίξει θέμα με τίτλο "την άκουσα και εγώ" ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

το amarra το έχω τεστάρει σε Α/Β τέστ στο σύστημα του gpol.επίσης το είχαμε με το ACA στην έκθεση.:138:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

παιδια ξεχαστε το PC για αναπαραγωγη ειτε με Foobar ειτε με JRiver...

οποιος εχει Mac ειχε δοκιμασει και με ενα εκ των δυο παραπανω προγραμματων σε PC....

και ολοι κατεληξαν σε Mac ειτε με Amarra ειτε με Pure Music....

εαν νομιζετε οτι ολοι αυτοι γουσταρουν να πετανε λεφτα κανετε λαθος ....

απλα το Mac με Amarra παιζει σαφως καλυτερα....

Γιωργαρα κοιταξε να δεις......οπως εγραψα οι διαφορες με το Samplitude ηταν πολυ μικρες....
Και το συγκεκριμενο προγραμμα θεωρειται απο πολλους πολυ καλο για την δουλεια που κανει και να πω την αληθεια δεν το εχω πειραξει καθολου και εχει πολλα κολπα μιας και ειναι επαγγελματικο και φυσικα σχεδον αναλογης τιμης με το Αμαρα...κοντα στα 500 δολλαρια.......

Ασε που το χρησιμοποιω για εγγραφες χωρις dither και πραγματικα κενταει παλλικαρι μου.....

Reaction score
2.066

Σαφέστατα έτσι ακούγεται το jitter, έχω ακούσει αρκετά dac στο σύστημά μου το τελευταίο καιρό και παρατηρώ αυτό ακριβώς.

Reaction score
685

Γιωργαρα κοιταξε να δεις......οπως εγραψα οι διαφορες με το Samplitude ηταν πολυ μικρες....
Και το συγκεκριμενο προγραμμα θεωρειται απο πολλους πολυ καλο για την δουλεια που κανει και να πω την αληθεια δεν το εχω πειραξει καθολου και εχει πολλα κολπα μιας και ειναι επαγγελματικο και φυσικα σχεδον αναλογης τιμης με το Αμαρα...κοντα στα 500 δολλαρια.......

Ασε που το χρησιμοποιω για εγγραφες χωρις dither και πραγματικα κενταει παλλικαρι μου.....
Εαν βγει ενα προγραμμα σε PC που να χρησιμοποιει το engine ενος επαγγελματικου προγραμματος οπως αυτο που αναφερεις τοτε εννοειται οτι δεν υπαρχει θεμα να παιξει εξισου καλα με το Amarra...

Και το Logic Pro 9 εχω ακουσει οτι παιζει καλυτερα απο το Amarra σε Mac αλλα θα το χρησιμοποιουσες ποτε για να παιζεις μια τεραστια βιβλιοθηκη?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.579
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani