Προτάσεις για προενισχυτή!

Reaction score
3.972
Απάντηση: Προτάσεις για προενισχυτή!

Παίζει ένα προ-μηχάνημα, σε πολύ καλή τιμή, με εξαιρετικά αποτελέσματα σε συστήματα που το ακούσαμε.

Reaction score
52
Re: Απάντηση: Προτάσεις για προενισχυτή!

Παίζει ένα προ-μηχάνημα, σε πολύ καλή τιμή, με εξαιρετικά αποτελέσματα σε συστήματα που το ακούσαμε.
οκ αλλά ποιό?:112:

Reaction score
3.972
Απάντηση: Re: Απάντηση: Προτάσεις για προενισχυτή!

οκ αλλά ποιό?:112:
Tώρα θα κυκλοφορήσει, SPL σε τάξη Α. Ακούσαμε το μοντέλο προ-παραγωγής και είχαμε ΟΛΟΙ εξαιρετικές εντυπώσεις.
Στις σημερινές αγγελίες δες κ τον Audio Note.

Reaction score
5.719
Εννοείς τον enlightment που κοστίζει 8800 ευρώ??:130:
νομιζω αυτος ειναι ...
ειδα σε αγγελια νομιζω στα μισα(?) χρηματα ...
κανε ακροαση πρωτα και μετα αποφασιζεις ...

Reaction score
372

Φίλε Sambalis, αν πας στη λύση του παθητικού, ο Music first είναι μία από τις καλύτερες και λογικές σε κόστος προτάσεις (τον είχα και έχω προσωπική άποψη).
Πρέπει όμως να ξέρεις ότι ένας καλός (και δυστυχώς ακριβότερος) ενεργός προ, θα σου δώσει πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Με τον τελικό που έχεις πιστεύω και εγώ ότι πρέπει να προσανατολιστείς σε λαμπάτο προ.
Κύταξε σε κάποια λύση από Audio Research, Cary (μόνο τον SLP-05), Conrad Johnson. Για τον Symphonic Line δεν έχω άποψη για τον λαμπάτο προ της. Ότι όμως τρανζίστορ έχω ακούσει από αυτή την εταιρία δεν με έχει ενθουσιάσει ιδιαίτερα. Άρα μόνο με δοκιμή.

Αν πάλι θέλεις τρανσίστορ, κοίταξε προς YBA Passion.

Ξέρω ότι οι λύσεις των ενεργών προ είναι ακριβές αλλά αν είναι να πας σε φθηνότερους ενεργούς, τότε να προτιμίσεις τον Music First.

SEF

Reaction score
0

Καλημερα.
Αν θελεις να δοκιμασεις τον aaron τον εχω σε αγγελια.Δεν θα αναφερω δικες μου εντυπωσεις ,τα δικα σου αυτια θα κρινουν...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.129
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt