Ηχεια για rega mira 3

Reaction score
2.340
Παιδια θα εκτιμουσα πολυ την βοηθεια των πιο εμπειρων για προτασεις ηχειων που ταιριαζουν με τον συγκεκριμενο ενισχυτη! Οι προτασεις σας θα χρησιμοποιηθουν σαν οδηγος ωστε να ξεκινησω τις ακροασεις!Ο χωρος που θελω να καλυψω ειναι γυρω στα 25τμ σοφιτα, και οι προτιμησεις μου αισθητικα ειναι μικρα δαπεδου! Τα τεχνικα χαρακτηριστικα του mira 3 ειναι:
Input Specification (61W into 8)
Note - Factory setting of gain range level 2
CD/Tuner/Line 1/Line 2/Tape input sensitivity: 220mV. Load 10K.
Phono input sensitivity (moving magnet): 2.1mV. Load 47K.
(in parallel with 100pF)
Pre-Amp Output level (with rated input levels)
818mV @ 470. power amplifier gain = 28.8dB
Volume control LED display and step data
Each step of the volume control = 1dB
Each LED represents = 4dB
Total control range = 80dB (20 LED’s @ 4dB/LED)
Power Output (230V or 115V supply voltage)
61 Watts both channels driven into 8.
70 Watts only one channel driven into 8.
91 Watts both channels driven into 4.
115 Watts only one channel driven into 4.
Tape Output
215mV. Load 560
Power Consumption
225 Watts @ 230V or 115V @ 61 Watts both channels driven into 8

Reaction score
2.340
Απάντηση: Ηχεια για rega mira 3

Αυτο που με ενδιαφερει στον ηχο μου ειναι να εχει βαθος, μεγαλη σκηνη, οσο γινεται να απλωνεται στις 3 διαστασεις, να ειναι αναλυτικος αλλα οχι μονιτορ και χαμηλα να εχει καλο ελεγχο και σφιχτο μπασο! Δεν ξερω κατα ποσο σας βοηθησα η αν το περιεγραψα καλα :105:

Reaction score
1.831

Αυτο που με ενδιαφερει στον ηχο μου ειναι να εχει βαθος, μεγαλη σκηνη, οσο γινεται να απλωνεται στις 3 διαστασεις, να ειναι αναλυτικος αλλα οχι μονιτορ και χαμηλα να εχει καλο ελεγχο και σφιχτο μπασο! Δεν ξερω κατα ποσο σας βοηθησα η αν το περιεγραψα καλα :105:
τα περισσότερα από αυτά που γράφεις μπορείς να τα πετύχεις με σωστό στήσιμο στο χώρο...

Υπομονή να έχεις και θα έρθουν.

Δηλαδή μη νομίζεις ότι αν είχες πχ 3-4 χιλιάρικα για ηχεία θα τα πετούσες στο χώρο και θα παίζανε...έτσι.

Reaction score
2.340

τα περισσότερα από αυτά που γράφεις μπορείς να τα πετύχεις με σωστό στήσιμο στο χώρο...

Υπομονή να έχεις και θα έρθουν.

Δηλαδή μη νομίζεις ότι αν είχες πχ 3-4 χιλιάρικα για ηχεία θα τα πετούσες στο χώρο και θα παίζανε...έτσι.
Σωστα ολα αυτα σιγουρα παιζει μεγαλο ρολο ο χωρος και το στησιμο και ο δικος μου χωρος δεν με βοηθαει και πολυ, ειναι σοφιτα! Αλλα υπαρχει ηδη ενα thread για σοφιτες και ακουστικη οποτε δεν θελω να το αναλυσουμε εδω! Ηδη εχω παρει τις πληροφοριες που θελω για πειραματισμο στο στησιμο!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef