PIONEER BDP-LX52

Reaction score
4.235
Καλησπερα,

Σκεφτομαι την αγορα του PIONEER BDP-LX52 το οποιο θα συνδεθει με τον DENON 3803, επειδη το PIONEER δεν εχει αναλογικες εξοδους για να κανει εκεινο την αποκωδικοποιηση για να το δινει ετοιμο στον ενισχυτη. Το ερωτημα μου ειναι θα μπορει να δουλευει το PIONEER BDP-LX52 με την SPDIF?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: PIONEER BDP-LX52

απο την ψηφιακη δεν περνανε τα χοντρα νεα φορμα.Κατα τα αλλα δουλευει

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
παρε ενα πλαυερ με 5/7.1 αναλογικές 'ωστε να έχεις και τα νεα φορματ. Η pioneer σε ολα τα τελευταια μοντέλα της δεν εχει αναλογικές.

Reaction score
4.235
Τον ενισχυτη θα τον αλλαξω απλα δεν θα τον αλλαξω συντομα οποτε μεχρι τοτε να μπορω να δω τα BR που εχω.

Reaction score
1

To έχει κανένας το LX-52 να γράψει μερικές εντυπώσεις ; Επειδή ενδιαφέρομαι για την αγορά του, φαίνεται πολύ ποιοτικό player στις φωτογραφίες, αλλά στο δια ταύτα τί γίνεται ; Από αναπαραγωγή πως πάει ;

Ε ρε σουτ που θα φάει το LG :142:

Reaction score
799

Θεωρειται εξαιρετικο σε οτι εχει να κανει με αναπαραγωγη blu ray.

Reaction score
1

Θεωρειται εξαιρετικο σε οτι εχει να κανει με αναπαραγωγη blu ray.

Αυτής της άποψης είμαι κι εγώ αν κρίνω από τα εξαιρετικά ποιοτικά DVD players της μάρκας, αλλά θα ήθελα μια γνώμη από κάποιον που το έχει και του έχει πιεί το αίμα :137:...

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
το 320 που είχα εγώ κάποια στιγμή ήταν πολύ καλό και οι διαφορές του με το 52 είναι εάν δεν με απατά η μνήμη μου ήταν η διαφορετική έκδοση PQLS που στο 52 είναι 5κάναλη. Από πλευρά ρυθμίσεων μην περιμένεις τίποτα το φοβερό πέρα από τα κλασσικά.

Reaction score
1

Όντως από πλευράς ρυθμίσεων μην περιμένεις τίποτα το φοβερό αλλά αυτά που έχει είναι ότι χρειάζεσαι. Προσοχή δεν είναι και media player! Όμως η συσκευή είναι πανέμορφη, στιβαρή και σου δίνει την αίσθηση ποιότητας. Όσο αναφορά την ποιότητα εικόνας παρότι δεν έχω εμπειρία άλλων συσκευών είναι καταπληκτική! Το μοναδικό μειονέκτημά που μπορεί να του προσάψει κάποιος είναι το γεγονός ότι είναι λίγο αργό στη φόρτωση του δίσκου. Δηλαδή ουσιαστικά αργεί 1-2 δευτερόλοπτα περισσότερο από άλλα player. Σιγά και τί έγινε...Στα μενού του πάντως, στην πλοήγηση, ακόμη και στη σύνδεση internet είναι γρήγορα.

Reaction score
1

Όντως από πλευράς ρυθμίσεων μην περιμένεις τίποτα το φοβερό αλλά αυτά που έχει είναι ότι χρειάζεσαι. Προσοχή δεν είναι και media player! Όμως η συσκευή είναι πανέμορφη, στιβαρή και σου δίνει την αίσθηση ποιότητας. Όσο αναφορά την ποιότητα εικόνας παρότι δεν έχω εμπειρία άλλων συσκευών είναι καταπληκτική! Το μοναδικό μειονέκτημά που μπορεί να του προσάψει κάποιος είναι το γεγονός ότι είναι λίγο αργό στη φόρτωση του δίσκου. Δηλαδή ουσιαστικά αργεί 1-2 δευτερόλοπτα περισσότερο από άλλα player. Σιγά και τί έγινε...Στα μενού του πάντως, στην πλοήγηση, ακόμη και στη σύνδεση internet είναι γρήγορα.

Ευχαριστώ ! Media player δεν θέλω, έχω ! Ούτε και το ίντερνετ με ενδιαφέρει.Δεν με πειράζει που είναι αργό στην εκκίνηση, δεν τίθεται θέμα, αφού η αναπαραγωγή είναι κομπλέ :137: ...ο κύβος ερίφθη λοιπόν :137:

Και στα 'λεγα ρε Κώστα, άσε με να βουτήξω τον Κορεάτη να τον πάω παραμάζωμα μέχρι το γραφείο μαζί με το σεκιουριτά...τι με κράταγες :142:

Reaction score
4.235
Re: Απάντηση: PIONEER BDP-LX52

Ευχαριστώ ! Media player δεν θέλω, έχω ! Ούτε και το ίντερνετ με ενδιαφέρει.Δεν με πειράζει που είναι αργό στην εκκίνηση, δεν τίθεται θέμα, αφού η αναπαραγωγή είναι κομπλέ :137: ...ο κύβος ερίφθη λοιπόν :137:

Και στα 'λεγα ρε Κώστα, άσε με να βουτήξω τον Κορεάτη να τον πάω παραμάζωμα μέχρι το γραφείο μαζί με το σεκιουριτά...τι με κράταγες :142:
Για αυτο αλαξες και avatar? :142:

Reaction score
4.235

λοιπον κατοχος του lx52 μπορω να πω τα εξεις:

Εικονα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ (προβολη στην τηλεοραση της υπογραφη μου)
Φορτωμα πραγματι στο τομεα αυτο λιγο πασχει σε σχεση με το lg ομως μπροστα στην εικονα που σου δινει χαλαλει ο χρονος που χρειαζεται...
Ευκολιες δεν της εχω εξερευνησει ακομα παρολα αυτα εχει αρκετες για να παιξεις.

MadPax εαν δεν σε ενδιαφερει το PQLS και το LX-320 ειναι στα ιδια επιπεδα η εικονα του σε σχεση με το 52 απλα χωρις τις εξτρα ρυθμισεις της.

Reaction score
89
εγω παντως παιδες ειχα θεμα με το φορτωμα!!

μου τι σπαει παρα πολυ κ μονο στην ιδεα οτι γκοτσαμ ps3 εδω κ ποσα χρονια εχει κυκλοφορησει κ ηθελε μηδενικο χρονο φορτωματος. Και τωρα πας κ τους χρυσοπληρωνεις κ σου λεει αναμεινατε στο ακουστικο σας.....

Φανταζεσαι δηλαδη να τα σκασεις στη τσατσα να σου στρωθει η υποψηφια στα τεσσερα κ σου λεει περιμενε αγορινα μου οπλισεεεε στοχευσε . δωστουυυυυυ :136::136::136:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: PIONEER BDP-LX52

MadPax εαν δεν σε ενδιαφερει το PQLS και το LX-320 ειναι στα ιδια επιπεδα η εικονα του σε σχεση με το 52 απλα χωρις τις εξτρα ρυθμισεις της.

Ναι είδα ότι μοιράζονται τον ίδιο μηχανισμό, έχουν μάλιστα και το ίδιο manual.Δυστυχώς όμως και αυτό και το 320 δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα ρε γμτ :122: ...τα είδα πάντως να παίζουν σε μιά 46άρα Panasonic και μου έκανε εντύπωση πόσο καλή εικόνα είχαν και τα δύο :111: μου θύμησαν το Sharp που είχα ! Ευχαριστώ για τις επισημάνσεις.

Reaction score
1

Πάντως να ξέρεις ότι το 53 δεν είναι ίδιο με το 52 ή μάλλον δεν είναι το 53 η βελτιωμένη έκδοση του 52. Έχουν αλλάξει βασικά του τμήματα και μάλλον προς το χειρότερο! Είναι σίγουρα καλύτερη η εικόνα πάντως από το PS3. Τώρα για τα 1-2 δευτερ. που χρειάζεται επιπλέον για τη φόρτωση του δίσκου τί να πω! Σίγα και τί έγινε...

Reaction score
1

Πάντως να ξέρεις ότι το 53 δεν είναι ίδιο με το 52 ή μάλλον δεν είναι το 53 η βελτιωμένη έκδοση του 52. Έχουν αλλάξει βασικά του τμήματα και μάλλον προς το χειρότερο! Είναι σίγουρα καλύτερη η εικόνα πάντως από το PS3. Τώρα για τα 1-2 δευτερ. που χρειάζεται επιπλέον για τη φόρτωση του δίσκου τί να πω! Σίγα και τί έγινε...
Αν και μάλλον δεν αναφέρεσαι σε μένα, σωστότατος ! :126:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004

ετσι ακριβως είναι και το ιδιο συμβαίνει και με το 330. Βασικά εχουν αλλαξει το chip ( ωομιζω τα παλια ειχαν realta) και πλέον τα μοντελα είναι στην ουσια κατασκευασμένα απο την sharp με την ονομασία pioneer.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.613
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds