Πως κανετε ακροαση ?

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219
Δε μου πατε ομως...

Ντυνεστε αναλογα με το μουσικο προγραμμα????:137:

Κουστουμακι οι αντρες??:138:
(για Κλασσικη - Jazz, αν ειναι κ Live κανα φρακο και μανικετοκουμπο)

Οι γυναικες?:144:
Φορεματακια ? :142:

Κι αν ακουτε σκυλαδικα πχ?
Η ροκιες?

Η παντα πυτζαμουλα νεγκλιζε κ ξααπλα στον καναπε?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Πως κανετε ακροαση ?

Δε μου πατε ομως...

Ντυνεστε αναλογα με το μουσικο προγραμμα????

Κουστουμακι οι αντρες??
(για Κλασσικη - Jazz, αν ειναι κ Live κανα φρακο και μανικετοκουμπο)

Οι γυναικες?
Φορεματακια ?

Κι αν ακουτε σκυλαδικα πχ?
Η ροκιες?

Η παντα πυτζαμουλα νεγκλιζε κ ξααπλα στον καναπε?

Κατα πρωτης .... θα ελεγα οτι τα εχεις παιξει αγαπητε κυριε συντονιστα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατα δευτερης....προτιμω κατι σε ποιο αμπιγιε,κατι ποιο βραδυνο που να μου προσδιδει ενα prestige οταν κοιταω τον Krell καταματα........παντα καποιο ιδιαιτερο κομματι απο την γκανταρομπα μου με το αναλογο φυσικα eau de parfume (τις μονες μερες προτιμω τα ποιο πικαντικα αρωματα)πλουσιο σε essance .........καθομαι παντα σταυροποδι (ειναι ποιο large το sitting)καποιο πουρο Saint Toma η εστω ενα Premiere Zugart με διπλοψημενα καπνα Βολιβιας,ποτε μεταλλικο τασακι.....tre banalle ,παντα γυαλινο Decupet Γαλλιας με κοκους σκουρου κρυσταλλου Zeaubinion ,δεν φωναζω ποτε και σε κανεναν την ωρα της ακροασης για να κραταω σε χαμηλα και τονικα ισσοροπημενη την αυρα μου,εναν ορθοστατη αναμμενο της Miss Van De Roh στην γωνια με λαγνο ημιφως και φυσικα καποια ταρτα Beau Vintage with βατομουρο να συνοδευει το επιλεγμενο μου ΑΥΣΤΗΡΑ τσαι εκ Μαλαισιας με τασης χρωματος προς το πρασινο ...........δεν ακουω ποτε χωρις αυτα........νιωθω αδειος,μισος ,ρηχος και φυσικα κουφος.........................

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Kι αν καιιινε οι λαμπες η η ταξη Α και ζεματαει ο χωρος??

:138:
Ε τοτε.....δυο πιτες με μπολικο τζατζικι,μια μεριδα σεφταλιες,κρασι αρετσινοτο,λιγδα να τρεχει πανω στο ψιλοαπλυτο T shirt ,παντοφλαψιλοκαμπριο σκισμενη στα πλαγια με αεραγωγους για την μυρωδιαν,οδοντογλυφιδες για σκαψιμο των οδοντικων κουφαλων απο τα τσιτσια μετα την μασα ,καμια 7-8 στομαχικες εξαερωσεις για το ξαλαφρωμα και ποις την γ@μει την Krall !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:143::143::143:

Reaction score
603

Κατα πρωτης .... θα ελεγα οτι τα εχεις παιξει αγαπητε κυριε συντονιστα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατα δευτερης....προτιμω κατι σε ποιο αμπιγιε,κατι ποιο βραδυνο που να μου προσδιδει ενα prestige οταν κοιταω τον Krell καταματα........παντα καποιο ιδιαιτερο κομματι απο την γκανταρομπα μου με το αναλογο φυσικα eau de parfume (τις μονες μερες προτιμω τα ποιο πικαντικα αρωματα)πλουσιο σε essance .........καθομαι παντα σταυροποδι (ειναι ποιο large το sitting)καποιο πουρο Saint Toma η εστω ενα Premiere Zugart με διπλοψημενα καπνα Βολιβιας,ποτε μεταλλικο τασακι.....tre banalle ,παντα γυαλινο Decupet Γαλλιας με κοκους σκουρου κρυσταλλου Zeaubinion ,δεν φωναζω ποτε και σε κανεναν την ωρα της ακροασης για να κραταω σε χαμηλα και τονικα ισσοροπημενη την αυρα μου,εναν ορθοστατη αναμμενο της Miss Van De Roh στην γωνια με λαγνο ημιφως και φυσικα καποια ταρτα Beau Vintage with βατομουρο να συνοδευει το επιλεγμενο μου ΑΥΣΤΗΡΑ τσαι εκ Μαλαισιας με τασης χρωματος προς το πρασινο ...........δεν ακουω ποτε χωρις αυτα........νιωθω αδειος,μισος ,ρηχος και φυσικα κουφος.........................
:142::143::143: Quelle elegance !!! :138:

Reaction score
0
Απάντηση: Πως κανετε ακροαση ?

Μπράβο κύριε Βλάση, και λαϊκός αλλά και κοσμικός. Με ποιο τρόπο προτιμάτε την ακρόαση με τα γαλλικά ή με τις πίτες.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Και φυσικα διπλα του μια αιθερια υπαρξη που φοραει Channel No5......μονο.
Σαν κι'αυτη δηλαδη
Πριτς που θα μπανιαριστω εγω για παρτη σας.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Μπράβο κύριε Βλάση, και λαϊκός αλλά και κοσμικός. Με ποιο τρόπο προτιμάτε την ακρόαση με τα γαλλικά ή με τις πίτες.
Nα σου πω την αληθεια φιλε μου......θα προτιμουσα να ειχα δυο μπροστοβαρα εργαλεια ,ενα ξανθο και ενα μελαμψο να καναμε τον γιατρο και τις νοσοκομες και ας ετρωγα και στραγαλια τσιμεντενια!!!!!!!!!!:143::143::143:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Και φυσικα διπλα του μια αιθερια υπαρξη που φοραει Channel No5......μονο.
Σαν κι'αυτη δηλαδη
Πριτς που θα μπανιαριστω εγω για παρτη σας.

Την κρατας για παρτη σου μωρη ρομπερτα ...ετσι?????????????:142: :143: :142:

Reaction score
1.788

Εγώ πάλι ακούω παρέα με τον Bob το Σφουγκαράκη στο παιδικό!!!!
Τα πιτσιρίκια παίζουν στο σαλόνι και 2 ωρίτσες την ημέρα έχω τη βολή μου στο στρατόπεδό τους! Μετά το δύωρο, σκάνε μύτη και ξεκινάνε να παίζουν ζειμπέκικα (να μάθουν να χορεύουν αντρικά) και μ αυτά και μ αυτά περνάει το τρίωρο με όλα τα είδη της μουσικής, δεν έχω παράπονο!:136::137:
Το βράδυ όταν πέσουν ψόφια από τις γυροβολιές τους, αράζω στο σαλόνι και απολαμβάνω τα φλακάκια μου από το media player MS-450 της LG, το οποίο ταυτόχρονα γράφει και καμιά ταινία που παίζει εκείνη τη στιγμή για να μην τη χάσω...
Μια χαρά βρε "παντρεμένοι"!!! Δεν είναι όλα μαύρα! Δείτε τα λίγο μισογεμάτα και όχι μισοάδεια!:604:
Mεχρι και τον Camy Bear εχω ανεχθει μονο και μονο να ακουσω κατι καινουριο που εχω φτιαξει!!! Βλεπεις με 3 πιτσιρικια ειναι δυσκολα!!!! :142:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Mεχρι και τον Camy Bear εχω ανεχθει μονο και μονο να ακουσω κατι καινουριο που εχω φτιαξει!!! Βλεπεις με 3 πιτσιρικια ειναι δυσκολα!!!! :142:

Εγω νομιζω Τακη μας οτι με το τεταρτο θα ησυχασεις.....θα παιζουν δυο -δυο και συ θα απολαμβανεις την μουσικουλα σου...πως σου φαινεται???????????????????????/

:143::143::143:

Reaction score
1.815
Ψψψψψψτ!!! Άσε καλύτερα Βλάσση!!! Τώρα βάλαμε και εγώ και ο Τάκης τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο, γιατί με το "στέρεο" που είχαμε στο κομοδίνο, πετάχτηκαν 3 κουτσούβελα, μην πάμε και για τέταρτο!:609:
Έχουμε και οι δυο μας πήξει στα παιδικά τραγουδάκια και τις ταινίες!
Εδώ που τα λέμε, τους έβαλα μια φορά το Avatar και τώρα όλο αυτό μου ζητάνε!
Έτσι... ξεμπέρδεψα και ακούω μουσικούλα Τάκηηηηηη!!!:414:

Reaction score
11

Στο "sweet spot" και με μετρημένες με laser αποστάσεις και γωνίες tweeter-ωτός.
Φυσικά την ώρα της ακρόασης δεν λειτουργεί απολύτως κανένα άλλο μηχάνημα/συσκευή, πέραν των ηχητικών.

Στάθμη θορύβου περιβάλλοντος 25 db με απόλυτη άπνοια και απαγόρευση κυκλοφορίας αυτοκινήτων και πτήσης αεροπλάνων και αβλαβούς διελεύσεως πλοίων, (βλέπεις έχω και ζωηρούληδες με πλοία που θέλουν να περνάνε στο βάθος του ορίζοντα!).

:107:

Reaction score
1.815
Xμμμμ... κατάλαβα! Όλοι τα "σπρώχνουμε" να πάρουμε τον καλό ήχο και στο τέλος ακούμε λες και πάμε στο "κρυφό σχολειό"! Τελικά απ' οτι συμπεραίνω τα μηχανήματα ολονών μας είναι ολοκαίνουρια και ..άτυπα εντός εγγύησης!

Reaction score
89
Εδώ και 5 μήνες έχει πονέσει το κεφάλι μου και τα αυτιά μου από τα ακουστικά...αν και ο μικρός όποτε ακούω από τα ηχεία δείχνει ότι του αρέσει η μουσική. Πάντα ακούγετε μια φωνή που λέει "χαμήλωσε το ρεεεεεεε, θα το τρελάνεις το παιδί". Αυτή η φωνή δεν είναι από το τραγούδι που ακούω...
Μόνο περίπου 1 μέρα κάθε 15 που είμαι μόνος ακούω για να βγάλω το άχτι μου σε μεγάλες εντάσεις.
Ντύσιμο τους τελευταίες 5 μήνες: πυτζάμες όταν είμαι με την οικογένεια, μποξεράκι - φανελάκι όταν είμαι μόνος για να ξεσκάσω πραγματικά.
Ποτό: Γάλα, κόκα κόλα, άντε και κανένα ποτήρι κρασί.
Κάπνισμα: χαχαχαχαχα:135:στο μπαλκόνι χωρίς μουσική.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.153
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound