Πως κανετε ακροαση ?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Απάντηση: Πως κανετε ακροαση ?

Πχ προσωπικα, την πεφτω αργα τα βραδια , περιπου 21.00 - 23.00, αναβω τις λαμπες, περιμενω κανα 15 λεπτο να ζεσταθουν, αραζω στον καναπε με κανα καλο κρασακι η κανα καλο κονιακ η καμια μπυρα και λιωνω.
Εεετσι !!! Βραδακι,μπολικο κρασακι και τωρα το χειμωνα σκαλιζοντας το τζακι !!! :126: (εκανα και ριμα) :609:
Καμιά φορά με κόκκινο κρασάκι, μπυρίτσα η κάποιο single malt.
JOHN MARKOU;1258775 said:
με κρασάκι[/B] η
Όταν είμαι μόνος ή με την σύζυγο πίνουμε και κανα κρασί κόκκινο ή άσπρο.
ενναλακτηκα αν ειναι αργα το βραδυ (περασμενες 23-24:00) που αν βαλω θα βαλω τζαζακια σε χαμηλη ενταση (ναι με το loudness πατημενο χαχα), βαζω ενα καλο single malt ή καμια χορταστικη weissbier και απολαμβανω.
Ρε σείς κανείς δεν ακούει νηφάλιος;:405:

Reaction score
4

Βασικά όλες τις ώρες ακούω αλλά μάλλον μιλάτε για το stereo :138:

Τις ώρες που είμαι σπίτι - κάθε μέρα ! :109:
Εξαιρούνται οι ώρες ύπνου και παιχνιδιού.
Το να κάτσω να "ακούσω μουσική" έχει μειωθεί δραματικά από την χρήση internet... :133:

internet + COD οι μεγαλύτεροι εχθροί της 'ακρόασης' !! :137:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Ολη μέρα ακούω μουσική.

Οι γείτονες είναι πλέον γνώστες της garage-punk- psychedelic σκηνής.
Σάββατο και Κυριακή πρωί ειναι η χαρά του παιδιού.
Καθημερινές το βραδάκι βάζω τα βινύλιά μου στο σετ με τα canton και τα πίνουμε με φίλους , δίνοντας πάντα προσοχή στα σημεία που πρέπει.
Αν θέλει η κυρία να δεί τις ταινίες της , αποσύρομαι στο β΄δωμάτιο και λυσσάω με τα spectrum και τα 300w per channel του ALLEN&HEATH.
Οπως τώρα που σερφάρω ακούγοντας την τελευταία μου εκπομπη στο ionionfm.gr

Reaction score
1.815
Εγώ πάλι ακούω παρέα με τον Bob το Σφουγκαράκη στο παιδικό!!!!
Τα πιτσιρίκια παίζουν στο σαλόνι και 2 ωρίτσες την ημέρα έχω τη βολή μου στο στρατόπεδό τους! Μετά το δύωρο, σκάνε μύτη και ξεκινάνε να παίζουν ζειμπέκικα (να μάθουν να χορεύουν αντρικά) και μ αυτά και μ αυτά περνάει το τρίωρο με όλα τα είδη της μουσικής, δεν έχω παράπονο!:136::137:
Το βράδυ όταν πέσουν ψόφια από τις γυροβολιές τους, αράζω στο σαλόνι και απολαμβάνω τα φλακάκια μου από το media player MS-450 της LG, το οποίο ταυτόχρονα γράφει και καμιά ταινία που παίζει εκείνη τη στιγμή για να μην τη χάσω...
Μια χαρά βρε "παντρεμένοι"!!! Δεν είναι όλα μαύρα! Δείτε τα λίγο μισογεμάτα και όχι μισοάδεια!:604:

Reaction score
1.685

Οταν μεγαλωσουν και 20ρισουν Σταματη οπως τα δικα μου, τοτε ουτε στο σαλονι δεν θα μπορεις να καθησεις, παρα μονο οταν λειπουν.

Reaction score
1.815
Φίλε Κωστή τότε θα φοράω ακουστικά βαρηκοίας, οπότε το καλύτερο που θα κάνω είναι να διαβάζω καμιά παρτιτούρα του Χατζηδάκη, μιας και δε θα μπορώ να την ακούσω!!:142::143:
Ελπίζω τουλάχιστον κάποιος απ τους τρείς να έχει το μεράκι να ακούει αυτός ή αυτοι αντί για μένα!:201:

Reaction score
4

Πως το κάνεις ε....χμμμμμμ....

Κάθεσαι αναπαυτικά
Βεβαίως τα έχεις κοπανίσει
Ανάβεις το πούρο
Βάζεις το CD

Μετά αν δεν ανατριχιάσεις....σηκώνεσαι και φεύγεις :136::136::136:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.665

Θετικό 1: Μένω στο ισόγειο μονο-όροφης οικίας.
Θετικό 2: Σχολάω πιο νωρίς από την σύζυγο (με τουλάχιστον 2-3 ώρες διαφορά).
Θετικό 3: Σχολάω πιο νωρίς από τον απο πάνω (με τουλάχιστον 4-5 ώρες διαφορά).
Θετικό 4: Σχολάω πιο νωρίς από γείτονες δεξιά-αριστερά ((με τουλάχιστον 4-5 ώρες διαφορά).
Θετικό 5: 1200+ βινύλια στη διάθεσή μου.
Θετικό 6: Παλιά δεν είχα τρόπο να τα ακούσω, τώρα έχω!
Αποτέλεσμα θετικών (1-6): Ακούω ό,τι θέλω, όση ώρα θέλω, όσο δυνατά θέλω! Συνήθως, γυροφέρνω στο σπίτι συγυρίζοντας, πλένω κάνα πιάτο ή απλά κάθομαι και απολαμβάνω τη μουσική!
Θετικό 7: Ύπαρξη "πολιτισμού" όπως τον αναφέρει ο Sudoku. Κατά τις βραδυνές ώρες που είμαστε και οι δύο σπίτι, η σύζυγος διαβάζει το βιβλίο της (είτε σε άλλο δωμάτιο είτε στο σαλόνι που είναι το ηχοσύστημα, χωρίς να ενοχλεί ή να ενοχλείται) ενώ εγώ ακούω (πολλές φορές χωρίς να κάνω τίποτα, απλά ακούω και άλλες διαβάζοντας κάποιο βιβλίο). Στην περίπτωση που έχω όρεξη για δυνατές εντάσεις, αφήνω τη σύζυγο στην ησυχία της και "καταλαμβάνω" το δωμάτιο του γραφείου και τον Η/Υ, εξοπλισμένο με 70GB+ μουσικής και τα Logitech z-5500!
Αποτέλεσμα Θετικών (1-7): Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!

Υ.Γ.: Υποψιάζομαι ότι με την έλευση του πρώτου κουτσούβελου, θα αλλάξουν κάπως τα πραγματα, αλλά μέχρι τότε... ε, είπαμε! Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!

Reaction score
4.546
Re: Απάντηση: Πως κανετε ακροαση ?

Θετικό 2: Σχολάω πιο νωρίς από την σύζυγο (με τουλάχιστον 2-3 ώρες διαφορά).
Θετικό 3: Σχολάω πιο νωρίς από τον απο πάνω (με τουλάχιστον 4-5 ώρες διαφορά).
Θετικό 4: Σχολάω πιο νωρίς από γείτονες δεξιά-αριστερά ((με τουλάχιστον 4-5 ώρες διαφορά).

:142::142::142:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.749

Πάνε πάνω από 10 χρόνια που κατάργησα τον dedicated χώρο γιατί... βαριόμουνα να πάω. :138: Δεν υπάρχει πια για μένα αυτό το απλό "ακούω μουσική".

Ακούω, για να ενημερωθώ για τις νέες κυκλοφορίες που με ενδιαφέρουν και να μάθω τι έβγαλε ποιος, όταν φτιάχνω μουσική στο studio ή στο σπίτι, όταν πάω σε studios φίλων και συνδέω το iPhone στην κονσόλα μέχρι να έρθουν οι αλλοπαρμένοι καλλιτέχνες.

Η μόνη στιγμή που ακούω για χαλάρωση είναι στο αυτοκίνητο (σε χαμηλή ένταση) για να απομονώνομαι από την κίνηση και να μην εκνευρίζομαι.

Τα βινύλια είναι στην αποθήκη (10.000+), διάσπαρτα MKII (6-7) σε τρία σπίτια μαζί με ενισχυτές, ηχεία και Mixers διαφόρων κατηγοριών.

Καλώς ή κακώς, οι εποχές αλλάζουν μαζί με τις προτεραιότητες. Η μουσική, από χόμπι νο1 για 2 δεκαετίες, με το ζόρι πια χωράει στον χρόνο μου. Και δεν μιλάω για έλλειψη ελεύθερου χρόνου. Μπορώ να βρω όσον θέλω, όποτε θέλω. Απλώς τον ξοδεύω σε άλλα πράγματα και η μουσική περιορίζεται σε συνοδευτικό ρόλο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.133
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop